"Тигрите" търсят дом
Публикувано: 23 July 2008 - 07:11 PM
Рокси и Рози са две сестрички родени на улицата през ноември 2005.По- известни са като тигрите заради украската им ;)Другите им братчета и сестри стават чужденци, но тези двете остават и досега никой не ги е поискал.Малко се плашат от непознати, но бързо свикват.Подходящи са за къща с двор.Обезпаразитени, ваксинирани, кастрирани и много хубави :blink:
Ей я на Рози, тя е малко по- едра.
Тук малко се е пооплезила ;D
И Рокси
Ей я на Рози, тя е малко по- едра.
Тук малко се е пооплезила ;D
И Рокси
[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]
Публикувано: 24 September 2008 - 01:27 PM
Тези тигрици са много симпатични. А на Рокси и личи, че е цялата в очакване на нейните хора ;)
"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 13 October 2008 - 03:02 PM
Рози и Рокси са много пъргави и енергични,постоянно тичат напред-назад.Идват когато ги извикам, за да ги погаля,но доверие имат само на този,който ги храни. Когато се доближи човек до оградата,започват да лаят и двете,но не са агресивни,само съобщават.Ако се скарам за нещо,Рокси(по-дребната) се крие зад Рози и тогава ми става смешно и приключвам със строгия тон.
Публикувано: 11 November 2008 - 08:09 AM
Странно, че никой досега не се е запленил от уникалната им украска. :o Девойките са прекрасни!
"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 11 November 2008 - 09:07 PM
Природата си знае работата.Създадени са от някой домашен боксер,така предполагам.Като картинки са,но с небоксерска глава.Родени са в центъра на София,до входа на столичен хотел.От преместването им в хотел за кучета,до сега, търся дом за тях.Ако някой ги харесва и желае да ги вземе,очаквам да ми се обади.В скоро време ще им сложа и чипове.Ваксинирала съм ги всяка година.Кучетата са здрави и пълни с енергия.