"Тигрите" търсят дом
Публикувано: 15 November 2009 - 02:25 PM
Цитат(SMitreva @ Dec 11 2008, 07:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Истински се надявам да имат късмет и Коледа да донесе и на тях истинският осиновител. Кучетата са толкова хубави, заслужават най-доброто! Стискам палци!
И това е било миналата година !!!
Започвам и аз да стискам палци - дано да помогне.
Пожелавам им да посрещнат тази Коледа в истински собствен дом със собствени хора.
Надявам се следващите снимки на тези красавици да бъдат не на дървена скара , а на меко килимче пред елха и с купища подаръци за тях двете.
Публикувано: 22 January 2012 - 05:58 PM
Има ли някакво развитие тук?
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 March 2018 - 08:56 PM
След закриването на приют "Надежда' през 2016 година,аз взех Рози и Рокси при моите кучета,които съм прибрала.Те ще останат до края на дните си там.Не са млади вече и няма кой да ги осинови.Все така са заедно и не се отделят една от друга.Има за всяка къщичка,но двете са се настанили в една.