Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец
Публикувано: 01 September 2008 - 10:52 AM

Но това е сигурно само защото още не се е научил на пакости от нашите ;D
Всички най-актуални снимки на Макс - не можем да му се нарадваме още на приказното бяло бебе :kuchence: Само вчера отказахме на двама кандидати, но надявам се скоро късмета да доведе истинските му хора, за които поддържането на тази снежна козинка няма да е досадно задължение, а удоволствие!
Публикувано: 01 September 2008 - 12:15 PM
Публикувано: 01 September 2008 - 09:36 PM

И каква сладка приятелка са му взели за компания в игрите,че иначе ги побърквал :P
Предлагам тя да се казва Клео:

Публикувано: 02 September 2008 - 10:05 AM
Публикувано: 06 September 2008 - 02:19 PM
Не само че сме тук, ами и ставаме повече:
Днес семейството на Аманда замина супер-спешно да живее в Гърция, затова малката черничка Манди пак си е при нас - търсим й ново семейство:

Страхотна е, нали? И тя като братята и сестрите си изправя ушички, има копринено-мека чисто черна козина, и е много палава и забавна. Доста несериозно са се отнесли предишните й собственици, (за които толкова се колебахме, затова тя замина последна) - вета им бил в отпуска, затова малката няма поставена ни една ваксина!!! Много ни боли, че сгрешихме с тези хора, но съм сигурна, че каквато е абаносова красавица, ще заслужи ново по-добро семейство!
Всички нейни нови снимки от днес
Публикувано: 06 September 2008 - 09:29 PM
Публикувано: 08 September 2008 - 12:09 PM
Публикувано: 08 September 2008 - 12:52 PM
на милото Малмекченццце
ма много ми е любим как си държи динята с лапичка :kuchence:
Късмет и на Макс и Манди - по-скоро да си намерят обичливи и верни стопани
:wub: :wub:
малко офф: от както го върнаха Максчо - съм си сложила една негова снимчица на десктопа да си се гледкаме- колегите
само ме питат кое е това хубаво кученце, но ...
хайде с късмет :wub: :wub:
Публикувано: 09 September 2008 - 04:53 PM

Човека обожава белия цвят, всичко у дома му е в бяло, така че е сигурно, че нашия снежко ще бъде винаги чист ;) Вече съвсем изправи ушите :zaek:. И ще си запази името Макс :yahoo:
Публикувано: 15 September 2008 - 04:37 PM
Както живота често си прави гадни шеги, едно от най-обичаните кученца от кучилото - Джак на Мария и Георги, братът и сестрата от Младост, се върна у нас в понеделник вечерта - за съжаление поради страшна болест в семейството. Ето го тук с моя годеник - пораснал, културен, възпитан, умен, с блестяща козина:

За всички от семейството му беше адски трудно да се сбогуват, когато ни го връщаха, но заедно отговорно са решили да не бъдат егоисти и да потърсят дом на Джаки, докато е малък. Дадоха ни го с всички панички, храни, каишки, гребенчета и играчки, които му бяха купили, с много сълзи :( Когато се върна у нас, Джаки цяла вечер тъгува за тях...
За радост още на следващия ден го спечелиха едно не по-малко страхотно и отговорно семейство от Сопот, което всеки ден се обажда с новини за него :blink: И сега малкия Джак (остана с името си), вече не е тъжен - видяхме със собствените си очи, когато им го закарахме - не съм очаквала толкова бързо да свикне и да се почувства у дома си за единия час, в който им бяхме на гости :o
Ето го с дъщерята от семейството - Петя, която се пребори упорито за него:

Подариха му една кукла и той веднага си я хареса и я прегърна с лапа като детенце:

Петя дори изяви желание да праща снимки на Джаки на предишното му семейство. Та понякога и тъжните истории имат щастлив край :blink: така че винаги вярвайте!
Публикувано: 17 September 2008 - 02:17 PM
А я да ви покажа приказния куч, който съвсем случайно си намери страхотни стопани покрай моите обяви за полу-лабрадор - колежката ми съвсем случайно го открива, изоставен сам и слаб във Владая. Аз дори не съм го виждала, тя само ми споменава сутринта в офиса. Обаждат ми се същия ден някакви готини хора, а моите малчовци вече са раздадени, та аз ги питам:"Не искате ли малко по-голямо куче?"И така - взеха го. Казва се Блеки, сега живее в Пирдоп в къща с огромен двор, има си кон и страхотна стопанка, при която да се гуши нощем:

Май още един хепи енд в тази тема!
Забравих да се похваля, че осиновиха Манди още на 9 септември - ама още нямам снимки, защото я грабнаха секунди преди да заминем на морето, и в нас беше хаос отвсякъде ;D Но обещавам да се отчета - знаете, че го правя!
Публикувано: 17 September 2008 - 02:19 PM
Публикувано: 17 September 2008 - 02:24 PM
Сега имам още едно добро семейство кандидати, които като са разгледали тази тема, искат кое да е от тези кученца :blink: Та сега звъня подред на всички стопани и питам дали са доволни от питомците си - ако не са, да ми ги връщат докато е време :pionercheta:
Публикувано: 17 September 2008 - 02:27 PM