Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец
Публикувано: 04 March 2009 - 11:57 PM
Публикувано: 06 March 2009 - 10:34 AM
Ние да се похвалим, от както го осиновихме се чудихме кога ще дойде нашия ред (като истински кучкари) да преживеем номера с тоалетната хартия. И точно след 45 дена най-накрая се случи: намерил пакета с тоалетната хартия (как още е мистерия) с три рула вътре. Направил порядъчно цялата къща снежно бойно поле и така се постарал, че два часа отне почистването

Публикувано: 06 March 2009 - 10:57 AM
vesi792007, в Mar 6 2009, 10:34 AM, написа:
Ние да се похвалим, от както го осиновихме се чудихме кога ще дойде нашия ред (като истински кучкари) да преживеем номера с тоалетната хартия. И точно след 45 дена най-накрая се случи: намерил пакета с тоалетната хартия (как още е мистерия) с три рула вътре. Направил порядъчно цялата къща снежно бойно поле и така се постарал, че два часа отне почистването

Не е опустяло бе. чакаме коментар от Анелия. Ето малко и от Макс... За фотоотчета

- Като затвориш очи и се молиш за нещо...
- Бог е този, който не чува молбите ти !
Публикувано: 06 March 2009 - 11:33 AM
Публикувано: 08 March 2009 - 02:45 AM

Събрахме се доста хора - например Макс дойде с 4 човека

Макс и Акито - те най-много дивяха

Нашия Мъхчо се влюби в Розинка на Блинк и през няколко минути ходеше да й иска ръката

Бях много щастлива да видя Ани със Снупи

Макс от бял стана кафяв заради калта, а Акито - от черен - кафяв :)

Ето я тортата, от която за радост никое куче не успя да опита :)
А ето я и рожденичката:

Всички снимки тук - обещавам си лятото да направим пак такава среща!
Публикувано: 08 March 2009 - 10:27 AM

ПП: Къде е сестричката Айра, не си ли я бяхте прибрали?
Публикувано: 03 April 2009 - 08:50 AM
Хубавата - Айра вече е кастрирана и чипирана, козината й придоби чудесен блясък и тя чака своите нови, истински стопани!

Лошата новина - откраднали са Реди (Мравчо), от град Петрич, където много често гостуват на бабата и дядото на семейството.
Ето части от писмото на Катя (майката на Мина):"Откраднаха ни Реди. При една от разходките,бил е с майка ми и баща ми, а те са на възраст и малко по-трудно подвижни, започнал да си играе с едно момче и не давал да го вържат. Тичал след момчето и след един завой оня явно го е взел и се е изнесъл на бегом,защото майка ми и баща ми не открили Реди,а и момчето не се виждало.Надявах се да успеем да го открием,но никой не се обажда. Явно момчето,което го е взело не го разхожда там,където го водим ние и се крие. Мина тъгува най-много,ние също ,разбира се.
Петрич не е голям град, брат ми е пускал обяви, но въпреки това няма отговор. Информиран е и ветеринаря, при който го водехме , защото той е един от най посещаваните в града. Откраднат е преди 10 дни от района на младежкия дом в Петрич. И аз съм бясна,защото пуснах молба за отпуска и исках да обикаляме целия град с Мина,но от службата не ми разрешиха"
Реди много прилича на черна немска овчарка, сега е с напълно изправени уши, но е по-дребен! На 8 месеца е!
Ето снимки на Реди - ако има тук някой от Петрич да помогне:
(снимките са от януари, сега е малко по-едър)
Публикувано: 24 April 2009 - 10:31 AM

Публикувано: 08 May 2009 - 03:18 PM
Публикувано: 12 May 2009 - 01:12 PM
(Веси, май Акито си има съперник по размери?:)
Публикувано: 12 May 2009 - 01:30 PM
Публикувано: 12 May 2009 - 01:50 PM

Публикувано: 12 May 2009 - 04:38 PM
по-сериозно куче няма простокадедасе намери!!
толкова съм горда с него,както и от самата себе си вече знаем команди за който не сам си и мечтала че ще успея да го науча за него вече не е проблем да се качва на дувари които са по високи от 1.50 при моя команда до сега никога не ми е изпълнявал команда нито при редом нито при някоя друга дори и да е освободен (без каишка).
чакаме снимки от всички кучета снимки и новини.Какво става нали са 10 братчета и сестричета каде са всички?:)
Поздрави от Карлово

Публикувано: 29 May 2009 - 08:50 AM
vesi792007, в May 12 2009, 02:50 PM, написа:

Вярно - така си е

Публикувано: 29 May 2009 - 09:01 AM

Публикувано: 22 June 2009 - 10:51 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 July 2009 - 02:46 PM
Много ще ме зарадвате!
Искам да пожелая на миличките ми да са много щастливи, здрави и да топлят сърцата на хората до тях!!! Да знаете, че много ви обичам и постоянно ви мисля всичките!
Ето я последната все още бездомна от кучилото - Айричка:

Тя ви праща влажни целувки с тоз голям език по случай първата ви годинка

Не е снимана до торта, а в любимата й борова горичка, където всяка вечер лудешки гони шишарки