Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец
Публикувано: 02 August 2008 - 11:01 PM
Ето и малко снимки на маника който си взехме в Карлово. Не съм се научила да слагам снимки, защото не ми е трябвало, затова слагам адреса на който съм ги качила всичките.
http://dreems12.mult...hotos/album/7/7
http://dreems12.mult...hotos/album/7/7
Публикувано: 03 August 2008 - 04:18 AM
Да, това са третите щастливци, които отнесоха един рус дебелак в родния град на Васил Левски:

Да им е честит и много да ги слуша! Благодаря за хубавите снимки на меченцето! :wub:
(Снимаха и наш Бъки как се излежава на двора за малко на слънчице :blink:)

Да им е честит и много да ги слуша! Благодаря за хубавите снимки на меченцето! :wub:
(Снимаха и наш Бъки как се излежава на двора за малко на слънчице :blink:)
Публикувано: 03 August 2008 - 11:53 AM
Сега отиваме в Южния парк на разходка и да лепим обяви за полу-лабчовците - та дано повече хора си ги харесат - от 10 останаха 5, като 3 са подарени и две са запазени вече, ще ги дадем в новите им домове след второто обезпаразитяване.
В парка ще сме поне до 17:00ч, ако някой иска да ни види, да ми звънне.
В парка ще сме поне до 17:00ч, ако някой иска да ни види, да ми звънне.
Публикувано: 03 August 2008 - 09:57 PM
Хора - яху :yahoo: останаха само 4 мастилено-черни бебчовци!!!!
Току-що взеха единствената бежова госпожица, на която викахме "расистката", защото все се биеше с някое от негърчетата, или с по две наведнъж ;D
Ето го и младото семейство, чието легло ще топли:

Допаднахме си много с тях и си обещахме често да си правим общи разходки в Южния парк!
Току-що взеха единствената бежова госпожица, на която викахме "расистката", защото все се биеше с някое от негърчетата, или с по две наведнъж ;D
Ето го и младото семейство, чието легло ще топли:

Допаднахме си много с тях и си обещахме често да си правим общи разходки в Южния парк!
Публикувано: 03 August 2008 - 10:14 PM
Полулабрадорчетата са родени не с полу, а с цял късмет. Браво!
А може ли да споделиш "тайната" на този успех - по-голямата част от осиновителите по какъв начин са разбрали за малчовците - от интернет/вестникарски обяви, листовки или познати? Та да знам на кое да наблягам повече (че аз определено на листовки не съм разчитала досега, но май ще трябва)
А може ли да споделиш "тайната" на този успех - по-голямата част от осиновителите по какъв начин са разбрали за малчовците - от интернет/вестникарски обяви, листовки или познати? Та да знам на кое да наблягам повече (че аз определено на листовки не съм разчитала досега, но май ще трябва)
Публикувано: 03 August 2008 - 10:38 PM
Да, и на мен ми е интересно и питам всеки откъде е научил за нас - тези последните хора са видяли обявата, която аз залепих на книжния пазар на пл.Славейков в петък. Човек, който ще идва утре, е видял моя книжна обява на автогарата в кв.Орландовци. Кой знае колко хора ще се обадят по обявите, които днес поставих на спирката и главния вход на Южния парк. Семейството от Карлово са ни видяли в интернет, а на момчето с първото черно кученце приятел му е изпратил линк към друга обява над моята в един сайт (повечето хора не помнят точния адрес на сайта). А иначе нашата обява я има във форуми на хора, обичащи змии, насекоми и др.домашни любимци - там Раста ми е пуснала линка. Хела пък ми е копирала обявата в лабрадорските форуми... Наистина много хора ми помагат, за което силно благодаря от сърце (май ще се разоря с купуването на толкоз много бира).
Аз самата дадох да залепят обяви в 2 зоомагазина на Попа (които НЕ продават животни, а само храни и аксесоари). Лепнала съм и в един плод-зеленчук, където ми е познат продавача ;) И вчера оставих 2 обяви в клиника Добро хрумване. И най-нахално лепя по спирките в центъра, въпреки че на другия ден виждам, че са отлепени. А като пътувам в градския транспорт, държа една обява в ръцете си - някои хора разпитват, ако ги интересува. И слагам една обява отпред на стъклото на колата, когато е спряна. Това са начините, на които залагам, сега вече не се сещам, ако изпускам някой. Но е важно обявата да има хубави и повече снимки и само 3-4 реда текст, с едри букви. И се усмихвам на всеки, който зачете обявата още докато я държа или докато я залепвам :blink:, и когато говоря с накой кандидат по телефона.
Аз самата дадох да залепят обяви в 2 зоомагазина на Попа (които НЕ продават животни, а само храни и аксесоари). Лепнала съм и в един плод-зеленчук, където ми е познат продавача ;) И вчера оставих 2 обяви в клиника Добро хрумване. И най-нахално лепя по спирките в центъра, въпреки че на другия ден виждам, че са отлепени. А като пътувам в градския транспорт, държа една обява в ръцете си - някои хора разпитват, ако ги интересува. И слагам една обява отпред на стъклото на колата, когато е спряна. Това са начините, на които залагам, сега вече не се сещам, ако изпускам някой. Но е важно обявата да има хубави и повече снимки и само 3-4 реда текст, с едри букви. И се усмихвам на всеки, който зачете обявата още докато я държа или докато я залепвам :blink:, и когато говоря с накой кандидат по телефона.
Публикувано: 04 August 2008 - 05:15 PM
eй здравейте!и ние намерихме място в готиния сайт :->) и веднага намерих темичката със сладурковците да си кажа аз за нашия черньо,Мелмак :P много си го обичаме и си го мачкаме ;D довечера или утре ще пратя снимки на Нели и тя ще качи или ще опитам направо тук да ги сложа да видите къкъв ни е готин малкия!вие вече сте го видяли по горе с ,,мама,, и ,,тати,, гушнат в одялцето!много обичка да гризка сладура ей казвайте как да пазим покъщината? :(
Публикувано: 05 August 2008 - 09:35 AM
Мария, как само ме радвате с тези страхотни снимки - благодаря!!! Нацелувайте извънземния от мен и братчетата и сестричките му!!! Като гледам, май доста сте пораснали :meche: А за разстройството - моля те, посетете пак чичко доктор, или поне се чуйте с него, че дано се окаже само от смяната на храната. И преди да се оправи напълно - никакви ваксини, моля ви!
Публикувано: 05 August 2008 - 04:25 PM
Цитат
останаха ли още дребчовци?
Да, останаха трички - 1 момиченце и 2 момченца :blink:
Днес и утре като си вземат запазените 1 мъжле и 1 мацка, ще пусна снимки с новите им стопани. Промених вече листовката и вече лепя обяви, че подарявам само черни топчици-негърчета :ph34r:
А най-хубавото е, че стопаните ми се обаждат постоянно с новини от новодомците - кой как се казва вече, колко тежи, кога са ходили на вет...Толкова съм щастлива! :yahoo: Единствената руса госпожица вече носи гордо блондинското име Буболина :sarkastichen: А русия младЕЖ в Карлово се казва Макс, и загражда пекинеза на хората да се запознаят, ама стария фръцльо нещо го отсвирва ;D