- (17 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец
Публикувано: 29 July 2008 - 09:28 AM
От снощи са новодомци в нашия гараж - да им е честито! И дано това се окаже трамплин към уютни домове, пълни с топлина и обич за тях!
Малките вече хапват разкиснати гранулки, лочат водичка и спят накачулени на куп.
Ако харесам кандидатите за осиновителите, ще подаря кученце, но само при условие да мога понякога да минавам да го виждам как расте и се развива, или поне редовно да ми се обаждат със сведения и снимки!!! За начинаещите кучелюбители мога да помогна със съвети. Деца без родителско одобрение моля да не се обаждат за бебешорите!
А ето ги и тях:(снощи нямах време да проверя кое е мъжко и кое женско, но при интерес ще погледна ;))
Всички снимки на жабчетата
За контакти:0897/878 298 Анелия
Публикувано: 29 July 2008 - 12:15 PM
Някой друг да му идва подобна готина идея в наша помощ, готова съм на всичко, дори си мисля в събота да застана на главната алея в Борисовата градина и да се провиквам с все сила:"Меки топли пресни кученца-а-а-а...За бес пари-и-и ги даваме-е-е...Наса-а-а-м, народе!", или нещо подобно ;D
Публикувано: 29 July 2008 - 01:07 PM
Та към отчаяните съвети мога да прибавя още един - обяви на хартиен носител, залепени на всяко възможно табло за обява, на всяка спирка, на всяко дърво, във всеки вход на блок, ако трябва - и пръснати на земята там, където се събират повече хора.
Публикувано: 29 July 2008 - 02:49 PM
Цитат
Някой друг да му идва подобна готина идея в наша помощ, готова съм на всичко, дори си мисля в събота да застана на главната алея в Борисовата градина и да се провиквам с все сила:"Меки топли пресни кученца-а-а-а...За бес пари-и-и ги даваме-е-е...Наса-а-а-м, народе!", или нещо подобно ;D
Защо вместо това не отидеш на пазара за животни? Аз там съм намирала дом за няколко кученца- наистина идват хора, които обичат животните и разбират! Отделно има и прекупвачи, с които направо можеш да се договориш и да им ги оставиш. Забелязах, че дорбе се грижат за животните и знаят какво да правят :blink:
Публикувано: 29 July 2008 - 02:57 PM
Това с пазара не е добра идея - аз искам поне веднъж да видя и преценя на спокойствие даден човек, преди да му сложа печат "Годен за стопанин именно на това куче".
Дадоха ми и друга чудесна идея да опитам в Планинската спасителна служба. Намерих техен телефон, обадих се веднага, но се оказа, че те работят само с немски овчарки.
Току-що ми се обади някаква Деси, 17г. момиче от Казанлък:"Спешно си търся друго куче, защото нашия ротвайлер се разболя." Аз я питам:-А сега починал ли е вече?Отговор: Не, дадохме го в приют! На колко години беше? Ами на 2.
...........................
И най-важното: Хиляди благодарности на хората, които са пуснали темата в лабрадорските форуми! И на тези, които ме подкрепят! Явор обеща довечера да излезе и обявата ми в бездом.инфо, сега продължавам да пускам в другите сайтове от списъка.
Сговорна дружина планина повдига!!! (дори ако е от малки пухкави дупенца) ;)
Публикувано: 29 July 2008 - 03:01 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 03:25 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 03:43 PM
За малките и аз подкрепям идейта да се срещаш и разпитваш кандидат осиновителите, защото всичко друго е вятър и отново отиват на улицата и при такива като нас.За какъв пазар става дума, това да не са чушки? Пожелавам ти успех - в който аз предварително вярвам, защото кученцата са прекрасни.
Публикувано: 29 July 2008 - 09:16 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 10:11 PM
За пазара- аз съм ходила веднъж- ЛЕЛЕ :o :rolleyes:, но наистина ходят там хора които си търсят куче и са нормални... Подбора е задължителен де! B) Продават се СЯКАКВИ животни, кучета, котки, риби, гризачи и птици! На мен ми е безумно, но... :rolleyes:
Сега е момента хората които харесват нашите породи и не държат на родословия и не ги интересуват изложби да се позаинтересуват от тези бебоци!!! Наистина са много готини! :blink: Успех на Анелия и ако нещо ти трябва за бебетата- можем ДА ПОМАГАМЕ! :drugarche: :kuchence:
The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!
Публикувано: 29 July 2008 - 10:50 PM
Цитат
За пазара- аз съм ходила веднъж- ЛЕЛЕ :o :rolleyes:, но наистина ходят там хора които си търсят куче и са нормални... Подбора е задължителен де! B)
Не можеш да направиш "подбор" за 20 мин разговор с някого на улицата. Поне аз няма да мога, де.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 July 2008 - 06:59 AM
"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 30 July 2008 - 07:27 AM
Цитат
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
- (17 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »