Немски дог
Публикувано: 15 September 2006 - 09:16 PM
cheers cheers cheers
Публикувано: 15 September 2006 - 09:16 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 12:22 AM
Публикувано: 16 September 2006 - 09:13 AM
Цитат
Незнам защо проявявате толкова критики, а ти знаеш ли колко книги прочетох??? За мен форума е просто разговор не начин на живот! + тва маи само аз "неукия" си направих труда да направя сайт! А ти знаеш ли от кога е този сайт??? Поинтересувал съм се повечко от доста други! Искам да направя нещо по-добро, нещо хубаво, нещо което да интересува хората, да ги радва! Вие какво направихте? Аз съм направил много!
А като отидох при председаля на клуба Немски дог и му показах сайта, още първия и той чете и ми вика : "Ушите не се копират на 7-8 седмици а на два месеца" и от тогава не съм стъпвал там!
Така, че преди да съдиш другите, оцени труда им! Не всеки е идеален може би като теб!
Публикувано: 16 September 2006 - 12:55 PM
Цитат
Първо, и преди всичко, прочети правилата на форума относно етиката на общуване !! Никой не е длъжен да ти дава снимки, имена и каквото и да било.
Второ - специализирани книги за Немски дог у нас няма.
Трето - Аз също имам сайт, но не го натрапвам на другите.
"Вие какво направихте? Аз съм направил много!" - на това мога само да се усмихна. Който не знае КАКВО Е НАПРАВИЛ КЛУБА И НЕГОВИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ, когото имам ЩАСТИЕТО да познавам, също няма право да дава оценки!! А ти явно нищо не знаеш. Повтарям - дори не си направи труда да изчетеш темата тук. А,....между другото, аз съм Секретар на Клуба.
Четвърто - опитах се да ти помогна и да те насоча къде да търсиш и как НАИСТИНА да напредваш, но виждам, че съм си губила времето напразно.
Пето - Сайтът ти е любителски, аз се интересувам от породата по различен начин.
Шесто - Договете имат нужда не от сайт...имат нужда от хора d)
Публикувано: 16 September 2006 - 01:21 PM
Аз попитах който иска не съм задължил никои, а с пренебрежението си само ме разочаваш, искарваш, че едва ли не сте създатели на породата?! Тук просто исках да потърся компания със сходни идеали! А колкото до натрапването на сайта аз ви го предложих, като ти е натрапен защо влизаш в него??? И как ти го натрапих??? bl)
Мисля че няма снимсъл да споря с теб, ОК, аз съм тъп,слабоумен, некомпетентен + всичко друго което се сетиш!
Публикувано: 16 September 2006 - 04:21 PM
Цитат
Аз попитах който иска не съм задължил никои, а с пренебрежението си само ме разочаваш, искарваш, че едва ли не сте създатели на породата?! Тук просто исках да потърся компания със сходни идеали! А колкото до натрапването на сайта аз ви го предложих, като ти е натрапен защо влизаш в него??? И как ти го натрапих??? bl)
Мисля че няма снимсъл да споря с теб, ОК, аз съм тъп,слабоумен, некомпетентен + всичко друго което се сетиш!
Не...просто те мързи да учиш - искаш всичко наготово от другите - за това става дума. Дори материалите от сайта ти не са твои - дадени са ти от Клуба и ти си ги публикувал от свое име - дори не си се сетил да отбележиш, че са заети от сп. "Милиони приятели". Тук вече стигаме и до авторските права, което е незаконно - наистина има много да учиш...
"Аз попитах който иска не съм задължил никои" - не, не си попитал!! Каза "Искам от Вас снимки на вашите кучета, НЕ ОТ ИНТЕРНЕТ, вашите имена, информация за кучето!"...това не е питане, нито въпрос... l)
Също така, мисля, че не е удачно да правиш характеристики сам на себе си - не извъртай нещата и не преиначавай постовете ми - всеки може да прочете дискусията...
Публикувано: 16 September 2006 - 04:48 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 04:52 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 05:07 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 05:10 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 05:13 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 05:17 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 05:26 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 05:28 PM
Публикувано: 16 September 2006 - 06:12 PM

Също така за мене е полезно да тичам по пясък или по чакъл, по брега на река или море...разбира се и по полянки. Асфалтът не ми е необходим за ноктите, защото за тази цел има ножички, а и ако ме разхождат достъчно, ноктите ми няма да бъдат дълги... l) d)