Немски дог
Публикувано: 04 October 2006 - 09:49 AM
Снимки на дога с лъвчето бях правила повече ,но понеже дога беше на приятелката ми и у мен не останаха малко снимки s) ,защото си пазих лентите. Така стана ,че и ги дадох да си извади отново копия(че гаджетата и обрали снимките ,а и мама да има да се фука b) ) ,а после замина за чужбина и ...върна се ...абе като се видим не се сещам ,а от после.
Дога беше единственото куче ,освен пинчерката ми ,което знаеше как да се държи с лъвицата и да няма конфликти nok . Направо му се възхищавах как и показваше границите в игрите.
Адриан има разкошна фамилия w) все красиви догове. bravoS
Дога беше единственото куче ,освен пинчерката ми ,което знаеше как да се държи с лъвицата и да няма конфликти nok . Направо му се възхищавах как и показваше границите в игрите.
Адриан има разкошна фамилия w) все красиви догове. bravoS
Публикувано: 04 October 2006 - 01:38 PM
devilin,тези правила за кръстосването на цветовете са от по-ново време. Тъй като пясъчните догове са най-стабилни в генетично отношение и най-чисти, понякога са ги кръстосвали с черни за обновяване на кръвта. Не знам дали знаеш, но един от родителите на прочутия Фрей е бил пясъчен дог l) , за което развъдчика му Алберт Шлейхер е изгонен от немския клуб....но пък така произведеното куче става Световен шампион. d)
@Ancheto - всъщност това е името на развъдника на Адриан.
По отношение на това, което разказваш за дога и лъва - винаги ме е възхищавал начинът, по който договете бързо-бързо "вкарват в релси" всичко живо около тях w) Точни, ясни и много справедливи правила в йерархията !! l) w)
@Ancheto - всъщност това е името на развъдника на Адриан.
По отношение на това, което разказваш за дога и лъва - винаги ме е възхищавал начинът, по който договете бързо-бързо "вкарват в релси" всичко живо около тях w) Точни, ясни и много справедливи правила в йерархията !! l) w)
Публикувано: 06 October 2006 - 03:38 PM
Малко повече за цветовете - плащовите ( мантел - мантиен ) и платен договете са разновидности на черните.
Ето платен:

А ето и плащов - нарича се така, защото прилича на черен плащ :

Това обаче е арлекин, а не платен - легендарният James Dean De La Benjamine - един от най-известните разплодници в Европа:

Развъдник Бенарсен имаше щастието да притежава негов син - Patrik-A Dell Aurea Dragоnda w) w) w) , а Нубис w) е правнучка на James Dean
Ето платен:

А ето и плащов - нарича се така, защото прилича на черен плащ :

Това обаче е арлекин, а не платен - легендарният James Dean De La Benjamine - един от най-известните разплодници в Европа:

Развъдник Бенарсен имаше щастието да притежава негов син - Patrik-A Dell Aurea Dragоnda w) w) w) , а Нубис w) е правнучка на James Dean
Публикувано: 06 October 2006 - 06:07 PM
Ами мисля, че да...виждала съм такива като родители по сайтовете.
Например - Bijou Claudia Bohemica - е станала Клубен победител на изложбите в Чехия и Словакия и е пускана 4 пъти на френски и италиански мъжки - никой няма да инвестира в такова заплождане, ако не е позволено, ОСОБЕНО В ЧЕХИЯ !! l) l) l)
Ето и снимка на Бижу:
Например - Bijou Claudia Bohemica - е станала Клубен победител на изложбите в Чехия и Словакия и е пускана 4 пъти на френски и италиански мъжки - никой няма да инвестира в такова заплождане, ако не е позволено, ОСОБЕНО В ЧЕХИЯ !! l) l) l)
Ето и снимка на Бижу:

Публикувано: 06 October 2006 - 07:09 PM
phoenix, благодаря за уточнението !!
Ще се опитам да намеря снимки на албинос за сравнение l)
Ще се опитам да намеря снимки на албинос за сравнение l)
Публикувано: 06 October 2006 - 07:25 PM
Това за албиносите мисля че е разбираемо.....
Току що погледнах и щ стандарта и там пише че е порок , ако кучето е албинос , но това означава ли че ако кучето има и едно малко черно петно на носа например и няма червени очи ште баде допуснато до разплод? d) d) d)
Току що погледнах и щ стандарта и там пише че е порок , ако кучето е албинос , но това означава ли че ако кучето има и едно малко черно петно на носа например и няма червени очи ште баде допуснато до разплод? d) d) d)
Публикувано: 06 October 2006 - 08:47 PM
ouu oleeee мале как можах да забравя как изглежда платен дог oleeee хем беше показан в по-предните страници.
Кой развъдник или двойка родители са произвели най-много качествени догове? Нямам в предвид само шампиони ,а добри екстериорно.
Миро , как е кучето ти ? Доктора какво каза?
Кой развъдник или двойка родители са произвели най-много качествени догове? Нямам в предвид само шампиони ,а добри екстериорно.
Миро , как е кучето ти ? Доктора какво каза?
Публикувано: 06 October 2006 - 09:00 PM
Цитат
@Ancheto - в близките дни започвам да правя клипове за най-добрите развъдници, но ще ми трябва повече време, защото мисля да сложа вътре и надписи l)
Miro, как е кучето?
Между другото, този цвят е нестандартен - нещо което по нашенски му викаме "манджа с грозде" w) Знам откъде са тези снимки - те са от английския форум. n)
Форумът е страхотен за информация - имат много изчерпателна тема за подуването и превъртането - но снимките не гледай l) Въобще, англичани и американци за много малко неща не ги бива...и това е едно от тях - нямат усета как трябва да изглежда дога. А снимките показват защо не трябва да се чифтосват тигрови и арлекини n)