Немски дог
Публикувано: 06 October 2006 - 09:10 PM
Публикувано: 06 October 2006 - 09:41 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 06 October 2006 - 09:53 PM
Цитат
bravoS happydence Чакам го с нетърпение b)
Миро , доктора оперира ли я вече?
Публикувано: 08 October 2006 - 08:02 PM
ето малко снимки и от мен w)
Прикачени файлове
-
SuperStock_662_1108.jpg (24.87K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 08 October 2006 - 08:04 PM
Прикачени файлове
-
SuperStock_3214_485730.jpg (14.2K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 08 October 2006 - 10:33 PM
Това беше един от най-добрите развъдници за немски догове в света. Казвам беше, защото за съжаление той вече не произвежда кучета.
Собственичка на развъдника е г-жа Алида Коста от Милано - Италия.
В продължение на много години тя произвеждаше много качествени кучета, отличаващи се със собствена визия - винаги красиви, елегантни и умеещи да покажат собствените си достойнства по изложбите.
Ето някои от нейните легенди:
Ferro-N Indios Dell'Armida

Puzzle-N Indios Dell'Armida

Mondial-A Indios Dell'Armida

Двама от нейните питомци - Barone-F Indios Dell'Armida и Brenda-B Indios Dell'Armida - бяха внесени в България от сем. Георгиеви (председателя на БНК "Немски дог") и дадоха много качествени потомци, което значително повиши нивото на генетичния фонд на българските догове.
Друг наследник на развъдника е едно от първите качествени кучета, внесени у нас, Adrian T. von Wiederholz.
За съжаление снимките в Интернет на кучетата, произведени от развъдника, са малко и не дават пълна представа за красотата, величието и благородството на договете на Алида.
Ето и клипчето със снимките:
http://www.sendspace.com/file/t3pdxr
Линк за клипчето към data.bg:
http://store1.data.bg/slaviad/?NI=1
@devilin, ако имаш повече снимки на кучета "Dell Armida", които не съм включила в клипа, моля те постави ги - това са ми всичките.
Публикувано: 09 October 2006 - 07:52 PM
Наистина е много жалко ,че развъдника вече не съществува ,но е оставил отлични догове bravoS
Публикувано: 10 October 2006 - 06:48 PM
Публикувано: 10 October 2006 - 09:08 PM
Разкошна е w) този Барон има невероятно красиви щерки super best , а моята страст са мадамите. super best super best super best
Публикувано: 15 October 2006 - 08:09 PM
d) d) d)
Публикувано: 16 October 2006 - 12:43 PM
w) w) w)
Много ме яд че не сам си в БГ за да гледам предаването , но вече сам уредила да ми се запише, а е ина рожденния ми ден !!!!!!!!!!!! r)
За сажаление разбрах че наш Еврота не е участвал ама тои вече е и от "старото поколение" l) l) l)
Публикувано: 16 October 2006 - 12:55 PM
ааа ще гледам не пременно!!!!( b) иначе ша се изям b) ) ouu
Публикувано: 16 October 2006 - 01:13 PM
Да помоля, тъй тихичко ,ама снимчици на Барон като бебче има ли ? dribble
Предаването го чакам и аз с нетърпение. Дано да е по-дълго и с много информация.
Какво е задължителното физическо натоварване на един дог всеки ден? Като гледам широките гърди на Барон и си представям как са го разхождали яздейки кон ,че да му смогнат на километрите и темпото.
Публикувано: 16 October 2006 - 02:02 PM
Цитат
Да помоля, тъй тихичко ,ама снимчици на Барон като бебче има ли ? dribble
Предаването го чакам и аз с нетърпение. Дано да е по-дълго и с много информация.
Какво е задължителното физическо натоварване на един дог всеки ден? Като гледам широките гърди на Барон и си представям как са го разхождали яздейки кон ,че да му смогнат на километрите и темпото.
В четвъртък вечер ще публикувам снимки на Бароне като малък.
П.П. правилно отбеляза за пясъчният цвят,това важи за всички цветове ,когато е налице един изключителен фенотип.За мен не са важни цветовете,,примерно казано Бароне с какъвто и да е цвят,той ще привлича винаги внимание.