Немски дог
Публикувано: 30 October 2006 - 09:56 PM
Цитат
това за онзи първия линк,който си дала,но те нали си ги дала отдолу и аз ги видях!! 1super
иначе това сега също не ми става! s)
Публикувано: 30 October 2006 - 10:03 PM
Публикувано: 30 October 2006 - 10:58 PM
d) d) d)
Публикувано: 31 October 2006 - 02:08 PM
Цитат
Цитат
това за онзи първия линк,който си дала,но те нали си ги дала отдолу и аз ги видях!! 1super
иначе това сега също не ми става! s)
ЕТО ЗА ВСИЧКИ НА КОЙТО ИЗЛИЗАТ БУКВИ! ДАВАТЕ SAVE AS НА ЛИНКА!
Старо развъждане
Част 1
Част 2
Надявам се да съм помогнал! Това са директни линкове!
Публикувано: 01 November 2006 - 05:19 AM
Последното клипче за Клуба е за приятелството ни - кръстила съм го на песента, която използвах - This Is Us - "Това сме ние!!" w)
В песента Марк и Емилу пеят за снимките и спомените - също като нас обичат барбекю, карали са старата кола на тате и обичат да се снимат...Е, има и разлики - ходят по-често от нас по летища и терминали. l) Но пък си нямат догове!! И толкова много приятели, покрай договете... w)
С това клипче искам да поздравя phoenix, г-жа phoenix - надявам се някога да успее да го гледа, michael - тя отдавна не се е мяркала тук, но участва активно в клипчето, devilin, младите фениксчета, семейство Стойчеви и всички любители на договете.
В клипчето ще ни видите такива, каквито сме - този път не съм отрязала хората l) - луди ентусиасти, сигурно и доста романтици - няма как да не си романтик, ако край тебе се разхождат ТАКИВА кучета. w) w) w)
На Анчето, Миро, Притил, POWERPUFF, дано не пропусна някого - пожелавам някога да станат част от This Is Us !! Феникс освен хубави догове прави и страхотен сач, а заедно с моята половинка, са майстори на барбекюто.
Анче, днес е вече първи!! victoryVVV
dog.bg - поздравявам и тебе и ти благодаря за форума !! Ще се радвам да дойдеш на нашите сбирки - от неделя почваме да се събираме редовно. cheers
Накрая искам да поздравя и себе си - днес ми е празник ( понеже съм нещо като народен будител)...Адриан, обичам те!! w)
cheers cheers cheers
ТОВА СМЕ НИЕ
Публикувано: 01 November 2006 - 12:00 PM
честит празник!нека още дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълги години този клуб да съществува,защото тези Прекрасни Кучета-Немски дог заслужават внимание и зъслужават да съществуват!!!! r) w)
Публикувано: 01 November 2006 - 01:18 PM
Пожелавам ти да останеш в сърцата на всички твои възпитаници. Всичко, на което си ги научила и включително на любов към всичко да им помага в живота w) super best cheers
Знам , знам ,че е първииии...аз от сред нощ съм почнала да тегля филмчетата b) .
Всички ги дръпнах от личната ти страница 1super victoryVVV
Много са хубави както винаги bravoS
Тия дни съм много заета и само чета на бързичко.
Колкото до шията на дога ....за мен тя придава особено излъчване и прави стойката много наперена. Освен това променя и походката.
Публикувано: 01 November 2006 - 03:29 PM
@ притил - щом ти излизат "йероглифи" пробва ли да промениш буквите от главното меню горе? Избираш третата опция "view", после "encoding" - при мене е на "Cyrillic (Windows)", а отдолу има "more" - виж там, пробвай с различини текстове. 1super
Публикувано: 01 November 2006 - 05:32 PM
С пожелания за всичко най хубаво на клуба и почитателите на тези кучета, Миро!
d) d) d)
Публикувано: 01 November 2006 - 07:40 PM
Прикачени файлове
-
s6.jpg (64.46K)
Брой сваляния: 43

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 01 November 2006 - 11:48 PM
Поздравления за добрата идея за слайдшоутата. Очакваме развитие към DVD-та! bravoS .
Но имам една забележка - моето "догче" не е добродушно куче! То е едно ГОЛЯМО И МНОГО ДОБРОДУШНО куче!" Впрочем, за двадесет години практика съм срещал ухапани от какви ли не животни, но от дог - не!
Да сте здрави и живи и вие, и кученцата ви, всичките ви домашни любими и любимци!
Публикувано: 01 November 2006 - 11:56 PM
Присъединявам се към всички поздрави и благодарности!
Тъй и тъй съм тук....
Ето една от любимките ми, чието развитие следя и ми пълни очите и душата още от бебе:
Tic Tac della Baia Azzurra
родена 02.02.2005
баща: Rairy des Terres de la Rairie
майка:Ch. Quantas della Baia Azzurra - MultiCh. Riks Mal de la Benjamine -Jeffe Indio de Garaba
на тези снимки е на 4 и 10 месеца
Прикачени файлове
-
bebe_i_10_mes.JPG (51.4K)
Брой сваляния: 48