"Студената София" раздаде титлите и биде пооплюта....или как олекна титлата "Шампион на България" s) s) a) a) a)
Чета и не вярвам на очите си....На страницата за нашата изложба на сайта на договете от Кипър ( това са австралийци, преместили се наскоро в Кипър) е публикувана следната информация за титлите, получени от техните кучета:
Class wins for Heidie & Zac both days Best Dog for Zsacharias both days Best Bitch for Heidie both days Best Of Breed for Zsacharias both days Runner Up In Group for Zsacharias both days Bulgarian Champions both dogs both days Balkan Champions both dogs both days Bulgarian GRAND CHAMPIONS both dogs both days. International Champion Title for Heidie
Нима вече може куче да стане Шампион на България за...2 дни ????
По обясними причини не се споменава каква е била конкуренцията - тоест колко дога е имало на изложбата ( техните 2 и нашата Ибис ).
Публикувани са много от снимките, взети от нашия форум ( дори не са преименувани - вижте сами)....снимки на конкурентката Ибис Бенарсен естествено липсва...пак по обясними причини. То на всичките изложбени снимки липсват конкурентите - човек остава с впечатлеието, че техните кучета са си все сами по изложбите.
Страната ни е доста оплюта - чичковците са много доволни от луксозния хотел и услужливите българи...но са възмутени от строгите правила на софийското летище - как можело, това е страна, която скоро ще бъде приета в Европейския съюз...и т.н. Е, радвам се, че явно имаме напредък - режимът наистина трябва да бъде строг...и на чичковците поне на летището не са правени метани.
Не са пожалили и горкия съдия, който им даде титлите - с голяма доза ирония се говори за него и начина му на съдене. После се възмущават колко много пари са дали за разни сертификати. Имали намерение да сравнят - как е и в другите европейски страни.
Направо ме боли сърцето - дойдоха чичковците с догоподобните си....станаха на бърза ръка Шампиони на България...тръгнаха си щастливи и за благодарност ни пооплюха на сайта си - коментарът накрая...."София е студена"
Мисля, че вече е ясно защо ИСТИНСКИТЕ ДОГОВЕ ОТ КИПЪР ( както бяха малко прибързано квалифицирани от участник в друга тема ) победиха в София - чичковците са платили за сертификатите 360 Евро...(за българите таксите са различни s) )
Докогааааааааааааааа ????????????????? ouu ouu ouu ouu
П.С. Забравих да сложа линковете - направо ми причерня l)
Статия
Снимки