Публикувано: 14 March 2007 - 08:00 PM
Точно това ме радва - че сте членове на клуба и разполагате с много информация. Ако взема догче, 100% и аз ставам член. Не смея да отворя дума за това пред хората, при които живея, че ще ме изхвърлят :) но ако те се съгласят, предполагам, че няма да има нещо, което да може да ме спре, дори и майка ми, която няма да ме пусне да се върна вкъщи повече, хехе. Мисля, че заплатата ми в момента (която със сигурност ще се вдигне след известно време), ще ми позволява да му осигурявам всичко необходимо, като примерно се ограничавам малко с пътуванията, но ако самото куче струва много над 600 лева (а така си представям децата на шампионите), ще трябва дълго време да пестя, докато ги събера, тъй като мразя да взимам заеми. Искаше ми се ориентировъчно да знам горе-долу как вървят цените.
В интерес на истината д-р Георгиев винаги ми е бил някак... абе да не казвам противен, да не обидя човека. Имала съм мнооого животни от много видове, като се започне от мишки, та през хамстери, морски свинчета, костенурки, риби, пернати, котки, болонки и добермати. И други, разбира се. Водила съм някои от тях при него и много ме дразнеше отношението му към дребните животинки, мачкаше ги, цвърчаха от болка и въпреки че бях наясно, че това (примерно) хамстерче, няма да се оправи, той го мажеше с онова гадно жълто лекарство, което общо взето предписваше на животните ми независимо от оплакванията. Плащах му и след няколко часа мъничето беше умряло.
Винаги съм предпочитала д-р Попов, който винаги се е отнасял страхотно с всякакви по ръст домашни любимци.
Може и да греша, това са си мои лични впечатления, които са ми останали след няколко посещения при Георгиев. Вярвам, че като развъдник на догове е добър и ако ще се съветвам с някого за дог, то ще отида именно при него. Засега, докато не съм решила със сигурност кога ще взимам куче, предпочитам да събирам информация от други места.