Dog.bg Форуми : Немски дог

Към съдържанието

БНК Немски дог

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (128 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Немски дог

#2481 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 March 2007 - 12:30 AM

cry2 Нямам думи... горкото животно!

slaviad,
ДАНО милата душица намери любящи и грижовни стопани!

ДАНО мъката в тези очи спре поне един "болен мозък", канещ се да захвърли на произвола на съдбата същество, изцяло зависимо и предано само на него!

ДАНО написаното от теб спре поне един безотговорен "кучеразмножител"

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1.JPG (24.85K)
    Брой сваляния: 116

#2482 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 12:32 AM

И ЧЕСТИТ КЛУБЕН ФОРУМ!!!

BEER BEER BEER

#2483 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 13 March 2007 - 01:22 AM

@michael и Dury - ДАНО !!! Вярвам в силата на добрата енергия!! w)

Да ни е честит новия форум и от мене!!
cheers cheers cheers

bgflag bgflag bgflag

Няма да бързаме още с новите теми, имам разбира се идеи - ще се посъветвам с phoenix, чакам и предложения от devilin, michael, Ancheto и разбира се от всички любители на породата !! super best

#2484 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 11:50 AM

DANO milata du6i4ka nameri istinski stopani i mnogo ljubov!

4estit da ni e foruma nai-nakraq!!!!!!!!!!!!

Skro 6te doidat i moite predlojeniq za temi - imam edno naum!

#2485 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 09:17 PM

Качена снимка

#2486 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 09:17 PM

IDILIQ

Качена снимка

#2487 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 09:19 PM

Ljubov ot prav pogled w) w) w) w) w) w)

Качена снимка

#2488 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 09:24 PM

Eto q novata mi ljubov b) w)

Качена снимка

Horus Il Paradiso Di Bella

#2489 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2007 - 10:44 PM

BEER Еха..!Каква красота,величие и царственост..Простете ,че дръзвам отново да напиша моите впечатления от снимките ,които предоставяте тук -за наслада на феновете на породата,но общата снимка на легналите догове е уникално хубава..Дерзайте,дог-манияци!Радвайте ни със снимки на най-царствената порода :ДОГ bgflag

#2490 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 March 2007 - 12:08 AM

Лелеее, отвратително cry2 как може да има такива хора bash Тази мила душичка в това състояние е оставена или и там не я хранят.
slaviad, мошенници мнооого. Не са решили , не са избачкали фалшиво родословие, а човек ако не тръгне да проверява и вярва. Само не разбрах със сигурност кучето в България ли е сега или в Кипър.
Стана ми много криво и ядно, пууу.

#2491 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 14 March 2007 - 12:16 AM

Кучето е в Кипър...

#2492 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 March 2007 - 12:19 AM

Ужасно! Младо, красиво куче, което трябва да расте с добра храна и много любов е превърнато в това...
Кой "човек" е седял и наблюдавал как едно куче се превръща в торба с кокали, без да му мигне окото?!?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2493 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 March 2007 - 10:53 AM

Е като прочетох за малкият изоставен дог - не можах да се въздържа - побеснях!Помагала съм на всякакви кучета в беда, но когато се сблъсках с един изоставен и малтретиран Великан - няма по-ужасно нещо!!!Никога няма да забравя когато прибрах моят доги - беше 30 килограма, само очите му бяха останали..
По- добре да има 5 дога в страната и развъждането да е ограничено ,отколкото 100 и да се случва това... и си мечтая неклубните да бъдат кастрирани задължително!!Немският дог не е куче за всеки, той се отглежда с много пари ,знания и трудно !
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2494 Guest_Guest_*

• Група: Гости

Публикувано: 14 March 2007 - 11:08 AM

Цитат

.
По- добре да има 5 дога в страната и развъждането да е ограничено ,отколкото 100 и да се случва това... и си мечтая неклубните да бъдат кастрирани задължително!!Немският дог не е куче за всеки, той се отглежда с много пари ,знания и трудно !

Звучи много крайно , но има огромен смисъл особено като се знае нашия манталитет.

#2495 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 March 2007 - 11:10 AM

Горе бях аз .

#2496 Guest_D.O.G._*

• Група: Гости

Публикувано: 14 March 2007 - 12:33 PM

Zdraveite vsi4ki "bolni" po nai neveroqtnata poroda ku4eta:)))
ot izvestno vreme sledq foruma bez da u4astvam no kak da e ....
razsmivali ste me ,obodrqvali ste me ,qdosvali ste me ,no seg napravo mi stana gadno kato vidqh tova izostaveno sy6testvo.
za jalost ima mnogo bezotgovorni hora....

dano nqkoi pomogne ...

#2497 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2007 - 12:37 PM

Цитат

Ljubov ot prav pogled w) w) w) w) w) w)

Качена снимка

разкошни!!!! bravoS bravoS bravoS

#2498 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2007 - 03:29 PM

Здравейте! От два дни не съм спряла да чета тази тема. Успях да мина всичките първи 70 страници пост по пост, но толкова ми се пишеше вече по темата, че не издържах до 190-а, прочетох мненията от този месец и ето ме и мен тука. Обожавам тези кучета, великолепни са! Винаги съм си мечтала да имам дог - и по-специално мъжки арлекин. Имам страшно много снимки, макар да не знам имената на кучетата и по-нататък може да пусна тука няколко.
Барончо го знам от съвсем малко кутре, Емил Георгиев живее в съседния вход. Винаги съм се обръщала след него, като е водел някое от кучетата си. Помня една страхотна двойка арлекини, но не бяха негови, а на хора, които идваха при него във ветеринарния кабинет.
Още откакто почнах да работя и да си изкарвам свои пари, обмислям варианти как да си взема дог и да се грижа за него, така че да му е добре. обожавам да пътувам и това е един от главните ми проблеми, понеже нямам кола и няма да мога да го взимам с мен, а никой от нашите няма да иска да го гледа. В момента съм в една къща, в която има два ротвайлера и две котки, което според мен ще е добре за малкото догче - ще свикне с други животни. Разбира се, искам да го водя в парковете, където да си играе с още много кучета и да свикне да е сред много хора, защото ще ми се иска да си го взимам навсякъде с мен. Разбира се, проблемът в случая е, че хората от къщата никак няма да се зарадват на още едно огромно куче под покрива им :)
Откакто чета темата, наистина вече нямам търпение да си взема такова куче, но най-малкото искам да съм сигурна, че ще имам достатъчно пари да го изхранвам и да му осигурявам всички необходими витамини, ваксини и каквото още трябва. Сигурна съм, че някой ден ще си взема дог и искам това да стане колкото може по-скоро.
Като четох колко чести са случаите на превъртане на стомаха и смърт, направо лошо ми стана и за момент много се разколебах, не искам това да се случи на кучето ми (той кой ли го иска) :(
Досега никъде в темата не срещнах числа. Нямам идея колко струват немските догове, а аз определено искам едно страхотно куче с родословие, което да се явява на изложби и да печели. За такъв екземпляр сигурно ще ми се наложи доста да събирам, докато успея да си го купя.
Боже, толкова много неща исках да напиша, ама съм на работа, колежката сяда тук да си чати и сигурно вече от три часа не мога да довърша този пост и освен това си забравих мисълта :(
Общо взето научих страшно много неща от постовете, които прочетох и цената на кучетата е единственото, на което не намерих отговор. Ако измисля още нещо, довечера от вкъщи пак ще пиша. Искам просто да си направя сметка колко ще ми струва самото закупуване и изхранването на месец, за да преценя дали изобщо ще мога да се справя и да се грижа за кученцето както трябва.

#2499 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2007 - 05:51 PM

ENJOY, добре дошла във форума!! Винаги е приятно, когато се появят нови любители на породата!! 1super

Ако се колебаете за догче, най-лесният начин ще бъде да се обадите на д-р Емил Георгиев и направо да си поговорите с него по въпроса за цените, парите за отглеждането и т.н. Чакаме догчета от неговия развъдник.
Всъщност, повечето които пишем и сме активни на този форум членуваме в Клуба, чийто председател е той...

#2500 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2007 - 08:00 PM

Точно това ме радва - че сте членове на клуба и разполагате с много информация. Ако взема догче, 100% и аз ставам член. Не смея да отворя дума за това пред хората, при които живея, че ще ме изхвърлят :) но ако те се съгласят, предполагам, че няма да има нещо, което да може да ме спре, дори и майка ми, която няма да ме пусне да се върна вкъщи повече, хехе. Мисля, че заплатата ми в момента (която със сигурност ще се вдигне след известно време), ще ми позволява да му осигурявам всичко необходимо, като примерно се ограничавам малко с пътуванията, но ако самото куче струва много над 600 лева (а така си представям децата на шампионите), ще трябва дълго време да пестя, докато ги събера, тъй като мразя да взимам заеми. Искаше ми се ориентировъчно да знам горе-долу как вървят цените.
В интерес на истината д-р Георгиев винаги ми е бил някак... абе да не казвам противен, да не обидя човека. Имала съм мнооого животни от много видове, като се започне от мишки, та през хамстери, морски свинчета, костенурки, риби, пернати, котки, болонки и добермати. И други, разбира се. Водила съм някои от тях при него и много ме дразнеше отношението му към дребните животинки, мачкаше ги, цвърчаха от болка и въпреки че бях наясно, че това (примерно) хамстерче, няма да се оправи, той го мажеше с онова гадно жълто лекарство, което общо взето предписваше на животните ми независимо от оплакванията. Плащах му и след няколко часа мъничето беше умряло.
Винаги съм предпочитала д-р Попов, който винаги се е отнасял страхотно с всякакви по ръст домашни любимци.
Може и да греша, това са си мои лични впечатления, които са ми останали след няколко посещения при Георгиев. Вярвам, че като развъдник на догове е добър и ако ще се съветвам с някого за дог, то ще отида именно при него. Засега, докато не съм решила със сигурност кога ще взимам куче, предпочитам да събирам информация от други места.

• (128 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни