Немски дог
Публикувано: 14 February 2006 - 06:13 PM
devilin, мисля че не арлекинът е причина за смущението на човека l) l) l)
Публикувано: 14 February 2006 - 06:16 PM
devilin-dobre разсъждаваш,браво!кажи ми кое е това куче и от кой развъдник
Прикачени файлове
-
Copy_of_Obelix_del_castello_delle_r.jpg (21.29K)
Брой сваляния: 228
Публикувано: 14 February 2006 - 06:17 PM
Имам въпрос до slaviad , phoenix:
Погледнах родословието на едно куче от р-к " Dell Aurea Dragonda ".
Кучето се казва Urania dell Aurea Dragonda . Баща Quito dell Aurea Dragonda( Hyldon & Loupilou dell aurea Dragonda) Майка Priscilla dell Aurea Dragonda
( Hyldon & Loupilou dell Aurea Dragonda) . Хубаво ли е да се прави толкова тесен инбридинг?
Погледнах родословието на едно куче от р-к " Dell Aurea Dragonda ".
Кучето се казва Urania dell Aurea Dragonda . Баща Quito dell Aurea Dragonda( Hyldon & Loupilou dell aurea Dragonda) Майка Priscilla dell Aurea Dragonda
( Hyldon & Loupilou dell Aurea Dragonda) . Хубаво ли е да се прави толкова тесен инбридинг?
Публикувано: 14 February 2006 - 06:29 PM
Прави се много често според мене и има защо , стига данните да са верни. l)
devilin, разгледай сайта на DES TERRES DE LA RAIRIE - страхотна дейта база да догове / гледай в родословията/. Ще ти трябват месеци да разгледаш всичко l) l) l) . Проследих някои кучета от родословието на Адриан и се върнах в ....1908 година- и повечето са със снимки !! Поздравления на този, който е събирал цялата тази информация и я е качил на сайта.
devilin, разгледай сайта на DES TERRES DE LA RAIRIE - страхотна дейта база да догове / гледай в родословията/. Ще ти трябват месеци да разгледаш всичко l) l) l) . Проследих някои кучета от родословието на Адриан и се върнах в ....1908 година- и повечето са със снимки !! Поздравления на този, който е събирал цялата тази информация и я е качил на сайта.
Публикувано: 16 February 2006 - 10:24 AM
phoenix- ку4ето на снимката на 32стр. е Obelix Castello delle Rocche. Заблуди ме 4е снимката е направена на дясната 4аст на главата му ( като по4ти навсякьде е публикуван левия ми профил) и 4е на снимката е сравнително po-млад. Благодаря za помо6та на slaviad която ми прати снимки на десния му профил b) .
Публикувано: 16 February 2006 - 12:34 PM
EuDDC-2005,Генк,Белгия-открит клас женски
Прикачени файлове
-
Copy_of_hopen.jpg (49.59K)
Брой сваляния: 204
Публикувано: 17 February 2006 - 06:16 PM
michael
Прикачени файлове
-
castor_1.jpg (54.48K)
Брой сваляния: 562
Публикувано: 17 February 2006 - 07:38 PM
великолепни гиганти! Много ги харесвам.
Не знал дали съм я поствала тук и друг път тази снимка - една от любимите ми е. Това е снимката на красавеца Лаки, снимал се във филм за втората световна война.

Другата ми любима снимка на дог:
Не знал дали съм я поствала тук и друг път тази снимка - една от любимите ми е. Това е снимката на красавеца Лаки, снимал се във филм за втората световна война.

Другата ми любима снимка на дог:

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 18 February 2006 - 12:52 AM
Не е задължително - в много страни хората се отказаха да отглеждат прекалено високи догове. Оптималните размери са между 80 и 90 см. А и височината не е толкова важна - по-важно е кучето да е пропорционално.