Кавказка овчарка
Публикувано: 02 February 2009 - 09:31 PM
имам един кавказец на 12 год -бял на петна-но предпочитам "монотонните".
пък и повечето елитни екземляри са такива.
но има един развъдник -ДУША РОСИИ,който предлага "шарени" кавказци."шарения" цвят е особено разпространен сред аборигенните кавказци-АЗЕРБЕЙДЖАНСКИЯ регион.
www.dusharossii.narod.ru
пък и повечето елитни екземляри са такива.
но има един развъдник -ДУША РОСИИ,който предлага "шарени" кавказци."шарения" цвят е особено разпространен сред аборигенните кавказци-АЗЕРБЕЙДЖАНСКИЯ регион.
www.dusharossii.narod.ru
Публикувано: 02 February 2009 - 11:43 PM
Цитат
ТОВА СА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА РАЗВЪДНИК АКБЕК.ПЛАНИРАМ ТАЗИ ГОДИНА ДА ВНЕСА ОЩЕ ЕДНО КУЧЕНЦЕ-ЖЕНСКО.
С УВАЖЕНИЕ-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БНКККО-ЕРДЖАН СЕБАЙТИН
0887944810
С УВАЖЕНИЕ-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БНКККО-ЕРДЖАН СЕБАЙТИН
0887944810
кои са твоите не можах да разбера
само руски сайтове видях
Публикувано: 03 February 2009 - 12:07 AM
виж на предната страница ТСКАРО ЗИНДАР-мой е.
по- надолу са родителите му.
ОСКАР,АКБАР,ИПЕК,ЕЛИЗ и ЗИНДАР са мои-виж предните страници-от пета.руските кучета са роднините в Русия и това е описано.сайтовете са на развъдниците от където са закупени-
www.r-risk.ru
www.tskaro.com
можеш да ги видиш и в форума на
www.martenbg.com
по- надолу са родителите му.
ОСКАР,АКБАР,ИПЕК,ЕЛИЗ и ЗИНДАР са мои-виж предните страници-от пета.руските кучета са роднините в Русия и това е описано.сайтовете са на развъдниците от където са закупени-
www.r-risk.ru
www.tskaro.com
можеш да ги видиш и в форума на
www.martenbg.com
Публикувано: 03 February 2009 - 12:43 AM
някой зададе въпрос за цена на кученце.
отдавна не съм продавал-малките от последното кучило подарих на приятели.
кинологията ми е по-скоро хоби.
закупил съм 3 кучета от най-висок клас от Русия-не какви да е , а кучета първи избор от най-вървежните в момента родители.
цените на такива екземляри са по 2000 евро + пътни.
не съм заплодил женските, защото към клуба ще организираме специалка и искам да са във форма.
но дори и след някой месец да заплодя, не бих продал под 1000-1500 лв,както казах по-скоро са ми хоби.
отдавна не съм продавал-малките от последното кучило подарих на приятели.
кинологията ми е по-скоро хоби.
закупил съм 3 кучета от най-висок клас от Русия-не какви да е , а кучета първи избор от най-вървежните в момента родители.
цените на такива екземляри са по 2000 евро + пътни.
не съм заплодил женските, защото към клуба ще организираме специалка и искам да са във форма.
но дори и след някой месец да заплодя, не бих продал под 1000-1500 лв,както казах по-скоро са ми хоби.