Подарявам средно пуделче на отговорни стопани (Осиновено)
Публикувано: 11 August 2008 - 08:42 PM
( така ли се казва... ;))
Публикувано: 11 August 2008 - 10:55 PM
Публикувано: 12 August 2008 - 07:43 AM
Публикувано: 14 August 2008 - 09:35 PM
Помните ли го?
Човека от когото взех Топчо 1 и Ранди.
Утре щял да ходи до Бонсови поляни да донесе Топчо 2.
Да съм му търсела стопани.
Пред мен се обади на жената, която чува майката и се уговориха за утре да му даде
"прасковено средно пуделче номер 2" за осиновяване.
Аз съм само посредник в този казус.
Това, което мога да сторя е утре след 16ч. да наобиколя кооперациите, които охранява чичо Симо.
Ако е донесъл Топчо 2 ще му направя снимки, които веднага ще приложа тук.
Другото, което мога да направя е да го напудря с "Тапилан".
При поява на сериозен кандидат за стопанин ще го взема от там и в уговорен час, ден ще го предам на бъдещите стопани пред
бившето кино"Изток".
Кученцето било досущ като Топчо 1, даже
"по-убаво че го видиш утре".
Темата е отворена за прослушване на кандидати за стопани на Топчо 2.
Представете се, разкажете ни за себе си и опита ви с кучета и прочее, а аз утре веднага щом направя снимки ще ви покажа господин "Топчо2".
*по думите на чичо Симо майката била бяла като бял немски мителшпиц, а бащата прасковен.
-icq 307- 637- 876
-0889/58 43 02(за Топчо 2)
Публикувано: 15 August 2008 - 08:08 PM
Публикувано: 15 August 2008 - 08:31 PM
Чауката ни Джеси също свикна с него.Интересното е че покрай него започна да се храни повече.Напоследък нямаше апетит.Вече пишкаме на вестник пред банята.След една седмица започваме ваксините,защото остава втория прием за вътршни паразити.
Чакам с нетърпение снимки на неговото братче.
Публикувано: 16 August 2008 - 02:20 PM
Чичо Симеон е ходил в петък до там, но Топчо 2 е останал
"да му се порадват децата на баба Дора в неделя че ми го докарат в София".
Ако това стане ще снимам кученцето и ще сложа снимките му тук в темата на брат му.
Друго, което мога да направя е да го напудря с "тапилан" срещу външни паразити.
Кученцето ще е без ваксини, без паспорт.
Който си го хареса ще трябва сам да си му направи тези задължителни за здравето неща.
Ако се появи сериозен кандидат за стопанин ще се уговорим и лично ще го заведа да вземе паленцето от чичо Симеон.
Ще ми се този човек да види, че аз не правя пари от кученцата, които вземам от него.
Дори го поканих другата седмица да дойде с мен и с очите си да види как заминава другото пале Ранди..
Това е за сега относно Топчо 2.
п.с.говорих със Симо относно кастрация на
майката - куче на Топчетата.
Той каза: "Оу не.Жената, на която е кучката няма да е съгласна.
Тя си я завожда( запложда) всяка година.
После ги раздава на хората.
Категорично е против кастрация.
И я съм завел да ми заводят каракачанката на един убав мъжкар.
Искам да имам убави каракачанчета.."
:mazohist: :gnqv: :kisel:
Публикувано: 17 August 2008 - 07:56 PM
След като ме разиграваше от петък вечер, изключва си гсм-а, който иначе сам ми предложи да запиша,
след като няколко дни наред аз обикалям, търся го, звъня и се интересувам за Топчо 2,
който отново сам ми предложи да донесе в София
да му търсим дом - казвам край на това всенародно разиграване.
Преди малко очичките ми видяха въпросния човек изтегнал се на някакво легло, гсм- а пред търбуха му гледа си телевизия чичо ви.
-Защо не ми вдигаш телефона?
-Ами аз щото съм се загледАл във филма.Обадих се на баба Дора и она ми каза, че нямало кой да ми го докара в София.
Мисля, че нито аз нито хората интересуващите се от Топчо 2 сме маймуни за да бъдем разигравани 3 дни поред.
Истината е, че този човек явно е решил, че аз продавам тези нещастни животни, и може би си бе намислил да ми иска пари; преди дни ми поиска"назаем" 20 лв. да си пуснел тото.
После .."я само та проверявам".
Когато му съобщих, че след Ранди и евентуално Топчо 2 - да не разчита да помагам повече на улични животинки, които той събира от тук - от там и мята на двора, той се фръцна и каза:
"Ми я тогава нема да носим повече кученца".
Зяпнах от изумление, приятели!
Щото ние с този нямаме уговорка, освен за Топчо 2, да носи пале
да му търсим дом.
Да ме проверява някакъв си непознат дет хал - хабер си няма и
не иска да си има как е редно да се грижи човек за едно животно и то в период, когато никак не ми е до финансови шегички,
да вземам аз на добра воля сбрани от него нещастни, бълшасали кученца и в единственото ми свободно време за годината - отредено ми за почивка - да се ангажирам физически и всячески - а оня да ме прави на луда ..
Е, мили приятели тая няма да я бъде.
Аз в тоя филм повече не участвам.
Радвам се, че успяхме да помогнем на Топчо 1 да си намери нормален дом и истински стопани.
Дано и Ранди има същия късмет..
Та такива ми ти работи, приятели - съфорумци за Топчо2.
Публикувано: 26 August 2008 - 05:37 PM
Публикувано: 26 August 2008 - 05:52 PM