Dog.bg Форуми : Orijen ,ACANA

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (41 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Orijen ,ACANA Оцени темата: -----

#541 Потребителят е офлайн   Nerix Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 March 2014 - 07:15 PM

опа.... дайте да престанем с тази рекламация и да обърквате народа, храната в зоофаст си е съвсем наред има си срок на годност и не ддс то повишава цените.Месеци вече пазарувам от зоофаст акана винаги има лот номер и дата за годност огледайте по внимателно, едно ми е интересно какъв процент получават някои хора за своите коментари тук. престани да пишеш тъпотии и да убеждаваш народа да пазарува от твоите работодатели ли познати, достатъчно хората изнемогват не ги набутвай с излишни пари като се правиш на много загрижена за техните любимци

по горе имаше въпрос за хранта и стойностите и ако заблежите проблем в акото на кучето по-добре сменете на храна с по малко протеин, разстройството е първия показател че хранта не е подходяща за кучето ,ако продължи довежда до други проблеми.имахме такъв роблем сега сме на acana pacifica и няма проблеми.

#542 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 04 March 2014 - 12:04 AM

Показване на мнениетоNerix, в 03 March 2014 - 05:15 PM, написа:

...достатъчно хората изнемогват не ги набутвай с излишни пари като се правиш на много загрижена за техните любимци

Най-много харесвам такива коментари. Хората изнемогвали, нямали пари, едвам свързвали двата края. Затова кафенетата, кръчмите и дискотеките се пукат по шевовете. И бензина е скъп, обаче задръстванията и свръх трафика на автомобили се увеличава.

Повечето хора в този форум имат 1-2 кучета + котки. А доста хора от форума имат клубни кучета, които са закупени за 1000+ евро, както и моите кучета също струват 1000+ евро. :) Темата е ORIJEN и ACANA, респективно едни от най-добрите храни в света. Хората, които "изнемогват" хранят с фураж от Кауфланд и Метро, а тези които съвсем "изнемогват" финансово по-добре е да не отглеждат месоядно животно тип куче. Ако си мислите, че печеля проценти от продажбата на Орижен и Акана и чупя пачките с адските надценки, жестоко се лъжете, като повечето хора в бранша аз съм на твърда заплата и моята работа е да консултирам.

Десетки хора ми пишат тук и във фейсбук да ги консултирам относно храните. Не повече от 1/5 от тях си закупуват храна директно от мен или ги препращам да си купят от наш склад или от магазин в някой град, който поддържа цялата гама. Предполагам, че все още има хора, които не са съвсем наясно с храненето на техните животни и имат нужда от консултация.

Аз не съм тук, за да ви продавам. Купувайте си храна от където си искате. Купувайте си, ако желаете Педигри от Била, защото някой "експерт" ви е консултирал, че това е адски яката и полезна храна. Моята работа тук е да обясня коя храна за какви кучета е най-подходяща, защо примерно не трябва да храниш чисто бяло или чисто черно куче с Orijen 6 Fish. Или кой вид Акана да избереш, ако искаш кучето да отслабне, както и кой вид Акана да избереш и с какво друго да комбинираш, ако искаш кучето да качи килограми. С какво да храниш куче с гастрит, с какво да храниш куче с панкреатит, с какво да храниш куче с кожни проблеми, с какво да храниш подрастващи кучета от различните породи, от кой Орижен ще се подрискат, кой ще им се отрази най-добре. Защо примерно не трябва да храниш подрастващо куче от едра порода с Acana Grasslands и хиляди други тънкости, които вие не знаете, защото не ви е това работата.

От Зоофаст ще спестите 5-10лв, и то само защото брата на собственика на Зоофаст си има куриерска фирма и си кара чувалчетата безплатно от Полша до тук. Но не разчитайте в този случай на моите съвети и консултации, защото аз от 2009та се занимавам с тази храна и съм била свидетел на всички промени и подобрения във формулите. Обадете се на "операторката" на Зоофаст да ви консултира. ;) Интересното е, че в момента като се опиташ да си поръчаш Орижен от Зоофаст те препращат да си купиш Taste of The Wild, което било напълно равнопоставен еквивалент. Да, ама друг път. Ако не ми вярвате, пробвайте лично.

#543 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 04 March 2014 - 09:05 AM

Цитат

Аз не съм тук, за да ви продавам. Купувайте си храна от където си искате. Купувайте си, ако желаете Педигри от Била, защото някой "експерт" ви е консултирал, че това е адски яката и полезна храна. Моята работа тук е да обясня коя храна за какви кучета е най-подходяща, защо примерно не трябва да храниш чисто бяло или чисто черно куче с Orijen 6 Fish. Или кой вид Акана да избереш, ако искаш кучето да отслабне, както и кой вид Акана да избереш и с какво друго да комбинираш, ако искаш кучето да качи килограми. С какво да храниш куче с гастрит, с какво да храниш куче с панкреатит, с какво да храниш куче с кожни проблеми, с какво да храниш подрастващи кучета от различните породи, от кой Орижен ще се подрискат, кой ще им се отрази най-добре. Защо примерно не трябва да храниш подрастващо куче от едра порода с Acana Grasslands и хиляди други тънкости, които вие не знаете, защото не ви е това работата.

:rc_036: :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#544 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2014 - 10:27 AM

достатъчно хората изнемогват не ги набутвай с излишни пари

Много "обичам" да го чувам това!
Купувайте още от Кауфланд луканки на промоция и храни от Зоофаст, изнасяйте пари в чужбина и се чудете що изнемогвате!
Аман от експерти по икономика!

#545 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 04 March 2014 - 10:54 AM

За съжаление, живеем в държава, която ограбва собствения си народ, та за това е така.

Доста се отплесна темата. Всеки сам си избира, от къде и какво.
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#546 Потребителят е офлайн   stenly2777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Френски булдог

Публикувано: 04 March 2014 - 11:16 AM

Показване на мнениетоVesela_5, в 04 March 2014 - 12:04 AM, написа:

...достатъчно хората изнемогват не ги набутвай с излишни пари като се правиш на много загрижена за техните любимци

Най-много харесвам такива коментари. Хората изнемогвали, нямали пари, едвам свързвали двата края. Затова кафенетата, кръчмите и дискотеките се пукат по шевовете. И бензина е скъп, обаче задръстванията и свръх трафика на автомобили се увеличава.

Повечето хора в този форум имат 1-2 кучета + котки. А доста хора от форума имат клубни кучета, които са закупени за 1000+ евро, както и моите кучета също струват 1000+ евро. :) Темата е ORIJEN и ACANA, респективно едни от най-добрите храни в света. Хората, които "изнемогват" хранят с фураж от Кауфланд и Метро, а тези които съвсем "изнемогват" финансово по-добре е да не отглеждат месоядно животно тип куче. Ако си мислите, че печеля проценти от продажбата на Орижен и Акана и чупя пачките с адските надценки, жестоко се лъжете, като повечето хора в бранша аз съм на твърда заплата и моята работа е да консултирам.

Десетки хора ми пишат тук и във фейсбук да ги консултирам относно храните. Не повече от 1/5 от тях си закупуват храна директно от мен или ги препращам да си купят от наш склад или от магазин в някой град, който поддържа цялата гама. Предполагам, че все още има хора, които не са съвсем наясно с храненето на техните животни и имат нужда от консултация.

От Зоофаст ще спестите 5-10лв, и то само защото брата на собственика на Зоофаст си има куриерска фирма и си кара чувалчетата безплатно от Полша до тук. Но не разчитайте в този случай на моите съвети и консултации, защото аз от 2009та се занимавам с тази храна и съм била свидетел на всички промени и подобрения във формулите. Обадете се на "операторката" на Зоофаст да ви консултира. ;) Интересното е, че в момента като се опиташ да си поръчаш Орижен от Зоофаст те препращат да си купиш Taste of The Wild, което било напълно равнопоставен еквивалент. Да, ама друг път. Ако не ми вярвате, пробвайте лично.

Повече от ясно е че тези знания и опит не "идват от въздуха" така че от мен имаш едно голямо БРАВО :ba_025:

#547 Потребителят е офлайн   sandanski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 March 2014 - 11:48 AM

Показване на мнениетоVesela_5, в 04 March 2014 - 12:04 AM, написа:

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#548 Потребителят е офлайн   sandanski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 March 2014 - 11:53 AM

Показване на мнениетоMilla, в 04 March 2014 - 10:27 AM, написа:

достатъчно хората изнемогват не ги набутвай с излишни пари

Много "обичам" да го чувам това!
Купувайте още от Кауфланд луканки на промоция и храни от Зоофаст, изнасяйте пари в чужбина и се чудете що изнемогвате!
Аман от експерти по икономика!

Производител на храните е от Канада, там отиват парите...
User's Signature

Качена снимка

#549 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2014 - 12:18 PM

Показване на мнениетоsandanski, в 04 March 2014 - 09:53 AM, написа:

Производител на храните е от Канада, там отиват парите...

Не ми се навлиза в тази полемика, но ще ти отговоря, че в България няма производители на качествени храни за кучета и котки и това е вариантът за сега, но поне 50% от цифрите остават тук. Само това да не се разбере, че от 140 лв. се печелят 70. Някой път ще направя сметката онлайн тук, да видите колко е смешно всичко.

#550 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 March 2014 - 01:05 PM

Весела,направо ти се чудя защо се обясняваш .На останалите ще дам съвет да пият лимонада ,да не купуват телефони и телевизори,да ходят пеша и да не пазаруват от Илиенци ....не за друго ,но да не си харчат парите за чужди стоки.Че май не се смята колко работни места има благодарение на продажбата на импортни стоки.Да ви имам логиката.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#551 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 04 March 2014 - 08:26 PM

Верно егати логиката, че не искам да давам на някой българин 140 лева, а искам да си го купя за 80, пък макар и от чужбина. Как е възможно доставните цени на едро на една и съща стока тук да са по-високи, отколкото е цената на дребно в Полша. Някой експерт ще ми обясни ли?

#552 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 March 2014 - 09:41 PM

Ами то се обясни на няколко пъти,но човек трябва и да почете не само да прави сметка кой колко изкарва.В крайна сметка не виждам Весела да е направила темичка и да плюе по зоофаст или да задължава някой да купува от българският вносител.Всеки да си купува от където иска и може ,какъв е проблема?
User's Signature

Елинор Рузвелт

#553 Потребителят е офлайн   sandanski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2014 - 12:12 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 04 March 2014 - 09:41 PM, написа:

.В крайна сметка не виждам Весела да е направила темичка и да плюе по зоофаст или да задължава някой да купува от българският вносител.Всеки да си купува от където иска и може ,какъв е проблема?

Цитат

Полския сайт зоофаст купува нелегално храна от дистрибуторите около Полша (последно беше купил от Хърватска) и след това препродава, като предварително изтрива ЛОТ номерата и срока на годност, за да стане партидата непроследяема.

От Зоофаст ще спестите 5-10лв, и то само защото брата на собственика на Зоофаст си има куриерска фирма и си кара чувалчетата безплатно от Полша до тук. Но не разчитайте в този случай на моите съвети и консултации

Обадете се на "операторката" на Зоофаст да ви консултира. ;) Интересното е, че в момента като се опиташ да си поръчаш Орижен от Зоофаст те препращат да си купиш Taste of The Wild, което било напълно равнопоставен еквивалент. Да, ама друг път.

No comment
User's Signature

Качена снимка

#554 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2014 - 01:24 PM

Хайде сега прочетете и предните постове ...Дали тя изтипоса пост срещу зоофаст или в темата в която от доста време разяснява качествата на храните ,съветва и т.н. дойде някой да и държи сметка какво и колко печели.
Нали не очаквате да сте клиент на един ,а друг да ви отговаря на въпросите около храната.
Или и тук като при развъдниците- да си купим от пазара кученце пък глупавите развъдчици ще ни дадат съвети как да го гледаме...
Пак питам,някой да ви спира да пазарувате от зоофаст?
User's Signature

Елинор Рузвелт

#555 Потребителят е офлайн   Nerix Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 March 2014 - 05:04 PM

ми прочити ти коментарите и тогава пиши, храните в зоофаст нямали лот кодове срок на годност и подобни тъпотии, в България сте на 1во място по плюене и завист за това поляците ще продават в цяла европа ,,нелегално или как беше незаконно":) а Весела пред блока с кучето за 1000 евро, не съм в БГ и до сега не е имало случай да дойде храна с изстекал срок и нещо нередно, а и др. тука няма куче под 1000евро, но никой и не казва кучето ми е за 1000-2000евро, дребнавци,Весела не се агресирай в БГ рибки и наивници много ще си намериш клиенти.Може само с това че разбираш от храната да си намираш клиенти не да плюеш по другите.http://forum.dog.bg/public/style_emoticons/default/ba_025.gifhttp://forum.dog.bg/public/style_emoticons/default/flagbg.gifhttp://forum.dog.bg/public/style_emoticons/default/ba_025.gif

#556 Потребителят е офлайн   Chavo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2014 - 08:46 PM

Показване на мнениетоasensi_85, в 04 March 2014 - 08:26 PM, написа:

... Как е възможно доставните цени на едро на една и съща стока тук да са по-високи, отколкото е цената на дребно в Полша. Някой експерт ще ми обясни ли?

Население на Полша - близо 40 млн. Население на България - няма и 7, като страната е в дъното на класациите по доходи на населението. Какви ли количества храни се продават в Полша и какви в България? Кога се получават по-големи отстъпки - когато правиш малка поръчка или когато купуваш повече?

Всеки път като видя такива приказки се чудя защо ли питащите не се пробват в съответния бранш - да си спретнат едно магазинче (може и онлайн ), да затворят едни пари в един контейнер стока, па после да избият конкуренцията с ниски цени тип "народен"?!?

#557 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2014 - 09:23 PM

Ох,няма оправия :) Значи,включваше се Весела тук мирно и тихо дъъъълго време ,раздаваше безплатни съвети на клиенти и не клиенти ,никой не питаше ти аджеба от къде купуваш.Но се появи някой ,който взе да разпитва защо видиш ли тя богатее на гърба на бедният български народ.Обясни тя спокойно от къде идват разликите в цените,но не.Лъжела била. И на момичето и писна.Айде да не четем само последните три странички.
Иначе си е права,все бедни бедни за кучетата пък всеки втори с i phone,кръчмите пълни,кафетата пълни,дрехите маркови,колите от S класа на горе...:)
То стана спам де ама пак да питам,кой ви спира да пазарувате от зоофаст? И защо въобще това се обсъжда в темата на Ориджен и Акана ,а не в темата на зоофаст?
User's Signature

Елинор Рузвелт

#558 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2014 - 10:33 PM

Значи цените са според населението. Интересно заключение. И защо да не обсъждаме зоофаст в темата за Акана, след като там е най-евтино? И за информация - собственик съм на зоомагазин и знам доставните цени - по-високи са от цените на зоофаст. Вие нападате хората в темата, пък после се оплаквате, че ви отвръщат. И, Shavo, явно на хората в споменатия сайт не им пука, че сме 7 милиона, след като доставят безплатно чак от там до тук!

И айде да не се правите толкова на загрижени за "изтритите" лот номера и "непроследяването" на пратките, след като твоя шеф продава защитени от закона животни без документ, какъвто случай имах аз с него!

#559 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 05 March 2014 - 11:20 PM

Тази тема е за храните Орижен и Акана!
Моля престанете с тази цена-всеки е свободен да купува там откъдето сметне за добре.
Задавате въпрос отговаря Ви се пък после не сте доволни от отговора.
Какво общо има Весела с нейния шеф и какво продава той?
Тези лични неща нямат място в тази тема.
Весела е помогнала на толкова потребители в лутаницата кое е най-подходящо за тяхната гадинка.
Хайде стига с тези драми за цената,който откъдето му е изгодно от там да купува.
В БГ може човек да си купи 18кг разфасовка пък ние тука в ЮК не можем да си купим ако нямаш регистриран развъдник и поне една лактираща кучка :dh_188:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#560 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2014 - 12:15 AM

Именно защото темата не е за Весела и нейните познания за храната ще спра споровете от моя страна. Но не може да обвиняваш конкурентите с подобни неща, при положение, че и в твоя двор не е чиста работата. Съгласни ли сте?

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни