Изключително мила полу-шарпей'ка Бузанка
Публикувано: 15 August 2008 - 08:07 PM
Публикувано: 15 August 2008 - 10:07 PM
Дано случката има най-добрия възможен изход.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 August 2008 - 10:48 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 16 August 2008 - 08:26 AM
Публикувано: 16 August 2008 - 10:06 AM
Моля мод да промени заглавието на темата на "Изключително мила полу-шаркей'ка търси временен или постоянен дом!"
Очакваме желаещи за това мило създание на тел 0898 373838 - Надя
Както предположих, кученцето й е било поне на към 3мес, защото когато са я оперирали снощи, се е разбрало, че кучката е бременна, макар и съвсем в ранна фаза!
Козината на гърба й е зле заради бълхите- просто има нужда от топъл дом, хубава храна и малко добавки за козината.
Публикувано: 16 August 2008 - 07:18 PM
Много моля за помощ, ако някой има възможност да я прибере от понеделник, само за десетина дни, дори и срещу заплащане! Ще поема разходите по гледането й!
По-рано забравих да пиша- поне на 5-6г. е, изключително уравновесено и спокойно куче!
Публикувано: 17 August 2008 - 09:15 PM
Кротанката изтърпя доста дърлго пътуване в багажника на колата ми (той е свързан с купето) - седя си и зяпа, лежа си, гледахме се, въртя ми опашка... но кротува там! :wub:
Публикувано: 18 August 2008 - 12:56 PM
Публикувано: 18 August 2008 - 01:01 PM
Цитат
Вие вече почвате да ме съмнявате и да пишете глупости.
В другия форум се оплаквате как се карат котката и кучето. Търсихте породисто куче до 100 лв. Какви са тези шашми?
Надя, моля те вземи го предвид. Госпожицата явно е колекционерка.
http://forum.zoomani...=...p;sk=t&sd=a

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 18 August 2008 - 01:08 PM
Иначе успех с намирането на дом, надявам се всичко да свърши добре.