Кучешка торта
Публикувано: 07 April 2006 - 10:54 AM

<- Дрол vom Wolfert Turm Hjch е много готин :)[br]<-[br]Баща - Atila Azman[br]Майка - Boni vom Wolfert Turm Hjch
Публикувано: 07 April 2006 - 03:34 PM
Публикувано: 07 April 2006 - 04:18 PM
Цитат
С подобна торта любимият ви Рексчо няма да диживее много рожденни дни на които да и се радва! n)
Публикувано: 06 May 2006 - 06:07 PM
cheers
П.п. ако можеш, после пусни снимки от събитието (малко отрано давам поръчката, но ми е интересно - моята е почти на 8м. и само чакам годинката, за да я отпразнуваме).

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 22 August 2006 - 07:05 AM
Искам да ви кажа, че Мишето доста се е усъвършенствала след първата годишнина на Ашли и прави все по майсторски торти - първия път когато донесе такава торта на поляната си мислех, че хората ще я ядем, а тя се оказа кучешка.
Тортата на голдънката Кара - майстор Мишето

Тортата на лабрадора Лео

Тортата на голдъна Дара

Публикувано: 22 August 2006 - 07:41 AM
Прикачени файлове
-
no_rasizum.JPG (26.43K)
Брой сваляния: 339
Публикувано: 26 August 2006 - 09:39 PM

... и големи l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 August 2006 - 07:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 August 2006 - 08:23 PM
Цитат
Племенника ми също си хапва от бисквитките на Сарка .
Саричка ще има рожден ден на 9.9 става на 1 годинка за нас ще купя истинска торта а за нея ще направя нещо от салам кашкавал и пастет ако става за снимка ще я кача да я видите b) надявам се поне да я изяде че в последно време нещо не иска да яде .
Публикувано: 22 October 2007 - 11:01 PM

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!