Кучешка торта
Публикувано: 13 July 2005 - 10:35 PM
еее, благодаря много! надписите са с кисело мляко и маалко какао r)
ако купиш на Actor кучешки шоколад, той ще си помисли, че е ял човешки и готово!!! b) решен е въпроса... l)
ако купиш на Actor кучешки шоколад, той ще си помисли, че е ял човешки и готово!!! b) решен е въпроса... l)

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 14 July 2005 - 03:14 PM
Цитат
Ауууууууууууу!Щастливка w) !Как ти завиждам!Как се казват и на колко години(месеци)са?
Големият се казва Топси и е на 2години и 4месеца от вчера.Казва се така защото като го взехме беше бяла пухкава топка:)
Млаката се казва Дара и в понеделник стана на 1 година.Нея пък я взехме малко преди коледа и това беше най-големият ни подарък и за това Дара:)
Ти имаш бебе голден нали ?
Публикувано: 16 July 2005 - 12:21 AM
Blagodarq na vsi4ki, koito mi dadoha saveti. Maika mi napravi pala4inkova torta (za po-lesno, da pla4a li da se smeq li cl) ) ima6e blat sas konserva ku4e6ko meso, ku4e6ki pastet, riba ton,sirene, prepe4en hlqb, pile6ko meso, nqkakvo drugo( mai tele6ko ), 4ast ot edna golqma riba, nqkakvi panirani luk4eta ot metro, koito toi obojava n) Otgore ima6e krenvir6i i ku4e6ki lakomstva. Tortata ne prili4a6e hi4 na torta cl) , no kakto i da e. Na nego mu haresa.. ;) Napravi obi4aonoto...parvo izqde pala4inkite,posle hlqba, posle luk4etata, a ostanaloto kato stana mandja s grozde go izqde na edin duh. Nakraq polu4i 3 bonboni 6okolad. w) w) w) Podarak mu be6e edin kokal i edna topka s ne6to zvanlivo... abe za bebeta takava... Posle go grabnahme na vilata, kadeto se poizkapa v rekata d) d) d) tam ugo6tenieto prodalji,no na po-niski uboroti.. Vaob6te vseki, koito prisastva6e bqga6e s nego... Nqma6e i minuta spokoistvie... E, osven kogato go vozihme v kolata. Toi ima neveroqtnata previlegiq da patuva v bagajnika l)

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Публикувано: 18 July 2005 - 11:10 AM
Цитат
От София съм!Но ку4ето ми няма родословие,има ли проблем да го доведа на полянката(може ли да идват ку4ета без родословия)? bl)
Няма значение дали има или няма родословие.
Има значение само дали ти искаш или не искаш :)
Чувствай се поканен , хем ще видим малкият бебок:)
Той трета ваксина има ли ?