mi6eto_i_ashley, в 18 July 2012 - 02:48 PM, написа:
mi6eto_i_ashley, в 18 July 2012 - 02:48 PM, написа:

еми че правите торти на кучетата все едно са хора, не искам да ми се обиждате, де старанието ви за любимците ви е похвално, но ми прави впечатление, че тук пишат само жени което потвърждава теориета ми че сте по-нерационални и склонни да глезите кучетата. примерно тая торта с кремвиршите какво значение има ли да ще му я сипя състваките в паницата и то пак ще си ги изяде и ще е щастливо или ще пиша разни работи които то дори не подозира че имат някакво послание към него
 но така де не ви се меся пак повтарям просто това е малко човешка работа а кучето си е куче поздрави с най-добри чувства
 но така де не ви се меся пак повтарям просто това е малко човешка работа а кучето си е куче поздрави с най-добри чувства

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Няма да е като да торта, но ще е същото..  Или пък да не правим торта за децата си, докато не се научат да четат посланието върху тортата..
  Няма да е като да торта, но ще е същото..  Или пък да не правим торта за децата си, докато не се научат да четат посланието върху тортата..