Dog.bg Форуми : Бернско пастирско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (105 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бернско пастирско куче

#601 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2009 - 06:59 PM

Видях я тази снимка :ea_103:
Намерих информацията като написах в гугъл апенцелер и бернско алпийско куче(бернер зененхунд-също излизат)
Много гризки за опашката на Кай от Гала :db_046:

#602 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 07:01 PM

Показване на мнениетоdeneva, в Jun 8 2009, 04:59 PM, написа:

Видях я тази снимка :ea_103:
Намерих информацията като написах в гугъл апенцелер и бернско алпийско куче(бернер зененхунд-също излизат)
Много гризки за опашката на Кай от Гала :db_046:

Първото ми човече нещо се е объркало трябваше да е такова :ab_041:

#603 Потребителят е офлайн   fanciful Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 07:47 PM

Здравейте всички!
Днес имахме сутринта малко време и покорихме Боянския водопад. /Снимки няма, щото не носех апарат/ Наш`та пак се къпа, а там е страшничко, има мокри големи хлъзгави камъни, да не говорим за водата която бие отгоре и влачи със сила напред и надолу.За жегите е чудесен маршрут, само през гора и сянка, много е красиво, в момента водопадът е пълен и буен, а скоро водата ще намалее. Малко е труден като маршрут, въпреки че е кратък - ние го взехме от Копитото отиване и връщане за час и половина. Неподходящ за малките на Ива и за нетренирани. Неподходящ и за малките кученца. С една дума - всички "неподходящи" могат да чакат на кебапчета и бира с татко/придружител или на Златните мостове, или на Тихия кът. С една дума -предлагам екскурзийка, може още сега в събота или неделя. Чакат се и други предложения.Всички сме с коли и може да отидем и на друго място, само да е сянка. Някой път тези дни, понеже е сезона, ще напиша за прегряването и нашия негативен "експириънс". Ей, с жегата и слънцето шеги не бива... :ea_103:
А сега - снимка от язовира, озаглавена "Големият кораб минава", а един го гледа...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

www.monasterymeadows.com

#604 Потребителят е офлайн   Asi4kaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2009 - 08:54 PM

Ах каква прекрасна идея !!!! Да си направим всички заедно една екскурзийка във Витоша !
Айдеее да се събираме хора и да се уговаряме :)
да се разберем и пак ще си изкараме хубавкооо :)

голямо къпане е станало с Мони май

#605 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 09:29 PM

Fanciful, имаш много готино чувство за хумор - просто седя и се смея пред компютъра!
Що се отнася до екскурзийка - твърдо за!-обаче имам два проблема:
може би ще съм без кола почивните дни
може би ще пристигне един дългоочакван гостенин вкъщи
Що се отнася до децата - сигурно бих дошла с Хриси,но тя е голямо хипи и няма проблеми с планини,вода и др.такива
Когато ми е по-ясно положението за почивните дни ще пиша дали ще идвам.
Поздрави и мерси за здравословния смях на Мони! :ab_041:

#606 Потребителят е офлайн   Asi4kaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2009 - 09:33 PM

Дам ще е много хубавоооо ! Там откъдето си идват кучетата от планината !
И ние имаме два проблема
- нямам кола тъй като съм непълнолетна още , а и на наще не им пука много много
- на полигона сме но ще го измислим имаме цяла седмица да обсъждаме вариантите

Айде Ива да ни казваш вече изненадата че нямаме търпение!!!

#607 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2009 - 04:39 PM

Гала на палатки!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#608 Потребителят е офлайн   trela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2009 - 01:43 PM

Здравейте приятели!
Отдавна не съм писала и ви бях обящала малко снимки на нашият голям дивак Аспарух!
Виждам че сте имали големи емоции с кучовците, а и нови популнения маи има :) това е страхотно:)
Ето и малко снимчици да ни видите (извинете за качеството но са с телефон правени)
до скоро
целувки на всички малки и големи сладури :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#609 Потребителят е офлайн   FourOnSix Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 June 2009 - 02:41 PM

Здравейте на всички....идеята за разходка в планината е доста добра....за съжаление заминавам за холандия другата седмица и ще пропусна,нос лед това съм навит за повторение...Имам кола така че бих могъл да жзема поне един отбор с мен.Аспарух е адски сладък....

П.С. кога е роден...ако е на 15-ти декември значи е много вероятно да е братче на мойта Лили...

#610 Потребителят е офлайн   trela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2009 - 03:25 PM

Показване на мнениетоFourOnSix, в Jun 10 2009, 12:41 PM, написа:

Здравейте на всички....идеята за разходка в планината е доста добра....за съжаление заминавам за холандия другата седмица и ще пропусна,нос лед това съм навит за повторение...Имам кола така че бих могъл да жзема поне един отбор с мен.Аспарух е адски сладък....

П.С. кога е роден...ако е на 15-ти декември значи е много вероятно да е братче на мойта Лили...

здравейте :) много се радвам че се намерихме тук ! щом вашата Лили е родена на 15 декември предполагам че е родом от Габровско :)
Нашият Аспарух е роден на 26 ноември 2008 , и е от Ловни дол, а неговия баща е баща и на вашата Лили поне по мои данни така че ... Хубавицата Лили е наша доведена сестричка :) за което много се радвам! Да ви е жива и здрава! :)
User's Signature

Качена снимка

#611 Потребителят е офлайн   Asi4kaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2009 - 09:23 PM

Събра се семейството ! :ab_041:
Многоооо хубави моцунки се събрахме!
А Лили къде ще остане като си в холандия ? Ако нямаш къде веднага ти давам телефони. Аз вече ги знам
тъй като ще заминавам за Англия това лято за 2 седмици и Кай ще остава на хотел :) не се притеснявайте
познавам го момчето

Айде айде пак да се виждаме много ми хареса полезна информация обменихме :)

#612 Потребителят е офлайн   FourOnSix Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 June 2009 - 11:05 PM

Уау имаме си братче...бати якото...нямам търпение да ги запознаем.Като го гледам обичка да спи по гръб малкия Аспарух...ние имаме същите наклонности :ab_041:

Качена снимка

...Иначе Лили ще я гледа майка ми...

П.С. майчето избра породата

#613 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 09:15 AM

Здравейте приятели! Страшно много се радвам, когато вляза в темата и видя толкова много нови мнения. Спомням си преди 2 години и нещо си, когато я намерих за пръв път какво мълчание беше, а сега... :af_089:
Аз съм вече малко далеко от повечето от вас, но за сметка на това, най-накрая успях да видя Аспарух на живо- високо момче, пълно с енергия и типичния за тази възраст инат :ab_041: - добре преценява ситуацията и си дава сметка необходимо ли е сега да изпълня тази команда, или не :mg_062: А снимките му на шофьорското място ме разсмяха от сърце! А Мони е страшна плувкиня, спор няма!
Нашите ветерани борят жегата вкъщи на климатик и излизаме вечер по тъмно, че иначе тук е някакъв кошмар. Нямам търпение да ги изпращаме вече към Балкана, както предполагам и самите те.
Аз тази седмица почивам и съм се отдала на едно интересно четиво- в една от книжките имам представени стандартите на Международната киноложка федерация, Английското и Американското киноложко дружество. Стандартите са раздробени на малки части, след което е представен и обстоен коментар на автора на книгата. Аз научавам нови неща и нямам търпение да ви видя отново, за да ги обсъдим!
Целувки по нослетата!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#614 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 12:32 PM

Здравейте!
Ние вчера следобед заминахме за Бели Искър и всичко беше стахотно до днес сутринта, когато раших,че трябва да се преместом на една поляна и тръгнах с колата през гората - резултата е: забих колата в един пън и докато един багер ни теглеше загубихме водният си радиатор,масления радиатор,има съмнение за още някакъв по-централен и цялата предна броня.Докараха ни с едно камионче и сега сме без кола(незнайно до кога) :dh_188:
Гала също пострада на това пътешествие - нещо я е ухапало по дясната буза и е зверски подута - не прилича на себе си!
Ще пусна малко снимки от вчера,когато всичко все още бе наред

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#615 Потребителят е офлайн   fanciful Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 12:46 PM

Здравейте!
Фибси, използвай дните преди да почнеш работа да четеш книжките, после ще ни разкажеш наготово. Голямата жега настана, наистина трябва да се внимава. Нашите кучета много трудно я понасят, много е опасно. Нашият инцидент беше миналата година в Пловдив, на 6 септември, на празника на града. По някое време кучето просто спря да ходи, не искаше да помръдне, дишаше тежко. Пи вода, после си разделихме един сладолед, но и това не помогна. Най-накрая ни приютиха в един магазин с климатик /да са живи и здрави какичките!/ Беше парфюмерия, и то от скъпите, казаха че имали видеокамери, които всичко предавали при шефовете в чужбина, но ни пуснаха. Мони лежа в несвяст на плочките поне 20 минути, преди да можем да стигнем до колата, която беше на не повече от 300 м. Такива приключения не пожелавам никому, може да получи опасен топлинен удар и т.н.... Особено пазете малките, които по-бързо се обезводняват. В колата задължително климатика на 17 градуса, разходките вече не ги правим преди 7 и половина. Затова - на Витоша в гората всяка свободна минута. Ако искате екскурзийка, станахме вече две коли.
Трела - Пух има ли вече книжка? Май сте с връзки в КАТ, щото ми се струва малолетен... Снимката "Пух вози кака" е страхотна, а само колко е горд! Много ми се ще да можем да се видим някак си, както и с всички останали мъници.
Идеята да си ги гледаме един на друг при отсъствие никак не е лоша. Ние даже направихме сефтето с Фибси, Мони много е слушала, дори е играла с топка...
Чакаме новини за всички вас
User's Signature

www.monasterymeadows.com

#616 Потребителят е офлайн   fanciful Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 12:50 PM

Айде-е-е, една кола отпадна... Много съжалявам за инцидента ви, но това са ламарини, ще ги оправят. Ние да сме живи и здрави. Жалко, наистина, но такива неща се случват на всеки.
Гала ще се оправи, ще и мине като на кутре...
User's Signature

www.monasterymeadows.com

#617 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 01:01 PM

Аспарух сигурно кара по-добре от мен кола :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#618 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 01:04 PM

:ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#619 Потребителят е офлайн   trela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 01:52 PM

Здравейте всички!
Абе как да ви кажа ... че имаме връзки в КАТ имаме ама .... не взе книжката от първия път... кординацията му никак не е добре... като пияно гардже се клатушка и тича :)
Блгодаря ви за милите думи на всички , и много се радваме че се запознахме с Фибси и че така бързо ни хареса и прецени :) Ето 2 снимки от вчерашната игра в Дунава :)
До скоро..

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#620 Потребителят е офлайн   Asi4kaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 02:17 PM

Съжалявам за инцидента с колата дано да се оправи скоро и да можете пак да си пътувате :) Галка много и харесва да е извън града все пак всички са планински кучета и им е в природата :)

Да си призная честно и аз вече имах такъв слузай с Кай . Прибирахме се от полигона и един от треньорите ни остави на шипка наистина беше много топло но си мислех че Кай ще успее да стигне до нас и както си вървим по оборище той просто отказа да ходи легна в една дупка на сграда и не искаше да мръдне . Просто примрях от страх ! Дадох му вода намокрих го малко да се охлади ама никакъв ефект .... Не можех така да го гледам и го хванах и от испанската до нас(края на оборище към ситняково) съм го носила на ръце оттам директно в моята стая на климатик и той се охлади и живна малко . Голям стрес беше и за мен представям си за него .... То може ли от толкова много топлина просто да легне и да си ..... почине ? А и на всичкото отгоре сме черни ....

ах днес да се похваля бяхме на язовир искър сутринта ! Кай направо не искаше да излезе от водата ! Плува скача , качваше се на гърба ми дърпаше ме с него във водата голяма веселба . за .жалост с майка ми си забравихме фотоапарата и нямам снимки..

относно за Витоша ... как ми се иска и аз да имам кола да мога да се качвам с малкия ... но уви живота е жесток и аз още нямам 18 :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Пух се оказал шофьор хаха стискаме палци следващия път да си изкара книжката да ви води насам натам .

Фибсиии айде успех с новата работа и да се връщате скоро !! С Кай вече тъгуваме . Всеки път преди да отидем на разходка той скимти по вашата врата :)

• (105 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни