Ехаааа, колко много писано в нашата тема, голямо удоволствие!
lordoff, имате една чудесна бебка, която освен това и позира професионално!

Пу- пу! Както писа deneva, да идва пролетта, че да ходим на хижа с кучета и деца (ние засега ще се радваме на вашите

). Адора и Рома си умират за деца, по разходките като чуят детски смях или викове едва ги удържам!
А Йорам е такова голямо момче!!! Страшно ми се иска да го видя на живо, наистина! А ако искате и можете да го заведете на изложба, би било чудесно!
За храната- явно младото поколение расте капризно- Ата и Дарк никога не са имали проблеми с апетита, с изключение на последните година- две, но за това са вече други причините. Ние също храним с Arden Grange- без сол и захар, без изкуствени овкусители и аромати, без глутен. В началото бях скептична, защото хранехме с беззърнените храни на нашия пазар Orijen/Acana, а в тази храна има цели зърна ориз и царевица. Но всички я ядат с апетит, имат енергия, хубави козини и добър вид на отпадния материал. deneva, бях чела в чужди форуми, че не препоръчват Orijen на подрастващи от едри породи- обосновката беше много висок % протеин, което за мен звучи малко странно, но си струва да се разровиш.
За изварата- ние даваме извара на фирмата Olympus- без консерванти и подобрители- продава се в по-големите магазини като Била, Метро, Кауфланд в пластмасови кофички като кисело мляко. Аз също давам извара всеки ден- вечерното хранене на Адора и Рома е натурално- месо, зеленчуци, извара, зехтин (1-2 пъти в седмицата и по едно яйце) и смея да твърдя се чувстват много добре (има си хас!). А кисело мляко хапват сутрин. Честно казано, не съм сигурна колко калций поемат с тия млечни продукти, но със сигурност им е вкусно
Поздрав с балкански летни снимки на Ата и Дарк