Къде спи вешето кокерче?
Публикувано: 09 October 2008 - 10:02 PM
[/quote]
Сладурковци :wub:
И всички останали спящи кокерчета са мн сладки :blink:
[/quote]
Рот,мерси много ;) Да си призная честно тази тема-Спящите кокери и темата Бебеландия са ми любими.Просто всички кучета и всички снимки са уникално сладки :wub:
Сладурковци :wub:
И всички останали спящи кокерчета са мн сладки :blink:
[/quote]
Рот,мерси много ;) Да си призная честно тази тема-Спящите кокери и темата Бебеландия са ми любими.Просто всички кучета и всички снимки са уникално сладки :wub:
Публикувано: 15 October 2008 - 01:32 PM
Ние сме, катери се вече както й е удобно. Хич не се съобразява. И понеже приятеля ми не я помества даже сутрин се будим с болки в кръст, врат и прочие, а Сара тича по поляната хубаво наспала се. Кокерска му работа.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 October 2008 - 02:41 PM
Кара по принцип си спи в краката ни или малко по-нагоре и съответно тежи на завивката и аз всяка нощ се будя умряла от студ защото немога да си дръпна завивката да се завия.Но една нощ полу будна се чудя защо Кара не се е качила при нас на леглото.Сутрин като ми звънне телефона Кара е първа върху корема ми махаща опашка,но този път ...странно не се качи.Станах ,огледах се,Кара никаква я няма само одялото на земята.Като ръчнах одялото,тя под него но си спи на топло.Доста се беше омотала в него и без моя помощ нямаше да може да излезне.Може и затова да не се е качила през ноща. Луда работа... :rolleyes:
Публикувано: 16 October 2008 - 02:46 PM
АХахахахах, сънувала е лудо бягане с дружината и после е имала нужда от почивка и да си легне момичето. може да се е борила с някой огромен кокал и затоава. пък ти си имаш кой да те топли, може да си малко по - великодушна и да й отстъпиш завивката :) ;D ;D ;D
Публикувано: 18 October 2008 - 01:52 PM
И ние с Теди си делим калъфката - понякога спи и под нея, но няма как да го снимам, защото щом ме усети, че ставам, става и той! Иначе, ако през нощта стана от леглото, като се върна, той се е настанил на моето място, точно както аз спя и тогава аз лягам накрая ;) Но не ми е неприятно - даже напротив ;D
Публикувано: 18 October 2008 - 07:13 PM
Ето още няколко снимки от нас.Май ние трябва да си търсим ново легло ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!