- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
почистване на ушите
Публикувано: 20 August 2008 - 11:34 AM
как да почиствам ушичките на кученцето ми?
До сега го правех с мокро парцалче но чух за някакви капки и
искам да ви попитам за мнението ви за тях.
Не сам много информирана по въпроса за това питам,а искам всичко най-добро за моето куче и не искам поради моята неиформираност да направя грешка
моля да ме ивините ако има такава тема проверих в търсачката, но нищо не ми излезе
До сега го правех с мокро парцалче но чух за някакви капки и
искам да ви попитам за мнението ви за тях.
Не сам много информирана по въпроса за това питам,а искам всичко най-добро за моето куче и не искам поради моята неиформираност да направя грешка
моля да ме ивините ако има такава тема проверих в търсачката, но нищо не ми излезе
Публикувано: 20 August 2008 - 11:57 AM
Здрасти, аз ги ползвам, фирмата беше нещо Опти, не знам какво си, бяло е шишенцето със синьо дозаторче. Може да има и други фирми. Доволна съм за сега, не им миришат ушетата и не се вижда ушна кал. Слагат се 3-4 капки и се масажира ушето лекичко, после те се изтръскват и после попивам леко с памуче.
Дано да съм била полезна.
Дано да съм била полезна.
Публикувано: 20 August 2008 - 02:03 PM
А не ви ли е страх да не попадне от водата по навътре в ухото.Нашия лекар ни препоръча с памуче или от мокрите кърпички,ама като изветреят и пак става без да ползвам капки.Но ми е интересно да науча за тях и ако някой ги ползва да пише марката ;)
Публикувано: 20 August 2008 - 03:52 PM
Поддържане на ушната хигиена на кучета и котки - капки на Вирбак-Епи Отик. Веднъж седмично накапваш по 4-5 капки, елиминира кожни отпадъци и ушни запушалки. Капките струват около 10 лева за 60 мл. Стигат за доста време, само накапваш в ухото,масажираш го малко и след това кучо, като си изтръска главата, ухото се почиства само, после масажираш нежно основата на ухото и почистваш външната с памуче за махане на грим.
Публикувано: 20 August 2008 - 03:58 PM
Цитат
Поддържане на ушната хигиена на кучета и котки - капки на Вирбак-Епи Отик. Веднъж седмично накапваш по 4-5 капки, елиминира кожни отпадъци и ушни запушалки. Капките струват около 10 лева за 60 мл. Стигат за доста време, само накапваш в ухото,масажираш го малко и след това кучо, като си изтръска главата, ухото се почиства само, после масажираш нежно основата на ухото и почистваш външната с памуче за махане на грим.
За тези казвах и аз, ама все не им запомням заглавието, за това го бъркам с оптик... нещо си.
Публикувано: 21 August 2008 - 04:54 PM
Цитат
От борсата в Хаджи Димитър взех много интересен спрей на beaphar-mouthspray,беше около 9 лв и е 100мл,някакви етерични масла дето предизвикват облизване като се напръска и такасе маха плаката от зъбките-Чоки не давада му мия зъбите с четка.
Публикувано: 21 August 2008 - 09:25 PM
офф топ
за този спрей ли говорите?
Аз не съм доволна.Да не говорим, че и 2 ми кучета изпитват тих ужас да им пръскам нещо в устата.
Самия звук"Псст" им е неприятен.
Вкуса на спрея също.
Плюят като луди след това.
Относно хигиена на зъбите и венците е ок да се свикне кучето от малко да му бъдат мити зъбите с кучешка( не човешка) паста и четка за зъби.
Всред всички джуджурии на тема устна хигиена
най - доволна съм от хранителната добавка на Р.Канин "Орал бар" и пастата за зъби на beaphar Dog a dent.
Въпреки, че от малки им давах всичко де що намеря на тема подържане на зъби&венци за гризане - се наложи наскоро да водя шпица за почистване на зъбна плака..
:-
Добре е да се дава от време на време, омешана с другата гранула - гранулата на Р.Канин "дентал спешъл".
Това зная след консултация с лекари по темата грижа за зъбите и венците при кучета.
за този спрей ли говорите?
Аз не съм доволна.Да не говорим, че и 2 ми кучета изпитват тих ужас да им пръскам нещо в устата.
Самия звук"Псст" им е неприятен.
Вкуса на спрея също.
Плюят като луди след това.
Относно хигиена на зъбите и венците е ок да се свикне кучето от малко да му бъдат мити зъбите с кучешка( не човешка) паста и четка за зъби.
Всред всички джуджурии на тема устна хигиена
най - доволна съм от хранителната добавка на Р.Канин "Орал бар" и пастата за зъби на beaphar Dog a dent.
Въпреки, че от малки им давах всичко де що намеря на тема подържане на зъби&венци за гризане - се наложи наскоро да водя шпица за почистване на зъбна плака..
:-
Добре е да се дава от време на време, омешана с другата гранула - гранулата на Р.Канин "дентал спешъл".
Това зная след консултация с лекари по темата грижа за зъбите и венците при кучета.
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »