поредното пухкаво бебе търси топла храна,меко легло и много обич! (Осиновено)
Публикувано: 20 August 2008 - 08:55 PM
днес с nel4etyyyy към 20:00 тамън се прибирахме и чухме много силно мяукане!започнахме да се оглждаме а белчо(кучето което ходи с нас навсякаде :rolleyes:)тръгна км един храст и ние го последвахме защото той може да намери изплашеното коте...изведнъж щом се приближихме до храста маяукането спря!почнахме да ровим в него (то беше по точно треволяк ама голям)и изведнъй гледам едно черно парцалче и като се приближих то се оказа едно малко пухкаво бебе котенце.много уплашено беше и ме беше страх да не избяга ама то като скочи в скута ми и започна да мърка ;D,викам сега какво ше го правиме.и истествено свикахме събранието(от приетелите ;D)и се започна временен дом(в един храст(истински храст)за да пренощува там и се почнаха къщички едни пренасяния от нас до там.. :rolleyes:та стана нощувката и за това се търси много спешен дом!не съм го знимала,а като ги снимам ще покажа.котето е много мило и пухкаво-женско!
Публикувано: 21 August 2008 - 05:59 AM
да,защото имам голямо куче което мрази котки,но се разбира с кучета(бебета) но ако и днес до довечерта никй не го пйска ще трябва да вмъкна в моята стая без кучето да види!ако влезне -няма да има проблем повече освен спешният дом който му се търси...и забравих за телефон -0896644371
Публикувано: 21 August 2008 - 11:08 AM
хей недейте така-няма ли начин да се спре това нападане към момичето!мисля си че някакси след като вече се е случило всичко това с кучето което се оказа че си има дом вече е безсмислено да се разтяга още толкова всичко.аз познавам koteto50 и мога да кажа че не е лоша,а просто може би малко по-неразумно реагира в някои ситуации.познавам и кучето,Ерик и не е от наи-дружелюбните към котета и кучета от мъжки пол.само за инфо го казвам и просто не си представям как ще внесе коте у тях дори и родителите й да не знаят кучето си е куче...
дано някой не ме разбере погрешно казвам го познаваики Ерик.
дано все пак успеете да измислите нещо,но аз на твое място не бих си позволила да го взема у нас-по-скоро пробваите като го вземе някои за временно като съответно се допитате и до родители да не се получи някоя беля след това.не вярвам поне някои да не се сагласи.Успех ;)
дано някой не ме разбере погрешно казвам го познаваики Ерик.
дано все пак успеете да измислите нещо,но аз на твое място не бих си позволила да го взема у нас-по-скоро пробваите като го вземе някои за временно като съответно се допитате и до родители да не се получи някоя беля след това.не вярвам поне някои да не се сагласи.Успех ;)
Публикувано: 21 August 2008 - 07:39 PM
Много е хубаво,дано бързо си намери стопани!!! :wub:
Страница 1 от 1