Перо де Преса Канарио/Дого Канарио

Публикувано: 19 September 2008 - 07:35 PM

Публикувано: 19 September 2008 - 10:53 PM
Цитат
предполагам,че сте развъдчик?! макар нищо да не пише за документи на кучилото.... но едно нещо ми направи изключително отвратително и грозно впечатление.....въпреки, че "искате да си запазите всичките кученца за вас", сигурно ви е много тъжно,че трябва да ги пускате в продажба!!! :o :o това да не са домати, излезли от новата реколта, подобрена??!!! :huh: :huh: :huh: какво ще рече да ги пускате в продажба?? това новият артикул в зимната колекция ли е?! от кумова срама да бяхте написали поне,че просто ги продавате....все пак това са живи същества, не предмети :huh: :huh: :huh:

Публикувано: 19 September 2008 - 11:11 PM
що се отнася за документи и майката и бащата си имат документи
и да,много ми е тъжно че ще трябва да се разделя с тях.

Публикувано: 19 September 2008 - 11:23 PM
П.П. мога ли да попитам за какви документи става въпрос на родителите, че си ги имат?

Публикувано: 20 September 2008 - 12:42 AM

Публикувано: 20 September 2008 - 01:02 AM
Тук не ме интересува на чии родители са кученцата, нито ме интересува дали връзката е по правилата на БРФК или нечии други правила. Въпросът за документите ми беше от чисто любопитство.... Това което ме издразни и предизвика поста ми беше "пускането в продажба на кученцата"!!защото на вас може да ви е омръзнало от такива,които стават и лягат с правилника на БРФК,ама на мен пък ми писна от такива, които произвеждат кучета, само за да има и току ги "пускат в продажба" или ги "подсигуряват целогодишно" на мен ми пука за кученцата, а когато някои ги третира като вещи за изкарване на пари, това определено не ми харесва! но моля, нека не разваляме форума на хората!

Публикувано: 20 September 2008 - 01:36 PM
Отдавам го на възрастта и вярвам,че с времето ще се промените.
За мен въпроса е приключен!

Публикувано: 20 September 2008 - 01:41 PM
какво ли обяснявам,само спамим темата

Публикувано: 20 September 2008 - 02:07 PM
а все си мисля,че на хиля места в този форум,прочетох,че това с което ми обогатяваш знанията за женските кучета е доста голяма глупост...не знам сигурно е от възръстта ми :- :-

Публикувано: 23 September 2008 - 06:34 AM

Публикувано: 24 September 2008 - 04:08 PM
така че се отказвам да ти давам каквито и да е обясниния вече.ако искаш да си купиш кученце ще ти го дам обезпаразитено,ваксинирано и с документи.ако не моля те не разводнявай повече темата.като не ти харесва как съм написал обявата,не я гледай.просто отиди в друга тема или смени форума.
като толкова обичаш животните,направи нещо,а не само да си чешеш езика http://www.iwns.org/

Публикувано: 25 September 2008 - 12:55 PM

Публикувано: 06 October 2008 - 11:45 AM

Публикувано: 11 November 2008 - 11:14 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +