Глезотийки
Публикувано: 11 September 2008 - 12:59 PM
Искам да взема на нашата малка глезла нещо интересно и вкусно, но не мога да се реша.Някой да помогне?
Публикувано: 18 September 2008 - 07:01 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 September 2008 - 09:13 PM
Цитат
Хляб обича, повече от всички гранули, глезотийки и т.н. ;D Но ако си решил/а може да му вземеш кожен кокал от който се почистват и зъбите ;)

Публикувано: 18 September 2008 - 09:16 PM
Цитат
Цитат
Хляб обича, повече от всички гранули, глезотийки и т.н. ;D Но ако си решил/а може да му вземеш кожен кокал от който се почистват и зъбите ;)
Публикувано: 19 September 2008 - 02:25 PM
Така че дотук с глезотийките,поне докато не им окаже подобаващо внимание ;)
Виж кокалчетата и обувчиците за дъвкане много ги уважаваме :blink:
Публикувано: 19 September 2008 - 03:11 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 21 September 2008 - 02:44 PM
Публикувано: 24 September 2008 - 05:28 PM
Цитат
Самия кокал според мен не може да предизвика подобна реакция.Но ако е бил в досег до нещо друго тогава може.
Преди време в един магазин видях,че не ги държат в торбичка,а в някакъв съд в който кой знае какво е имало преди това.
Публикувано: 07 October 2008 - 11:14 AM
Цитат
Обикновените бисквитки ни вършат чудна работа.Оказа се,че има различни видове.Уж на всички пише"обикновенни"но някои бяха много сладки.Но открих едни които не са толкова сладки.
Благодарности на Вероника за идеята :blink:
Публикувано: 07 October 2008 - 01:17 PM
Иначе не обръща внимание на кокали и други такива. Другата глезотийка, която върши страхотна работа, са солетите-но тези с кашкавал (не са толкова солени).
И кучо доволен, и аз мирясвам ;)

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 20 October 2008 - 12:36 PM
.. ми тя мойта всичко яде.. искам да кажа "омита".. за секунди.. иди разбери кое и харесва повече... то по лакомо куче има ли незнам.... даже като се изака ако не и изчистиш веднага започва и онова да го яде... та трябва да я гледам и да търча да чистя :huh:
а то това да добаря някой лист хартия... салфетка... абе всичко що е възможно да сдъвчеш става за ядене ;D
а като и дам от кучешките бисквитки ги лапа целите, обаче понеже май са и твърди и големи после ги плюе и си ги раздробява на парчета за да ги изяде (ама първо изтърчава в другата стая с пълна уста и там на спокойствие си го изяжда ;D )

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 20 October 2008 - 10:27 PM
Цитат
.. ми тя мойта всичко яде.. искам да кажа "омита".. за секунди.. иди разбери кое и харесва повече... то по лакомо куче има ли незнам.... даже като се изака ако не и изчистиш веднага започва и онова да го яде... та трябва да я гледам и да търча да чистя :huh:
а то това да добаря някой лист хартия... салфетка... абе всичко що е възможно да сдъвчеш става за ядене ;D
а като и дам от кучешките бисквитки ги лапа целите, обаче понеже май са и твърди и големи после ги плюе и си ги раздробява на парчета за да ги изяде (ама първо изтърчава в другата стая с пълна уста и там на спокойствие си го изяжда ;D )
Към този списък прибавям и пръст, пясък, камъни и разни "остатъци" от пилета. Ама сме на далавера, де... поне можем и с нещо обикновено да награждаваме. ;D

Публикувано: 20 October 2008 - 10:35 PM
Цитат
Не, нямах в предвид чак таква икономия. ;D ;D ;D Просто мъника яде всичко, което му се изпречи на пътя, а Мишел (другото куче) от поне десетината вида лакомства, които съм купувала досега признава само кожени солети и то само когато се чувства в настроение за ядене на такива неща. В противен случай няма храна, която да съм купила, била тя под формата на гранули, бисквити, солети и други залъгалки, които да са в състояние да я изкушат. Тогава вече е лошо.