Аксесоари, дрешки и играчки за нашите любимци
Публикувано: 03 January 2009 - 01:22 PM
много хубаво му стои :wub: само че не му ли виси от долу и като го извеждате ако го извеждате наван така не си ли опикава блузката :blink:нали мъжките кучета вдигат крак.моето предишно куче беше пинчер и на него нищто не му слагах защото си го опикаваше включително по някой път олучваше и себе си :'(И от тогава мъжко куче наще не искат :rolleyes:
Публикувано: 03 January 2009 - 01:25 PM
Между другото не всички мъжки кучета вдигат крак ;D Бък вече на 1 годинка стана, а вдига краче 1/10 от случаите ;D
По темата: helios_94, браво за тениската! И много добре му стои! :yahoo:
Ние си чакаме гащеризона, дано да стои добре ;D
По темата: helios_94, браво за тениската! И много добре му стои! :yahoo:
Ние си чакаме гащеризона, дано да стои добре ;D
Публикувано: 03 January 2009 - 02:01 PM
а пък за рождения му ден ще му купим дъждобран.Само още не сме решили дали да го поръчаме от интернет или да купим един който видяхме в един магазин.Той е отгоре непромокаем а отдолу има такова меко дето да му топли, а то се маха и може да е само дъждобран.
Публикувано: 08 January 2009 - 03:38 PM
Найстина Бенджи се ореди със страхотен подарък и страшно много си го харесва.Мисля,че няма да го нагризе или по-точно се надявам.От доста време не е правил бели (да чукам на дърво).А и му бяхме обещали един голям и хубав подарък за реванш,че не бяхме с него на Коледа :blink:
Публикувано: 08 January 2009 - 10:38 PM
Прекрасни са легълцата.И аз имах голямо желание да купя на Рея за Коледа,обаче се оказа,че в магазина има само няколко вида,които бяха в ужасен цвят.Остана ми възможността да си поръчам от интернет. :rolleyes:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!