Здравейте! Имам следния проблем с мацата. Чеше се като да има бълхи, а няма. Къпах я няколко пъти, два пъти с противопаразитен шампоан, слагам й Frontline, освен това като я разгледам, не виждам бълхи. А тя продължава да се чеше. Стои си спокойна и изведнъж скочи и се "захапе", все едно гони бълхи. А и кожичката й е розовичка, не е възпалена, та ме е страх да не е нещо подкожно :(
Започна когато започнаха жегите и реших, че е от горещината. Още повече, че като лягаше под леглото и не се дразнеше, а там е хладничко. Но дори и сега, когато вече не е горещо, тя продължава :( Решила съм да я заведа на лекар, но като не знам тук, във Видин, коя клиника е добра...
Можете ли да ми препоръчате някоя, ако знаете? Не знам дали ще се наложат изследвания, дано не, но все пак...
Благодаря ви предварително.
Добра ветеринарна клиника във Видин?
Публикувано: 25 November 2008 - 10:03 PM
Сестра ми е от Видин, за по-обикновени процедури води кучето си в града, не знам името на лекаря. Но имаше сериозен проблем при който трябваше снимка, затова го води няколко пъти във Враца, ветеринарен комплекс " Компаньон", където има добри специалисти, рентген и всичко необходимо за по-добро диагностициране.
Страница 1 от 1