- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Въпроси относно изправяне на ушите
Публикувано: 20 September 2008 - 08:23 PM
Здраеите. Искам да се посъветвам с някой от вас за моето куче съндар което е на 6 мес и 12 дни.Искам да ви попитам дали има някакъв шанс да ги изправи.Докторката каза на слънце и аз това правя.Давам му и калций - яйца преди му давах и такъв евтин - обикновен калций.А един вет др ми каза че ако ушетатая са му по дълги (както е в моя случай) Може да ги изправи дори и кам 1 год - год и 5,6 мес.Ето и сниммки на кучето.
Публикувано: 24 September 2008 - 06:59 PM
Цитат
братко от тебе съвети не искам ;) И ако не е нок Покажи твоя ''НОК'' . Аз съм обеден че е нок ;) няма да слушам някои професори от форума като теб.
Тогава няма как да докажеш,че кучето принадлежи въобще към някоя порода.
И не ми казвай,че си виждал родителите защото това нищо не значи първото което е,второто когато някой ти каже,че кучето не е нок и не е виждал родителите му ти си безсилен да докажеш обратното без документа за произход.

Публикувано: 24 September 2008 - 09:24 PM
Цитат
братко от тебе съвети не искам ;) И ако не е нок Покажи твоя ''НОК'' . Аз съм обеден че е нок ;) няма да слушам някои професори от форума като теб.
Публикувано: 25 September 2008 - 12:22 AM
Самите уши имат доста сериозна чупка по средата,тоест по мое лично мнение няма да се изправят,а пък и не дават въобще вид да започнат да се вдигат.
Нямам представа на какво се дължи всичко това защото визуално и по структура кучето силно наподобява нок.
Може би ако собственика обърне внимание какво е положението на ушите на кучето и как ги държи когато е напрегнато или съсредоточено гледа нещо или някой,когато вниманието му е силно привлечено от нещо,тогава би трябвало да се вдигнат ако ли не според мен просто няма шанс.
Поне при нас беше така,дори когато бяхме с клепнали уши имаше моменти в които си ги вдига ...
Нямам представа на какво се дължи всичко това защото визуално и по структура кучето силно наподобява нок.
Може би ако собственика обърне внимание какво е положението на ушите на кучето и как ги държи когато е напрегнато или съсредоточено гледа нещо или някой,когато вниманието му е силно привлечено от нещо,тогава би трябвало да се вдигнат ако ли не според мен просто няма шанс.
Поне при нас беше така,дори когато бяхме с клепнали уши имаше моменти в които си ги вдига ...

Публикувано: 26 September 2008 - 02:48 PM
;D
Ето някой, който гори за вниманието на Мод.
По-кротко с изразяването по форумите...че и в живота всъщност
Ето някой, който гори за вниманието на Мод.
По-кротко с изразяването по форумите...че и в живота всъщност

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 03 October 2008 - 10:05 PM
мелез е кучето,но е адски чаровен :) :wub: според мен така ще си останат,но винаги ще бъде верен пазач и приятел ;) обичай си го такъв какъвто е :blink: и ние имаме проблем,но сме на 5 месеца и само връхчетата останаха.В твоя случай изглеждат като пречупени от средата нагоре
Публикувано: 24 October 2008 - 09:16 PM
Кучето ти е много хубаво ! Има ли въобще някакво значение дали ще ги изправи ? Според мен не,то те обича какъвто си направи и ти това за него ! ;)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »