Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9561 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 November 2009 - 10:18 PM

Е, че как , нали е на маминка душичката.Само се гушкаме и ние като другите. Голяма глезана е станала. а аз като някаква квачка само повтарям, да внимават са си гледат в краката, все съм на нокти. Нощем има човек да я храни . Приготвяме си порцииките и по леглата. През ноща става да хапва по 2 пъти, но по малко, че е лакома.Цтискайте палци. Термина ни е около 10 декември.
User's Signature

Качена снимка

#9562 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 11 November 2009 - 11:29 PM

Браво на мъничето smile.gif , дано всичко мине наред ae_085.gif .
Малко снимки да ни видите елечето ab_041.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9563 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 11:37 PM

Ето малко снимки и от нас :):)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9564 Потребителят е офлайн   riddick3 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 11:37 PM

хора помагайте,преди два дни джеса роди три сладки кученца,но има проблем последните две цицки са вазпалени ,надути и тварди.мисля че има мастит

#9565 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 11:41 PM

Не мисля, че след като роди може да се получи мастит. Води я на лекар колкото можеш по-бързо, защото ако е мастит лоша работа.
User's Signature

Качена снимка

#9566 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 11:54 PM

на нас пък ни паднаха 4 зъбки наведнъж ,но това не ни пречи да си хапваме здраво и след това да си поспинкваме голям е лиглио само се гушка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9567 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 08:46 AM

Цитат(чери @ Nov 11 2009, 08:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(рамка @ Nov 11 2009, 09:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А да ви се похваля ли или да се оплача Цецка вече е мома-разгонена-Засега не цапа много ще видим понататък

И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна" ud_009.gif
Иначе по характер и поведение си е същата кротушка,дано си остане така.

Айде честито и от мен на момите и на "Мамите им " smile.gif
А аз все си мисля че Тайра е още бебе.....
User's Signature

Качена снимка

#9568 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 08:46 AM

Пупупуууу ми ние си имаме най сладките пинчета! wub.gif
Ронката , Доди с красивия елек, Мишелчето пък с тази сладка муцунка ОХХХХХХХХ да не изтърва някой, всичка са сладури .......от нешето по хубаво няма.
Сиси не беше стояла по цял ден сама у дома ,а вчера се наложи да е сама и бях малко притеснена,но като се върнах установих,че наща мома само е спала ..........нищо не е хапнала и играчките си бяха наредени. но снощи си навакса и ядене и игра.
Да Ви попитам Вие у дома обличате ли си пинчетата?
Лек ден!
User's Signature

Качена снимка

#9569 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 10:11 AM

Аз не я обличам в къщи само след къпане я изсушавам и за час-два и слагам дрешка- Цвета не е толкова дребосъчеста и мисля че в къщи няма нужда-но ако вашите мъници треперят често може би е хубаво да се обличат но с по тънка дрешка-но определено като беше станало доста студено навън бая скъсихме разходките(за 10 мин и в къщи)
чери-Цеца си е все същата-няма промяна в поведението и-само дето май малко повече спи-но пък си е лакома както обикновено-немога да си представя твойта Тайра да не иска да яде-Цеца току що съм я нахранила и почвам даречем салата да режа - тя нявряна в краката ми и чака-само да падне резенче лук или няма знаение какво ще е дори скилидка чесън и веднага се спуска и го изяжда все едно че никога не е била хранена(а немисля че и давам малко храна понеже на взяка разходка тя все си ака)
Да аз много внимавам сега с разходките заради разгонването(само на кайшка и очите на 6 ea_103.gif )
User's Signature

Качена снимка

#9570 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 10:13 AM

здравейте и от нас и честито ви моми,Ние вече сме на ТИ с разходките и тоалета навън,Той беше инат ама аз го надминах май,Вече като види че някой ще излиза и сяда пред вратата,Ние също много лаем навън,А тези плетените елечета много ги харесвам но не ме бива в плетивото,Големи са сладурковци всички,И ние тези дни ще качим снимки да ни видите колко сме смели навън,Galka43 нашия маник доста пъти се налаше да остава сам за повече време и той така само спи ако му се доправи нещо ходи в банята и пак ляга,Иначе цял ден се вре под одеалата и се чуди къде да се паркира та не се е налагало да го обличаме,Пък за големите студове ще видя и аз отсега се чудя,Като чуе че духалката се пуска и сяда пред печката важно да му духа топло r_181.gif калпазан той,Лек ден от нас
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9571 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 November 2009 - 10:34 AM

Цитат(Galka43 @ Nov 12 2009, 08:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Пупупуууу ми ние си имаме най сладките пинчета! wub.gif
.................................Да Ви попитам Вие у дома обличате ли си пинчетата?
Лек ден!

Наистина са големи сладури wub.gif ! Не го обличам.

riddick3, честито! Прати снимки да ги видим и я заведи на лекар или поне се консултирай по телефона дали се налага!
huBBa__buBBa, баба ти наистина този път е улучила ab_041.gif . Много красиво елече е изплела и много й отива на Доди!
Дурка, извинявам се! Ужасно сгреших и ако ми простиш, моля те вземи и Бъдко да го научиш да яде, че нищо не хапва smile.gif . Вече отказа и варено пиле ud_009.gif . И или аз не разбирам, или няма разклатени зъби. Иначе и той го раздава самостоятелен като Арчи. Само вечер се гушка.

Ами да ви пратим снимки, тъкмо да ни видите кучешката градинка. Тя е заградена част от по-голяма градина и от едната страна са децата, а от другата кучетата ab_041.gif . Понякога се омесват и става........... zz_223.gif Майки и собственици на кучета крещят и тичат, чудо! Женските кучета като се разгонят изобщо не ги водят, защото мъжките полудяват. Чери, доколкото разбрах, спреят не върши работа.
Това е оградата на градинката. Бъди често минава под нея ab_041.gif
Прикачена снимка
любимата ми поза:
Прикачена снимка
и пак:
Прикачена снимка
носи ми остатък от топка:
Прикачена снимка
а след разходка е така:
Прикачена снимка
Хубав ден на всички и целувки на всички пинчета, чихита и всякакви други!
User's Signature

Качена снимка

#9572 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 10:49 AM

Момичета, благодаря Ви за бързия отговор. Попитах дали ги обличате защото сега като е сама не и пускам духалка или климатик .........а тя е свикнала на топло и сигурно затова вчера е била в завиктите си целия ден.
Преди няколко дни си бях извадила от гардероба един кожух, абе то сегашните не са баш кожуси,но нашата мома май си го хареса и ще и го подаря за постеля за студовете. Само през почивните дни ще го отрежа и обкантя .....

Ани, Бъдко е пораснал ,а казваш ,че не яде. И на Сиси не и се клатят зъбки, а са по два реда.
Обаче аз нали съм си кандидат баба и все се страхувам да не ми настине момиченцето от месец не съм я извеждала на вън без дрешка.Май правя грешка ,че я свикнах да я обличам.
User's Signature

Качена снимка

#9573 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 11:21 AM

Миналата седмица го водих за поредната ваксина срещу гъбички и разпитвах лекаря за кастрацията. Той ми обяснява, аз го мъча с въпроси и най-накрая ми каза, че ако има мъжко куче не би го кастрирал, освен ако не прави проблеми. Бъдко милия все едно разбра. Толкова послушен е станал, само в краката ми ходи ab_041.gif .
Гале, а ти стига вади от гардероба, че кой знае още какво ще си хареса Сиската ud_009.gif !

User's Signature

Качена снимка

#9574 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 11:55 AM

Цитат(Buddy28 @ Nov 12 2009, 12:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Миналата седмица го водих за поредната ваксина срещу гъбички и разпитвах лекаря за кастрацията. Той ми обяснява, аз го мъча с въпроси и най-накрая ми каза, че ако има мъжко куче не би го кастрирал, освен ако не прави проблеми. Бъдко милия все едно разбра. Толкова послушен е станал, само в краката ми ходи ab_041.gif .
Гале, а ти стига вади от гардероба, че кой знае още какво ще си хареса Сиската ud_009.gif !

Ани ти си добре имаш Бъди-мъж ,а ние с пиклите какво да кажем. Аз имам наблюдение,че Сиси винаги се ровичка в пребраното пране и търси сутиен и почва една голямо боричкане ,дърпане на презрамките и дантелките.......и ако не я видя сигурно ще го направи на парченца..............
Че и гащи ще трябва да купим като се разгони и т.н. ..........
User's Signature

Качена снимка

#9575 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 12 November 2009 - 01:22 PM

Здравейте мацки,пак трябваше да слагам тъмните очила,че такава красота направо ме заслепи....абе спорим си или не ама нашите гарджета са си най-хубавки,въпреки,че съм човек който харесва почти всички кучета ама нашите са си най-най...
Бъди още тогава щях да ти кажа,че грешиш за Дурка,но знаех,че е въпрос на време сама да разбереш,щях и аз да го подреда вчера,но се отказах защото не желая да пиша в тяхната тема както не желая и те да пишат в нашата,въпреки,че кученцата им са много хубави и казвам на всеки който пита от къде да си купи да се свържи с тях не мога да се съглася,че те са прави в случая!
Градинката ви е страхотна,а аз не мога спокойно никъде да го пусна-горкото то,че все се дърпа и горката аз че все ме влачи подире си ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9576 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 01:44 PM

Цитат(chocolate80 @ Nov 12 2009, 02:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте мацки,пак трябваше да слагам тъмните очила,че такава красота направо ме заслепи....абе спорим си или не ама нашите гарджета са си най-хубавки,въпреки,че съм човек който харесва почти всички кучета ама нашите са си най-най...
Бъди още тогава щях да ти кажа,че грешиш за Дурка,но знаех,че е въпрос на време сама да разбереш,щях и аз да го подреда вчера,но се отказах защото не желая да пиша в тяхната тема както не желая и те да пишат в нашата,въпреки,че кученцата им са много хубави и казвам на всеки който пита от къде да си купи да се свържи с тях не мога да се съглася,че те са прави в случая!
Градинката ви е страхотна,а аз не мога спокойно никъде да го пусна-горкото то,че все се дърпа и горката аз че все ме влачи подире си ab_041.gif

Шоколадче, пък ти изобщо не бягай по перваза , а вземи и пусни някоя снимчица на Арчи,че вече се затъжихме за него!Много го криеш този момък !
User's Signature

Качена снимка

#9577 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 01:52 PM

Цитат(chocolate80 @ Nov 12 2009, 01:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Нека хора с опит да пишат в темите. Но задължително трябва да имат позитивна нагласа. Само тогава е полезно. Но, да са живи и здрави всички, не ми се говори за това. А за Дурка, много ме е срам, пак извинявай vb_024.gif !
А Арчи, с неговите 2,2кг. мога да си представя как те влачи ab_041.gif!
Иначе на общината ни доколкото разбрах не са достигнали пари по проект, та затова са заградили част от градината и са направили място за кучета. То обаче е оградено само от едната страна, а от другата е натоварена улица, така че трябва да се внимава много. Аз затова разправях, че като подушат разгонена женска и директно през улицата хукват и има доста премазани. Пази Боже!
User's Signature

Качена снимка

#9578 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 04:35 PM

Ето малко снимки от нас-Искам да попитам някой знае ли колко дни трае кървенето(цялото разгонване знам че е около 20 )че май и ние ще си търсим гащи

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9579 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 05:33 PM

Момичета- ab_041.gif ай лавю vb_024.gif hb_027.gif

#9580 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 12 November 2009 - 05:57 PM

Божкее сега се връщам от зоомагазина и още ми е смешно,разглеждам си аз кучешките джунджурии и какво да видя-ами едни такива работки(не знам как да ви ги обясня),а то било "дамски превръзки" за мини породи ab_041.gif ....нали си имам мъж в къщи кога съм ти заглеждала такива работи...
Купих един шампоан за сухо къпане,че сега като се прибера от работа и го почвам малкия мръсник ab_041.gif .Гледах и много сладки шапчици ама как да му купя като го знам каква е дрисня и няма да я задържи на главата си...
Ани,напълно съм съгласна с теб,че по-опитните трябва да пишат за да може такива като нас (които се интересуваме) да се учим от тях,но те помежду си се нападат и постоянно се карат(не всички разбира се),а какво остава да дойдат при нас "ахкащите" да ни дават някакви съвети и то с нормален(да не казвам приятелски,че за тях това е невъзможно) тон ...
Гале,не го крия дрисльото ами не съм му правила снимки скоро...май с клиповете е по лесно вече-хич не го дебна,че да се правя на маймуна да стои и гледа където трябва,натискам копчето и само го следя от далече...Ама обещавам като направя веднага ще пусна md_064.gif

Дурка и ние теб...който е добронамерен винаги е добре дошъл при нас ba_025.gif ... без значение с каква порода куче е,аз ги харесвам всички !!!! добре де-почти всички...
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема