Мини Пинчер
Публикувано: 11 November 2009 - 10:18 PM
Публикувано: 11 November 2009 - 11:54 PM
Публикувано: 12 November 2009 - 08:46 AM
И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна"

Иначе по характер и поведение си е същата кротушка,дано си остане така.
Айде честито и от мен на момите и на "Мамите им "

А аз все си мисля че Тайра е още бебе.....

Публикувано: 12 November 2009 - 08:46 AM

Ронката , Доди с красивия елек, Мишелчето пък с тази сладка муцунка ОХХХХХХХХ да не изтърва някой, всичка са сладури .......от нешето по хубаво няма.
Сиси не беше стояла по цял ден сама у дома ,а вчера се наложи да е сама и бях малко притеснена,но като се върнах установих,че наща мома само е спала ..........нищо не е хапнала и играчките си бяха наредени. но снощи си навакса и ядене и игра.
Да Ви попитам Вие у дома обличате ли си пинчетата?
Лек ден!
Публикувано: 12 November 2009 - 10:11 AM
чери-Цеца си е все същата-няма промяна в поведението и-само дето май малко повече спи-но пък си е лакома както обикновено-немога да си представя твойта Тайра да не иска да яде-Цеца току що съм я нахранила и почвам даречем салата да режа - тя нявряна в краката ми и чака-само да падне резенче лук или няма знаение какво ще е дори скилидка чесън и веднага се спуска и го изяжда все едно че никога не е била хранена(а немисля че и давам малко храна понеже на взяка разходка тя все си ака)
Да аз много внимавам сега с разходките заради разгонването(само на кайшка и очите на 6

Публикувано: 12 November 2009 - 10:13 AM

Публикувано: 12 November 2009 - 10:34 AM

.................................Да Ви попитам Вие у дома обличате ли си пинчетата?
Лек ден!
Наистина са големи сладури

riddick3, честито! Прати снимки да ги видим и я заведи на лекар или поне се консултирай по телефона дали се налага!
huBBa__buBBa, баба ти наистина този път е улучила

Дурка, извинявам се! Ужасно сгреших и ако ми простиш, моля те вземи и Бъдко да го научиш да яде, че нищо не хапва

Ами да ви пратим снимки, тъкмо да ни видите кучешката градинка. Тя е заградена част от по-голяма градина и от едната страна са децата, а от другата кучетата

Това е оградата на градинката. Бъди често минава под нея

любимата ми поза:

и пак:

носи ми остатък от топка:

а след разходка е така:

Хубав ден на всички и целувки на всички пинчета, чихита и всякакви други!
Публикувано: 12 November 2009 - 10:49 AM
Преди няколко дни си бях извадила от гардероба един кожух, абе то сегашните не са баш кожуси,но нашата мома май си го хареса и ще и го подаря за постеля за студовете. Само през почивните дни ще го отрежа и обкантя .....
Ани, Бъдко е пораснал ,а казваш ,че не яде. И на Сиси не и се клатят зъбки, а са по два реда.
Обаче аз нали съм си кандидат баба и все се страхувам да не ми настине момиченцето от месец не съм я извеждала на вън без дрешка.Май правя грешка ,че я свикнах да я обличам.
Публикувано: 12 November 2009 - 11:21 AM

Гале, а ти стига вади от гардероба, че кой знае още какво ще си хареса Сиската

Публикувано: 12 November 2009 - 11:55 AM

Гале, а ти стига вади от гардероба, че кой знае още какво ще си хареса Сиската

Ани ти си добре имаш Бъди-мъж ,а ние с пиклите какво да кажем. Аз имам наблюдение,че Сиси винаги се ровичка в пребраното пране и търси сутиен и почва една голямо боричкане ,дърпане на презрамките и дантелките.......и ако не я видя сигурно ще го направи на парченца..............
Че и гащи ще трябва да купим като се разгони и т.н. ..........
Публикувано: 12 November 2009 - 01:22 PM
Бъди още тогава щях да ти кажа,че грешиш за Дурка,но знаех,че е въпрос на време сама да разбереш,щях и аз да го подреда вчера,но се отказах защото не желая да пиша в тяхната тема както не желая и те да пишат в нашата,въпреки,че кученцата им са много хубави и казвам на всеки който пита от къде да си купи да се свържи с тях не мога да се съглася,че те са прави в случая!
Градинката ви е страхотна,а аз не мога спокойно никъде да го пусна-горкото то,че все се дърпа и горката аз че все ме влачи подире си

Публикувано: 12 November 2009 - 01:44 PM
Бъди още тогава щях да ти кажа,че грешиш за Дурка,но знаех,че е въпрос на време сама да разбереш,щях и аз да го подреда вчера,но се отказах защото не желая да пиша в тяхната тема както не желая и те да пишат в нашата,въпреки,че кученцата им са много хубави и казвам на всеки който пита от къде да си купи да се свържи с тях не мога да се съглася,че те са прави в случая!
Градинката ви е страхотна,а аз не мога спокойно никъде да го пусна-горкото то,че все се дърпа и горката аз че все ме влачи подире си

Шоколадче, пък ти изобщо не бягай по перваза , а вземи и пусни някоя снимчица на Арчи,че вече се затъжихме за него!Много го криеш този момък !
Публикувано: 12 November 2009 - 01:52 PM
Нека хора с опит да пишат в темите. Но задължително трябва да имат позитивна нагласа. Само тогава е полезно. Но, да са живи и здрави всички, не ми се говори за това. А за Дурка, много ме е срам, пак извинявай

А Арчи, с неговите 2,2кг. мога да си представя как те влачи

Иначе на общината ни доколкото разбрах не са достигнали пари по проект, та затова са заградили част от градината и са направили място за кучета. То обаче е оградено само от едната страна, а от другата е натоварена улица, така че трябва да се внимава много. Аз затова разправях, че като подушат разгонена женска и директно през улицата хукват и има доста премазани. Пази Боже!
Публикувано: 12 November 2009 - 05:57 PM

Купих един шампоан за сухо къпане,че сега като се прибера от работа и го почвам малкия мръсник

Ани,напълно съм съгласна с теб,че по-опитните трябва да пишат за да може такива като нас (които се интересуваме) да се учим от тях,но те помежду си се нападат и постоянно се карат(не всички разбира се),а какво остава да дойдат при нас "ахкащите" да ни дават някакви съвети и то с нормален(да не казвам приятелски,че за тях това е невъзможно) тон ...
Гале,не го крия дрисльото ами не съм му правила снимки скоро...май с клиповете е по лесно вече-хич не го дебна,че да се правя на маймуна да стои и гледа където трябва,натискам копчето и само го следя от далече...Ама обещавам като направя веднага ще пусна

Дурка и ние теб...който е добронамерен винаги е добре дошъл при нас