Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2005 - 05:14 PM

bl) bl) bl) ИЗВИНЕТЕ!!! ИМА И ДРУГИ ДОБЕРМАНИ БЕЗ ГРАНИЦИ??? bl) bl) bl)

П.С. Да не се задълбочаваме в това, че ще изместим темата! Простете!!! cl) Поздрави!

#12 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2005 - 06:03 PM

Разбира се,темата е МИНИ пин4ер...но таи като при тази порода има такова разнообразие на видове-какво пак,може това да премине логи4но в подтема-"Просто пин4ери".
На мен поне 6те ми е лиубознателно и интересно да 4ета за о6те една порода,предполагам и на вси4ки,които ги харесват и предпо4итат! b)
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#13 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2005 - 10:47 AM

Благодаря много на всички и за поздравите и за съветите.:)
За IMPRES91 - знам че няма да си спестя грижи с по-малко кученце - повярвай ми напълно осъзнавам какво е да имаш такъв мъник в къщи. Всичко от което има нужда това същество ще го получи даже с двойна доза.:) Но според мен - разбира се това е само мое мнение има голяма разлика от гледане на немска овчарка и мини пинчер - и определено за мен е по-лесно да имам пинчер. След 2-3 години живи и здрави, когато си имаме къща с двор ще си вземем и немска овчарка.:) Ще и направим една страхотна къща специално за нея, ще си има голямо пространство да си играе..въобще мисля че ще бъде чудесно, но засеге така е най-добре. Благодаря ти много за сайта на клуба- ще го изчета целия.:)
За TSVETI - благодаря мноого за съветите.:) Майлс не е много лаком засега, но ще го контролирам :) давам му малко сирене с мляко сутрин и вечер Pedigree Junior пак с мляко. Не му оставам пълна купа с храна да тъпче по цял ден.:) За температурата ще внимавам! Свикнала съм вече покари морските свинчета.:)
За BENYB - Е значи ще го вземаме на море - на втора ваксина сме в петък и на морето за съжаление ще си седи затворено отново, че нали мъчнико, но по-добре с нас, отколкото да го зарязваме при някой тук.:( Опитвам се да бъда "Строга", да не му давам от масата, и да му казвам НЕ.:) Горе-долу разбира...като му кажеш по-остро НЕ и спира, макар да е 5 дена при нас - много е умен! Вече пишка предимно на терасата, не можах да го науча с вестник - като шумне вестника и той бяга.:( Сега се опитвам да го науча да си хапе само играчките, не нас, но малко ми е трудно.:)
За Mad_max - много ти е сладък Макс и да ти е здрав и весел и любвовилен винаги.:) Като почнем да изкарваме Майлс може да ги запознаем.:)
Ето и малко снимки на мъника:
http://fr.pg.photos....ir=574c&.src=ph

Приятен ден на всички.:)
User's Signature

Качена снимка

#14 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2005 - 11:00 AM

пинчери
ето един сайт за пинчери
Качена снимка
User's Signature

Ако искаш верен приятел вземи си куче!

#15 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2005 - 11:10 AM

Мерси Boxer4eto!
Че аз както се надъхах да чета в клуба - то само на немски.:( Надявах се да има ENG - и разбира се аз нищо не разбирам... :(
User's Signature

Качена снимка

#16 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2005 - 11:12 AM

е малко сложно ама ся карай l) l) l) b)
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2005 - 11:26 AM

http://www.nutro.ru/...in/dpv.pl?n=103]не6то за пинчера ама на руски[/URL]
ето ако може6 на руски
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2005 - 11:30 AM

Определено се орпавям по-добре, от немския.:)))))))))))))))))) Благодаря !
Намерих и клуба за мини пинчери в щатите - http://www.minpin.org/
User's Signature

Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2005 - 11:34 AM

о супер с него 6те се справим
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   clara Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 06:29 PM

Здравей Katrina b)

И аз отскоро имам едно малко диваче мини-пинчерче в кащи w) Казва се Айра и е на 2 месеца. Искам да те питам как сте с апетита и какво похапва Майлс, защото Айричка не харесва Pedigree Junior , а от млякото получи разтройство и не и давам въобще. Давам й извара, варено пилешко, риба и суха храна на гранули.Ако си открила някоя вкусотя за Майлс, която той да яде с удоволствие/ имам в предвид специализирана за бебета/, или нещо такова, ще се радвам,ако споделиш с мен! b) b) b) d) d)

Ще сам благодарна на всеки който даде савет d) b) b) b)

#21 Потребителят е офлайн   Megan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 05:42 PM

Здравей Катрина!
Много ти е сладко бебето,да ти е живо и здраво.Съвет за отглеждането не мога да ти дам,исках да ти кажа,че си направила добър избор..Една моя приятелка наскоро също си взе мини пинчер,но и тя е малко зле с инфото за тези малки създания...
Поздрави

#22 Потребителят е офлайн   Cherry Икона

Публикувано: 18 September 2005 - 07:31 PM

Здравей clara! и аз имам мини пинчерче от скоро. казва се Cherry женска е на 2 месеца и половина. яде всичко има голям апетит а Педигри и тя в началото не ядеше даже си мислеше че е играчка но вече я яде. аз и давам да яде всичко ориз, мляко (само кисело), месо, хляб и т.н. естествено без никакви подправки d)

#23 Потребителят е офлайн   clara Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 September 2005 - 01:25 PM

Здрасти Cerry w) Знаеш ли , че и аз щях да кръстя малката ми сладурана със същото име Cerry!!!!!!!!!!!!! b) b) , но после се спрях на Айра l) . w) w) По въпроса с храненето вече сме добре и нямаме проблеми r) Благодаря d)

#24 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2005 - 09:07 PM

Цитат

Здравей clara! и аз имам мини пинчерче от скоро. казва се Cherry женска е на 2 месеца и половина. яде всичко има голям апетит а Педигри и тя в началото не ядеше даже си мислеше че е играчка но вече я яде. аз и давам да яде всичко ориз, мляко (само кисело), месо, хляб и т.н. естествено без никакви подправки d)

Поздрави за името! w) Имам една Чери,която навърши 12 години w) наполовина пинчер.Пожелавам ти твоята да порасне голяма и красива и да е също толкова дълги години до теб!
User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2005 - 10:08 PM

Давайте Роял Канин за малки породи....това е много добро за тях !!!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#26 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2005 - 12:37 PM

Здравейте :)
Много съжалявам че нямах въможност да вляза известно време тук и съм пропуснала много.:(
Clara и аз отскоро имам проблем с Pedigree Junior. В началото му давах само нея, след това смесено с гранули, но отскоро не я обичаме много.:( Майлс обожава пилешко, и сега предимно му правя пилешки булион, слагам гранулките да се размекнат в него, настъргвам морков и така.:) От време на време му давам мляко - пак по същия начин - с гранули накиснати в него. Но мляко един път седмично давам и само по този начин, че и ние получихме разтройство.:( Забелязах и аз че извара и сирене обожава. Давам и краставичка понякога и всеки ден по един малък морков хем да си гризка, хем вкусотия. Но най-много обичаме шоколадови бонбонки - купих му една кутия и давам по 2-3 на ден, зависимост колко сме добри.:) Риба досега не съм давала и мисля че ще си остане на тези гозби, че някъде четох не било добре да се сменя храната - като свикне с една да се продалжава с нея, стига да е достатъчно полезна.:)
Майлс вече направи 3 месеца и става все по-луд. w) Незнам защо обожава салфетки и само ги издирва да ги къса на малки парченца.:) Купила съм му всякакви играчки, но хартиите и човешките пръсти са си любими.:)
Сега се мъчим да се научим да пишкаме навън, но засега успяваме само да си играем и след като се прибирем в къщи да се изпишим. s) Хубавото е че го правим поне предимно на вестник, за разлика от акането.:)
Много късмет и весели моменти с малките ви сладурчета. Надявам се да споделяме често приключенията им. А и може да ги запознаем да си играят. Аз живея в Дружба-2, ако живеете наблизо може да ги разхождаме заедно.:)
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   clara Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 September 2005 - 03:16 PM

Хей Катрина w) жалко, че живееш толкова далеч от нас!! s) s) Аз живея в Лагера и щеше да ми е много приятно да се запознаем r) Моята Айра също е голямо диваче като Майлс b) l) Ще се радвам и занапред да си пишем, може и на лични . Малко са хората от форума,а и членовете на сайта,които имат пинчерчета w) d) d)

#28 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 27 September 2005 - 03:18 PM

Добър ден, приятелско семейство търси да закупи мини-пинчер и питат дали някой знае някъде в България да има бебета?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#29 Потребителят е офлайн   clara Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 September 2005 - 04:10 PM

Furia_S доколкото съм запозната в България няма специализиран развъдник за пинчерчета, нито клуб на породада, което е много жалко s) NN Тези мъници са страхотни, но повечето хора не им обръщат внимание a) Наистина, ако някой знае за развъдник с качествени кучета, ще бъде добре да сподели с нас b) b) d)

#30 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2005 - 08:32 AM

Здравейте на всички отново :)
Относно купуването на мини пинчер в България съм чувала много противоречиви мнения,като повечето са че тук няма истиски мини пинчер-и. Незнам каква част е истина и каква не е. Майлс го взех от една девойка която има пинчерка, заплодена от саседски мини пинчер. Значи доколкото съм чела нормалния пинчер е около 12-16 кг. Нейната беше 2.5 кг със стандартна украска - черно с кафяво. Тя я беше купила от магазин и изглеждаше истински мини пинчер. Бащата е бил по-малък от нея - можеше да го видим, но се отказахме и чисто черен. Имаха три малки, като Майлс беше само черен - целия на таткото се паднал и ние харесахме него. Така че реално не знам колко е истинско - но знам че отговоаря на всички белези за мини пинчер. Най-характерни са брадавитсите - трябва да бъдат и от двете страни на главичката и еднакво разположени.
Ех отплеснах се аз малко в ракази за Майлс, но извинявайте :) просто все за него ми се говори.:)
Та докато търсих открих три места, на които има мини пинчер-и.

Това за съжаление е във Варна и доколкото знам един наистина хубав магазин!
http://foxel.net/

Това е място, където всеки "плюва". Били в един апартамент много животни, всички са с паразити и не се знае колко здрави. Там са и доста евтини може би заради мръсотията. Ако решат от там може би трябва да отидат с лекар...
http://www.dog-shop.hit.bg/

Тук е клиниката дето водя Майлс. Има едно мини пинчерче дето се продава но е много скапо - 360 лева беше...Не гарантирам, но мисля че е истинско.

Та това е всичко което знам аз. Ако не бързат може би е най-добре да изчакат да се родят новите бебета на пролет и да си вземат от частно лице- дават ги по около 200 лева и със сигурност са гледани. Тук в сайта пускат обяви и ако потарсиш напролет ще намериш. :) Късмет! Дано скоро намерят едно сладко малко същество, което да обичат много.:)
http://animobg.com/

Clara много ще се радвам и аз ако поддържаме връзка. Далечко сме наистина но не пречи пак да се виждаме.:) Като почнеш да извеждаш Айра се обади и ще дойдем с Майлс да потичат заедно.:)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни