Мини Пинчер
Публикувано: 21 December 2009 - 10:25 AM
Публикувано: 21 December 2009 - 10:03 PM
Бруно
, ами какво става с вас бе хора? На мен ми домъчнява, недейте така.
Бъдко току-що като се засили по леда, направи един слалом и дум в тротоара
. Не можа да разбере горкото какво му се случва и натъжен си тръгна към вкъщи
. Напоследък са ни толкова кратки разходките, че изобщо не го обличам.
Алинка, прати снимка на бебоците!
Бъдко току-що като се засили по леда, направи един слалом и дум в тротоара
Алинка, прати снимка на бебоците!
Публикувано: 22 December 2009 - 05:23 PM
Хора нормално ли е на малкия да му клепнат и двете уши,това стана малко след ваксината,направо са като намачкани,давах калций 1 месец даже няма и толкова,вета ми каза да направим почивка от 10-15 дена,незнаех че когато се прекали с калция има обратен ефект,дали това е от ваксината или е нормално да клепнат или пак да ходя до вета?
Публикувано: 22 December 2009 - 10:39 PM
Цитат(magi801029 @ Dec 22 2009, 05:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хора нормално ли е на малкия да му клепнат и двете уши,това стана малко след ваксината,направо са като намачкани,давах калций 1 месец даже няма и толкова,вета ми каза да направим почивка от 10-15 дена,незнаех че когато се прекали с калция има обратен ефект,дали това е от ваксината или е нормално да клепнат или пак да ходя до вета?
Маги, на Бъди ушите му клепваха непрекъснато до 5-тия месец и това е нормално. Ту бяха прави, ту клепнали, ту еднато така, а другото иначе
Нас пък са ни обгазили и ще си стоим вкъщи
Алинка, бебоците са супер! И са огромни
Бъди само тича след котките и иска да си играе с тях, а те го бият, ама той не се отказва
Публикувано: 22 December 2009 - 11:01 PM
Али много са пораснали малките дундички сега като си имат очички ще стават от ден на ден по интересни като почнат да щъкат и да шетат на всякъде .
Бъди ама то ще е сериозно обгазяването щом няма утре да учите
Поздрави от кака Сарка чуди се къде да се навре да си поспи .
Поздрави от кака Сарка чуди се къде да се навре да си поспи .
Публикувано: 23 December 2009 - 10:29 AM
Цитат(galia69 @ Dec 22 2009, 11:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами така разправят, ама те най-вероятно редовно ни обгазяват, просто когато могат крият
Публикувано: 23 December 2009 - 11:02 AM
И ние сме така,Тайра като ме види с якето и повода в ръка и тича да се скрие в нейната хралупа...Същото прави и като чуе думата разходка.Не ще навън на студеното.Сума време не е излизала ,даже не и настоявам много -много поради липса на свободно време .
Публикувано: 23 December 2009 - 03:31 PM
Здравейте! Много пораснали малките принцески на Али!!Всички мъничета са прекрасни
Искам да пожелая на всички мъници и техните стопани
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ И ДЯДО КОЛЕДА ДА ДОНЕСЕ НА ВСЕКИГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ПРЕКРАСНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ С ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Искам да пожелая на всички мъници и техните стопани
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ И ДЯДО КОЛЕДА ДА ДОНЕСЕ НА ВСЕКИГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ПРЕКРАСНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ С ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ

Вход

Горе
Цитиране +