Мини Пинчер
Публикувано: 23 December 2009 - 03:31 PM
Здравейте! Много пораснали малките принцески на Али!!Всички мъничета са прекрасни
Искам да пожелая на всички мъници и техните стопани
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ И ДЯДО КОЛЕДА ДА ДОНЕСЕ НА ВСЕКИГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ПРЕКРАСНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ С ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ

Искам да пожелая на всички мъници и техните стопани
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ И ДЯДО КОЛЕДА ДА ДОНЕСЕ НА ВСЕКИГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ПРЕКРАСНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ С ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 24 December 2009 - 10:49 AM
Явно на всички разходките приключват за 2-3 минути в студеното.Бруно и той като види пуловеа и каишката се крие и не иска да излиза , но се налага .
За ушите и при нас дори и сега от време на време ,като стане от сън и е затоплен ушите му са клепнали ,ама като се разсъни малко и се изправят. Много е смешен.

За ушите и при нас дори и сега от време на време ,като стане от сън и е затоплен ушите му са клепнали ,ама като се разсъни малко и се изправят. Много е смешен.

Публикувано: 24 December 2009 - 10:58 AM
Публикувано: 24 December 2009 - 01:50 PM
Този Бруно голям манекен бе,моята мома е по-дебела от него...
Чета,че имате проблеми с излизането и се чудя дали Моли не е бебе доберман
,защото само като си види якенцето и каишката,и откача!!!Започва едно скачане,въртене,лаене и не иска да се прибира-дърпа се като магаре назад.Не я плашат нито дъжд,нито сняг,може целодневно да е долу...
Целувки от нас на всички муцунки и весело изкарване на празниците.

Целувки от нас на всички муцунки и весело изкарване на празниците.
Публикувано: 24 December 2009 - 04:27 PM
Късметлийка
Вчера, ако знаете какво ни се случи..
С майка ми изведохме Доди към 22ч на разходка и тя по едно време си намери там някаква тревичка и почна да я души и ние решихме, че ще върши нещо..обаче..по едно време като изръмжа и гледаме някаква малка мишчица притича
,ама беше ли я хванала не знам и тая мишка като се обърна и като тръгна право към нас..
Вдигнах Доди във въздуха и бегом. Вече и котка ще става
.

Вчера, ако знаете какво ни се случи..

С майка ми изведохме Доди към 22ч на разходка и тя по едно време си намери там някаква тревичка и почна да я души и ние решихме, че ще върши нещо..обаче..по едно време като изръмжа и гледаме някаква малка мишчица притича

Публикувано: 25 December 2009 - 12:43 AM
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ