Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 518
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10381 Потребителят е офлайн   jspet Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2010 - 02:34 AM

Оналайн магазин за кучешки дрехи www.fashion.mops-bg.com
User's Signature

www.fashion.mops-bg.com

#10382 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2010 - 12:10 AM

Ето и малко PO хубави Snimki NA Поли

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10383 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2010 - 09:03 AM

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ МАМИ И ТЕХНИТЕ ГОСПОЖИЦИ!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10384 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2010 - 10:12 AM

Цитат(lagunano1 @ Mar 8 2010, 12:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и малко PO хубави Snimki NA Поли

eeeee, какъв замислен мишок :)

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#10385 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2010 - 12:45 PM

Честит празник мили момичета и майки,
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10386 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2010 - 01:06 PM

ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ на всички дами !!! Повече усмивки по лицата и топлина в сърцата!
Поли е прекрасна буболечка. ab_041.gif

#10387 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 08:50 PM

Здравейте на всички и на вашите сладурчета.Как сте?Снимките ви са великолепни.Искам да попитам вашите пинчерчета и попринцип може ли да се разхождат в този сняг навън? ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#10388 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2010 - 08:31 AM

Добро утро! Поли еголяма сладулана! От сега е пухкавелка!
nora12, моята Сиси има проблеми с дъжда. Много и е неприятно да я вали дъжда. А снега го обожава и нямаме проблем. Само когато снега беше три пъти по-висок от нея ,горката не можеше да върви и аз ровя за да се покаже тревичка. А сега студ и сняг не са проблем ,но е винаги облечена добре и от време навреме я нося и разтривам лапичките с ръкавицата за да я постопля.
User's Signature

Качена снимка

#10389 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 02:15 PM

Много ти благодаря за отговора hd_198.gif hd_198.gif hd_198.gif
User's Signature

Качена снимка

#10390 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 March 2010 - 02:47 PM

Здравейте! re_037.gif В понеделник ще ходя да гледам три пясачни мини пинчерчета за да си избера едно! af_089.gif Ако можете да ми кажете нещо за тези малки сладури ще сам ви много благодарна! md_064.gif И най - вече искам да разбера колко големи стават!Но съм твърдо решена и аз да се присъединя към вашия клуб!Благодаря ви предварително!И ще ви пратя снимки като си взема мишлето!
User's Signature

#10391 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2010 - 03:57 PM

Zlatina Mavreva много труден въпрос задаваш! Честно аз лично не мога да ти отговоря колко големи стават. Зависи колко са големи родителите, а понякога зависи от пра-родители. Аз като взех Сиси беше на 3месеца - 750гр. и сега на 10,5месеца е 2100. Успех в осиновяването на най-доброто кученце!!!!
User's Signature

Качена снимка

#10392 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 March 2010 - 04:08 PM

Благодаря ти galka43!Наистина е доста относително и индивидуално за всяко кученце!Но все пак това няма значение след като съм решила да си взема бебче!Нямам търпение вече! wub.gif
User's Signature

#10393 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2010 - 04:23 PM

О за това,че нямаш търпение съм на ясно,защото аз цяла година си търсих. ИИИИИиии сега си имам най-прекрасната принцеска. Много wub.gif си я обичакаме Няма значение колко ще стане голямо кученцето. Любовта която ще се зароди между Вас ,ще свали всякакви граници и ще си най щасливата мама! ae_085.gif повярвай ми!

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10394 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 March 2010 - 04:38 PM

be_107.gif
User's Signature

#10395 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 10:46 PM

Преди 12 год. едно пинчерче просто влезе в заведението което тогава държах,беше жадно. Огледах се дали има някой с него, но нямаше. Беше много слабичко и мръсно. Прибрах го,нахраних го на следващия ден написах обяви и ги разлепих в града с надеждата да намеря стопаните му. Мина време,никой не го потърси. Така Чочи остана при нас. Той беше най-милото и умно кученце, въпреки,че през годините много боледуваше(епилепсия) всички в нашето семейство преперехме над него и го обичахме много! Той в никъкъв случай не беше красавец,но беше нашето куче и за нас беше най-хубавото. Винаги съм го възприемала като член на семейството ни. За съжаление почина на 24.02.2010г. от старост. Къщата ни сякяш беше празна без него,цялото ни семейство беше съсипано. Живота ни се промени тотално. Толкова тъга,сълзи,мъка. минаха няколко дни и решихме да вземем друго кученце на което да дадем любов. Просто не се издържаше.Така Поли дойде в нашия дом. Тя е много мила и игрива и върна смеха в семейството ни! Винаги ще помним Чочи.

За последно ще кажа,че няма значение кучето колко голямо ще стане или колко ще тежи,стане ли част от живота Ви за вас ще е най-страхотното куче и най-добър приятел!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10396 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 March 2010 - 03:49 PM

Днес ходих до един зоомагазин да питам просто така колко лева ги продават там пинчерчетата!И човека ми каза, че са 300 лв.!Искал ми толкова пари защото бил истинси пинчер,не някаквя смеска,по голям от еди колко си нямало да стане и максимум 2 кг.И той можел да ми намери пинчер за 200 лв., ама нямало да бъде хубав, щял да стане много голям,тежък и такива работи! dh_188.gif А кученцетата които ще ходя да гледам в понеделник са на един стар познат на родителите ми! Не мисля, че ще ме излъже, но незнам!Той продава всякакви животинки от години и ми каза, че ще ми даде кученце за 200 - 250 лв.!И сега незнам какво да правя!Незнам от къде да си взема кученце!До понеделник ще се побаркам от мислене какво да правя! ud_009.gif
User's Signature

#10397 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 March 2010 - 07:00 PM

Цитат(Zlatina Mavreva @ Mar 11 2010, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес ходих до един зоомагазин да питам просто така колко лева ги продават там пинчерчетата!И човека ми каза, че са 300 лв.!Искал ми толкова пари защото бил истинси пинчер,не някаквя смеска,по голям от еди колко си нямало да стане и максимум 2 кг.И той можел да ми намери пинчер за 200 лв., ама нямало да бъде хубав, щял да стане много голям,тежък и такива работи! dh_188.gif А кученцетата които ще ходя да гледам в понеделник са на един стар познат на родителите ми! Не мисля, че ще ме излъже, но незнам!Той продава всякакви животинки от години и ми каза, че ще ми даде кученце за 200 - 250 лв.!И сега незнам какво да правя!Незнам от къде да си взема кученце!До понеделник ще се побаркам от мислене какво да правя! ud_009.gif

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не си вземай куче от зоомагазин!!! Защото може кучето да е малко,но има вероятност и то голяма да не доживее до следващия ден.Повечето кучета са болни,не са извеждани на разходка и не са получили нужните ваксини.Не се знае е от къде идват и със сигурност няма да е максимум до 2 кг,това са едни ужасни лъжи.Най-добре прочети това и си направи сметката http://kiflaiboza.blogspot.com/ ,но го прочети внимателно,не искам да те плаша ,но това е истината.Има и шанс кучето да е здраво,но е мн малък.Помисли също за това,че няма истински пинчери и НИКОЙ немога да ти даде гаранция колко голямо ще стане кученцето ти,освен лицензиран развъдник(в България няма развъдник за пинчери).И накрая помисли колко пари можеш да дадеш за сладурчето,защото здравето е на първо място.Успех и дано да намериш своето другарче if_147.gif
User's Signature

Качена снимка

#10398 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 March 2010 - 01:16 AM

"Миниатюрен Пинчер
Наричан още: Цвергпинчер; Големина: малък; Податливост на тренировка: малка; Поддръжка на козината: ниска ; Падане на козината: ниско; Нужна тренировка: всекидневна разходка и тичане ; Енергичност: висока; Пазене: отличен пазач; Добър с деца: да, с по - големи и деликатни деца

Външен Вид на Миниатюрния Пинчер

Цвергпинчерът по-рано е бил наричан сърнен, поради сходството му със сърните. Това куче е добре балансирано, компактно, с къса, гладка и блестяща козина. Главата му е пропорционална на размера на тялото. Ушите са високо поставени и изправени. Височината им е между 23-33 см. Теглото е 3,5-5,5 кг. Окраската е черно-кафява, шоколадово кафява или еленова.
За повече информация:
http://www.kuchetata.../article_84.php

Възможно ли е МОД да сложи стандарта на порода "мини-пинчер" в началото на темата? В желанието си да получат куче с малки размери хората страшно се объркват.
Zlatina Mavreva, аз съм от Стара Загора, мини пинчери в БГ няма. Разгледайте обявите във форум "Без дом" - там се търсят осиновители на всякакви кученца безплатно. Ако пък можете да отделите пари, вземете си чихуахуа от лицензираните ни развъдници. Иначе всяко едно кученце ще ви подари сърцето си.
П.П. Момичета не пиша защото изобщо нямам настроение. Бъдко не стига, че има генетични заболявания и не е ясно какво-що, ами и Веско го изпусна и му счупи крачето, и двете кости. И се оказа страшен проблем с тия малки кости. Сега е с шина горкия и ако не стане - операция. Само проблеми напоследък. А е толкова добро кученце, абе такива гадни работи. Ходи на два крака и почти не се оплаква, страшна душица е. Та утре сме на рентген пак и ще е ясно за операцията. Стискайте палци да се размине! Поздрави на малките сладури!
User's Signature

Качена снимка

#10399 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 08:31 AM

Ани, страшно много ме е яд за Бъдко. Такова сладурче,а трябва да понася такива болки и то безмълвно. Пуууу да му се не види и на късмета .........Стискам палци дано всичко бързо да мине Ти къде го водиш? В клиниката ли?
И СКОРО ДА СЕ ОПРАВИ БЪДКО!
User's Signature

Качена снимка

#10400 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 08:38 AM

Олее Ани,какво ви се случва мила ud_009.gif ....просто ужасно.Разбира се,че ще стискаме палци!!! Дано скоро и по най-добрия начин се развият нещата при вас,милата ни душичка Бъди,просто не е за вярване какво му се случва rf_011.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 518
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема