Мини Пинчер
Публикувано: 20 April 2010 - 08:51 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 09:23 PM
А за агресията и моя е малко злобничък,не винаги де,но като цяло не е от най-добрите и това е само когато е на вън,в нас е такъв лигоч,направо все едно не става въпрос за едно и също куче.Малки деца не обича въобще,и незнам защо така се вбесява като ги види.Без повод го пускам много рядко само на определени,"безопасни" места,че като хукне и въобще не гледа къде отива и колкото и да му викаш полза никаква
....А на малката Бубка ще и схрускам кафявото носленце,сладурката ни тя
Публикувано: 20 April 2010 - 10:49 PM
ФидоДидо, последното нещо, което мога да кажа за Кари / сигурна съм, че всички тук са на същото мнение за техните пинчери / е, че е глупава. От очите, стойката, поведението, от всичко се излъчва интелект. За характера няма какво да говорим. Не съжалявай, че си взел това бижу за децата си.
Ще ви разкажа каква беше причината Кари да влезе в живота ни. Прекрасната причина е 4-год. ми внучка Александра, която не пипаше, преди Кари да дойде, нищо живо. В редките случаи, когато пада си държи ръчичките високо да не се изцапат, не стъпва боса по пясък, проверява на всички ръцете дали са чисти и подобни неестествени за възрасттта й реакции. Подсказах й желанието дядо Коледа да й остави под моята елха толкова малко кученце, че да може да го държи в ръчичките си. Тя каза веднага "да, искам да ми донесе Кари". Резултатът е повече от добър. Александра преодоля бариерата и не може вече да диша без нейното куче, а кучето има респект единствено от Александра. Имахме и инцидент, от който /надявам се/ извлякохме поука всички. Александра се опита да научи /неуспешно/ Кари да лети, но я приземи за 2 седмици с гипс на крачето. Слава Богу, на кучето му мина като на куче :))), Али е много внимателна сега и се ограничава само с опитите да я храни със спанак, за да стане желязна :))) и да я научи не само да се изправя, но и да ходи и танцува на два крака. Веселба ...
Публикувано: 21 April 2010 - 09:14 AM
Кармен това е много хубаво което разказа са Али и Кари!Още едно доказателство за огромното приятелство между кучето и човека!Хем внучката ти е забравила за чистотата, хем сте се сдобили с прекрасно кученце!
chocolate80 и аз съм притеснена за Чочко ,но не че ще е злоба голяма, а от това че изобщо няма да ме отрази като го викам.Но това ще разберем като започнем да излизаме!
Публикувано: 21 April 2010 - 09:15 AM
Първо добре дошъл на малкия Лъки и неговите стопани.Да Ви е жив и здрав и да радва много децата.....аааааааа и да слуша.
Шоколадче, моя зет все повече се разкрасява.
На всички сладури много целувки
Сега да напиша снощи какво се случи и вече съм убедена, че нашите бубулечки са добри ,но с граница. Да не забравяме ,че има може и минимално но гените на добермана. След вечеря решихме да я изведем на разходка и да хапнем по една тортичка. Седнахме в едно заведение и сервитьорката дойде и започна да и се радва. А Сиси беше си седнала на стола и мируваше. Поръчката я донесе друга сервитьорка и тя започна да и се радва. Сиси като възпитана раздаваше целувки. Ноооооо по едно време дойде един мъж и той започна да и се радва.Тя му отговаряше с целувките,но той не спря да я пипа и преди да си тръгне се наведе тя пак да го целунела за късмет ,защото отивал да играе еврофутбол. Наща Сиси вече и омръзна и оголи зъбите и залая.Той се уплаши и се оттегли.
Това означава,че не обича натрапници. Обичат да я гушкат и закачат ,но с мярка.Вече на всеки ще казвам ,че не е безопасна и може да го ухапе ..............за да не стане беля.Лек ден на всички!
Публикувано: 21 April 2010 - 09:29 AM
Тей като имах папагал огромен .. миришеше ужасно !! на кокошка !!
как е при пинчера....:?
От мен един бърз отговор! Имала съм и папагали и котка и друго куче. Да папагалите миришат защото ескрементите са си в клетката докато я почистим. Котките не миришат така ,но усеща се миризмата защото тоалетната е у дома все пак. Мъжките котараци повечко миришат по знайни за нас причини. Но това мъниче Сиси изобщо не мирише. У дома не пишка и ака от 6 месечна възраст. През седмица или две я къпя.........зависи Ние я пускаме по плажната ивица и като започне да рови дупки и всичкия пясък е на гърба й.
Публикувано: 21 April 2010 - 10:49 AM
Добре дошъл на Лъки и от мен! Страшен симпатяга, с много хитър поглед. Да е много послушен и щастлив в новия си дом. Да радва децата и да слуша Мама и Татко!
За злобата, не съм забелязала чак да се зъби, но определено лае всички, които минават покрай нас. И както споменах само пали фитилите на доберманите. Отдалеко се дзвери на всички, но ако някой дойде да го гали, му се радва. Иначе и аз избягвам да го разхождам на оживени места пуснат, защото не мога да го завърна като хукне. Тук до нас се разхожда без каишка и като отпраши нанякъде половин час викам, докато се върне.
Кармен, страхотна история! Малката Али си има един верен приятел в кучешката муцунка на Кари!
Публикувано: 21 April 2010 - 11:53 AM
Публикувано: 21 April 2010 - 02:52 PM
А онзи ден припаднах от смях, когато видях Кари да дъвче дъвка. От джоба на хвърлена на леглото дреха беше измъкнала кутийка дъвки с портокалов вкус, извадила и отвила всички дъвки до една. Като една Снежанка беше отхапала от всички по малко и си подъвкала. Ще пробвам да я науча да прави и балончета :)))
Публикувано: 21 April 2010 - 03:03 PM
Публикувано: 21 April 2010 - 03:15 PM
От 1м мисец се радвам на една малка сладурана - Лайла се казва.Всичко си ни е о.к, но само едно ме притеснява - за последните 2 седмици отбеляза бурен растеж, дори каишката на вратлето й и стана малка то я престих на друга дупка.Това нормално ли е?В неделя на 25.04 става на 3м и според кантарчето в къщи тези над 1кг
Публикувано: 21 April 2010 - 03:59 PM
От 1м мисец се радвам на една малка сладурана - Лайла се казва.Всичко си ни е о.к, но само едно ме притеснява - за последните 2 седмици отбеляза бурен растеж, дори каишката на вратлето й и стана малка то я престих на друга дупка.Това нормално ли е?В неделя на 25.04 става на 3м и според кантарчето в къщи тези над 1кг
Те като бебетата в тази възраст най се усеща като растат. Това да не е повод за притеснение.
А сега добре дошли с малката принцеска Лайла в нащето гооооооооомяяяяяяяяяяямо семейство на пинчерите./уж са пинчери/ кой знае,но ние си ги обичаме.
Публикувано: 21 April 2010 - 04:04 PM
А онзи ден припаднах от смях, когато видях Кари да дъвче дъвка. От джоба на хвърлена на леглото дреха беше измъкнала кутийка дъвки с портокалов вкус, извадила и отвила всички дъвки до една. Като една Снежанка беше отхапала от всички по малко и си подъвкала. Ще пробвам да я науча да прави и балончета :)))
Кармен, Сиси е малка и повече няма да порасне и винаги ще е като атракция за някои любители на кучетата ,но не ми е приятно всеки да и се джондри насреща и тя да го целува.
А като я научиш малката Кари да прави балончета моля за снимка
Само една снимка ни показа на Кари и е в далечина ......ако може още и още.....ние с поотрасналите каки и батковци се радваме на малките бебешоци.............пускайте снимки да ни плакните окото.
Прикачени снимки
Публикувано: 21 April 2010 - 04:14 PM
Много тъпо, ама Турбо на тези снимки е излязъл като макси пинчер!

Вход

Горе
Цитиране +