Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10621 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 April 2010 - 01:39 PM

Показване на мнениетоlagunano1, в 28 April 2010 - 01:32 PM, написа:

Злате,Поли наддаваше до 4м и 10 дена и изведнъж спря. Дори наистина се притеснявам,просто не мърда кантара.
Като чета тук,че до 7-я месец трябва да наддават по малко......дано не е нещо с развитието и. Знам,че ще е по мъничка,но все пак е бебе и трябва да расте!

Защо не питаш вета си?Хем ще разбереш дали има някаква причина, хем ще се успокоиш!Пък може и при чихуатата да е така!Вярно, че е бебе но може би така трябва да е!Но нали зависи и от родословието й, така че може и това да е причината.Но за твое успокоение питай вета си.Целувки на сладката малка Поли!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10622 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 28 April 2010 - 01:50 PM

здравейте , пораснала ли е на височина , изглежда ли отслабнала , храни ли се нормално - около 4месец "мишките" :smile: сменят зъбки и има застой - така че ,ако всичко друго е наред не се притеснявайте . Разгонването принципно е след 6-7 месеца -най често около 10 месец може по-рано или по-късно зависи от много фактори

#10623 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 02:16 PM

Ами и на височина не е май,не съм я мерила но и като съм с нея всеки ден...... Иначе си хапва,но не е лакома. Кипи от енергия,пастоянно тича,скача и играе. Питах вета,според него не трябва да се притеснявам,но той не се е занимавал с подобни мини кученца,така,че може би трябва да я заведа на друга място за компетентно мнение. Но дори и да остане такова миньонче няма значение за мен! Много я обичам! Само да е здравичка!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10624 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 April 2010 - 02:35 PM

Правилно!Каквото и да е животинчето трябва да си го обичаме, щом сме поели отговорност към него!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10625 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 02:46 PM

Така е,радват денят ни с безграничната си любов! Всеки който е имал домашен любимец ще разбере! Който не е имал е пропуснал наистина много! Поне аз смятам,че ставаме по добри,учим се от тях на любов! Дават ни толкова много!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10626 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2010 - 10:59 AM

Честит рожден ден на Бубка (с голямо закъснение :bm_008: )!
Пожелаваме ви всичко най-най-хубаво :db_046: .

Поли, каква е мишка :be_107: голям е образ, едвам я забелязах на последната снимка :ab_041: ..

И Доди има същия нагръдник като на Чочко, ама е черен :tb_195: .
Все забравям да питам, вашите пинчовци имат ли навика да ви пощят, защото от 2-3 месеца Доди друго не знае да прави :ab_041: . В началото ми беше смешна обаче вече взе да става изнервящо, както я взема и вече е започнала да ме пощи и то не само мен де и възглавници, и одеала, абе всичко :ab_041: ..

И малко стари снимки он нас, да видите как се разбират момичетата :wd_043: .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10627 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 29 April 2010 - 11:58 AM

Ехааааа, какви красавици си имаш Хуба Буба! :wub: Особено каката е страхотна! НОК са ми слабост! :wub:
Да ти кажа мен Турбо не ме е пощил до сега, ама пък има друг досаден навик - като застане до някого и задължително трябва дупето му да е подпряно нависоко на крака на човека! :ab_041: Винаги, ама винаги, дупето му е вирнато някъде!

#10628 Потребителят е офлайн   maikal4o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2010 - 05:30 PM

huBBa__buBBa,на последната снимка Доди ми заприлича на моето момче Майки ,а от два месеца на Майки му прави компания малката госпожица Джинджър.Прикачена снимкаПрикачена снимка

#10629 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2010 - 06:25 PM

Ето ги Турбо и Айра, как си играят с булдога Бобо! :ab_041:
Качена снимка Качена снимка

Турбо на полянката
Качена снимка

Айра спи
Качена снимка

#10630 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2010 - 07:00 PM

Супер весело и забавно е при вас с полкова много прекрасни животинки! :ba_025: :be_107: :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10631 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2010 - 07:02 PM

А днес Поли навърши 5 месеца! Вече сме тинейджъри!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10632 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2010 - 07:18 PM

Честито на Поли! Палаво тийнейджърство й пожелаваме аз и всичките ми диванета! :wub:

#10633 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2010 - 10:19 PM

Разрешете да споделя - през немалкото години зад гърба ми съм имала различни породи кучета. След всяка раздяла съм си обещавала, че повече няма да си приЧИНЯВ
User's Signature

Качена снимка

#10634 Guest_kamaka_*

• Група: Гости

Публикувано: 29 April 2010 - 10:46 PM

Здравеите всички превърженици на породата малко мече.И малък мини пинчер.Искам да предопредя хората които все още нямат кавказец или мини пинчер и тепърва ще искат да си купят да не се подведат на лъжите на анито от стара загора която лъже хората че продава родословни кавказци и мини пинчери от руски питомници а всъщност са от нашенска неизвестна кучка която я крие и показва други по представителни кучки за които твърди че са породисти а за кавказките че е дъщеря ня витяз от кавказ-само че витяз незнае че има дъщеря ако все пак ви излъже понеже е много изпекана мошенница и ако случаино не ми вярвате преди да купите ий поискайте родословие да ви даде или покаже тогава вече ще ми повярвате телефона на мошенницата койато е изгорила сигорно много хора е 0899841238 а на мажа ий е 0896492767 ако искате звънете обявите им са че продават родословни кученца кавказци от шрек анри и ниада анри при условие че били от един баща и две маики само дето витяз не знае.И за пинчерите е така ужас.Със мини пинчерите им е същата работа маика дева баща исус ужаас много лъжат.Е смятам че съм бил полезен за приятелите на кавказката овчарка и мини пинчера-успех и здрави кучета

#10635 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 09:04 AM

Привет! Ако мислите, че вчерашния ми пост е странен и недовършен поради злоупотреба с някои течности, дето вървят със салатка, да знаете, че отхвърлям всякакви подобни подозрения. Вече известната ви с лудориите си Кармен ми скочи на клавиатурата и потанцува малко върху нея :be_107: след това си поговорих ...десет минути по телефона и след това съм забравила да се върна във форума. А сега съм изчервена от срам, но нямам време да споделя дълбоката си мисъл от снощи. Желая ви прекрасен завършек на седмицата и още по-прекрасен уикенд. Ние с Кари отново ще ходим по високите части на Пирин.
User's Signature

Качена снимка

#10636 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2010 - 10:11 AM

Показване на мнениетоКармен, в 30 April 2010 - 09:09 AM, написа:

Привет! Ако мислите, че вчерашния ми пост е странен и недовършен поради злоупотреба с някои течности, дето вървят със салатка, да знаете, че отхвърлям всякакви подобни подозрения. Вече известната ви с лудориите си Кармен ми скочи на клавиатурата и потанцува малко върху нея :be_107: след това си поговорих ...десет минути по телефона и след това съм забравила да се върна във форума. А сега съм изчервена от срам, но нямам време да споделя дълбоката си мисъл от снощи. Желая ви прекрасен завършек на седмицата и още по-прекрасен уикенд. Ние с Кари отново ще ходим по високите части на Пирин.

Кармен, а има ли сняг? Много пъти съм се качвала на Безбог и смятаме това лято да отседнем в Добринище и със Сиси и съпруга да се качим ,но нямам надежда,че тя ще издържи до върха и май трябва да я носим. Може само до езерата да я заведем.Успех на :flagbg: планинарките и моля за някоя снимчица.Обичам и животните и планината и ти направо ме изкушаваш да се замисля да почивните дни дали да не запаля моторетката и да натоваря домочадието .......... :ba_025: :vb_024:но чак до Пирина ми е далеко....
User's Signature

Качена снимка

#10637 Guest_kamaka_*

• Група: Гости

Публикувано: 30 April 2010 - 10:16 AM

хуба и при мойте я има тази болест с драскането особенно имам една той подобна която като иска да ий обърнат внимание почва да те дърпа за раката за да я помилваш пробвал съм да ий изрежа ноктите по късичко но пак така прави май няма лекуване това

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10638 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2010 - 10:52 AM

Ха, е значи все пак не е само Доди със странните навици :ab_041: .. Камелия, то всъщност Доди е каката, НОКа на 5ти май ще направи 10 месеца, а Доди 1г и 7 месеца :mg_062: .
Имат нещо общо с Майки, а Джиндър какво е мишле :af_089: .
Много обичам да разглеждам снимки :be_107: .

User's Signature

Качена снимка

#10639 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 10:57 AM

Кармен, снощи тъкмо се нагласих да пиша учуден отговор на поста ти, ама бебето реши, че вече много й се спи и отложих писането. Бях се притеснила, че нещо се е случило с Кари, ама явно тя е случила нещо на компа ти! :ab_041: :af_089: Радвам се че е било просто изблик на кротко хулиганство. :be_107: Приятно пътешествие и много снимков мат'риал да донесете! :md_064:

Галка, ти да не си мотористка? Какви са тея моторетки? Споделете моля! Аз също съм моторизирана! Дай някоя снимка на Сиси на мАтора! :ab_041:

#10640 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 11:06 AM

Хуба Буба, и мойте дребоси имат странни и досадни навици! Освен този на Турбо да си вре дупето където не му е работа, Айра обича да копае дивана и всичката вата и подплата на тапицерията е изровена! Ужас! :ud_009: На снимките ти не личи, че имаш бебе НОК! Изглежда като една красива млада госпожица в разцвета си! Пу-пу! Красота! :wub: Слуша ли кака си Доди, или се възползва от превъзходството в размера? :ab_041:

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни