Мини Пинчер
Публикувано: 06 June 2010 - 11:36 PM
дали е родословно...то нали пинчерите не са породисти и родословни...вече не знам, предполагам, че не е.защо?
ето бебенцаааа
хаха на тази снимка като се замисля изглевдат като тези от рекламите...ноооо споко НЕ СЕ ПРОДАВАТ
ето бебенцаааа
хаха на тази снимка като се замисля изглевдат като тези от рекламите...ноооо споко НЕ СЕ ПРОДАВАТ

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю
Паулу Коелю
Публикувано: 07 June 2010 - 09:23 AM
доброоо утро на всички малки и големи бебета
сега ще опитам да кача малко повече снимки...бебетата бяха три, но първото не успя да си поеме въздух...лекаря каза, че не му е бил развит белия дроб. Цяяяяллл ден бяха едни мъки...първото се роди сутринта в 11,30, последното в 19,00...на косъм се разминахме от цезарово сечение, нооо за късмет всичко мина успешно...всичко е добре, когато свършва добре
сега си имаме две
момиченца
- едното за нас, едното за таткото...през цялото време докато раждаше си мислехме колко им е лесно на татковците
Както и да е, вече всичко е наред, остава майката - бебе да разбере, че това не са две от плюшените й играчки и да поеме майчинския си ангажимент към тях
За сега ние я караме да им дава да ядат. Тя дори си мисли, че когато плачат им се играе и отива при тях и ги закача като за игра - едно пораснало бебе е тя
Но ще я вкараме в релсите де :)
нямам търпение да пораснат за да могат да шават и излизат навън. Шери като малко нямаше много контакт с други кученца и сега не ги допуска много много, но при тези ще опитаме да е различно, още повече това, което остава при мен ще си има и батко лабрадор, който само нея чака
Хайде гответе бебетата от София за есенни разходки с нов член на пинчи вълната
Забравих да кажа... на снимките бебетата са само на няколко часа
лекарите казаха, че са доста големички за размерите на родителите им, което маи е добре :) шери беше 1,7кг бреди да забременее и 2,7 в последните дни преди раждането, бащата 1,6кг...явно са даровити родители
. за съжаление забравихме да ги премерим в кабинета
сега ще опитам да кача малко повече снимки...бебетата бяха три, но първото не успя да си поеме въздух...лекаря каза, че не му е бил развит белия дроб. Цяяяяллл ден бяха едни мъки...първото се роди сутринта в 11,30, последното в 19,00...на косъм се разминахме от цезарово сечение, нооо за късмет всичко мина успешно...всичко е добре, когато свършва добре
сега си имаме две
Както и да е, вече всичко е наред, остава майката - бебе да разбере, че това не са две от плюшените й играчки и да поеме майчинския си ангажимент към тях
нямам търпение да пораснат за да могат да шават и излизат навън. Шери като малко нямаше много контакт с други кученца и сега не ги допуска много много, но при тези ще опитаме да е различно, още повече това, което остава при мен ще си има и батко лабрадор, който само нея чака
Хайде гответе бебетата от София за есенни разходки с нов член на пинчи вълната
Забравих да кажа... на снимките бебетата са само на няколко часа

Паулу Коелю
Паулу Коелю
Публикувано: 07 June 2010 - 02:53 PM
Бочко,,,, ЧЕСТИТО бебоци.....са Ви живи и здрави и мама и тя да им се радва.
Тане и твоя палавник и много сладък. Да стане голям и послушен и да ходим на разходка в морската градина с кака Сиси.
Злате, наистина ти се накарах ,но наистина от /миналата година/ не си писала и пускала снимки на Чочко.
Абе хора къде се скрихтеееееее???
Ние със Сиси вече имаме две морски бани. Само да имах апарат да я снимам , да видите как плува.....лелеееее И като и стане судено на тумбачето и се опъва като талпа на горещия пясък, като и стане горещо става от пясъка изтърсва се от пясъка и ляга на хавлията до мен. Хитрушата и слънчоглед чопли като канарче.......
Тане и твоя палавник и много сладък. Да стане голям и послушен и да ходим на разходка в морската градина с кака Сиси.
Злате, наистина ти се накарах ,но наистина от /миналата година/ не си писала и пускала снимки на Чочко.
Абе хора къде се скрихтеееееее???
Ние със Сиси вече имаме две морски бани. Само да имах апарат да я снимам , да видите как плува.....лелеееее И като и стане судено на тумбачето и се опъва като талпа на горещия пясък, като и стане горещо става от пясъка изтърсва се от пясъка и ляга на хавлията до мен. Хитрушата и слънчоглед чопли като канарче.......
Публикувано: 08 June 2010 - 09:09 AM
добро утро на всички
вчера цяяял ден мъдрихме имена
За сега съм се спряла на Кейко
Иска ми се да е нещо по - нетипично...иначе минахме през Кари, Фрида,Аби...които иделно се връзват за породата,нооо пък Кейко е някак различно и маи маи ще подхожда на нрава на малката госпожица...Гледах, че има доста сайтове с имена, но така като са дадени накуп задачата става още по - сложна...тааа може би Кейко. Все си мисля, че като прогледне и името само ще дойде
Ей и друго се сетих да попитам - за тези от Софиа - правите ли си срещи?Една моя приятелка има йорки и зная, че се срещат отвреме навреме и става голяма веселба, ще е супер да има срещи и на пинчита
вчера цяяял ден мъдрихме имена
Ей и друго се сетих да попитам - за тези от Софиа - правите ли си срещи?Една моя приятелка има йорки и зная, че се срещат отвреме навреме и става голяма веселба, ще е супер да има срещи и на пинчита

Паулу Коелю
Паулу Коелю
Публикувано: 08 June 2010 - 11:25 AM
Ихааааа, за няколко дни да нямам нет и какви неща са се случили!
Бочко, честити ви бебенца! Да са живи и здрави. Много са сладички, ама наистина изглеждат доста едрички!
Браво на мама героиня!
Да ти кажа, и аз като теб прегледах всички сайтове с имена на света и накрая пак си кръстих диването както си бях намислила в началото. Тъй че то само ще си покаже как се казва!
Бочко, честити ви бебенца! Да са живи и здрави. Много са сладички, ама наистина изглеждат доста едрички!
Публикувано: 09 June 2010 - 10:05 AM
отново добро утро от мен
дано ви зарадвам с малко архивни кадри, които изнамерих тази сутрин...за добър старт на деня
слънчев деееееннн желаяяяяя
архивите на шери
дано ви зарадвам с малко архивни кадри, които изнамерих тази сутрин...за добър старт на деня
слънчев деееееннн желаяяяяя

Паулу Коелю
Паулу Коелю
Публикувано: 09 June 2010 - 12:29 PM
Здравейте и от нас! Страхотни снимки сте качили. По-долу и аз слагам няколко. И без да поглеждате към тях ще се сетите, че са от планината. На път от Безбожкото към Поповото езеро в Пирин. Надявам се скоро да открием и морския сезон.
Можете ли да ми кажете до каква възраст растат мини пинчерите. Кари сега е 1400 г и е висока 20 см. Колко още би порасла? Сега е на 6 мес.20 дни.
Можете ли да ми кажете до каква възраст растат мини пинчерите. Кари сега е 1400 г и е висока 20 см. Колко още би порасла? Сега е на 6 мес.20 дни.
Публикувано: 09 June 2010 - 12:42 PM
Според стандарта на породата мини пинчер е с височина от 25 до 30 см и тегло 2,5 - 4,5 кг. Най интензивен е растежа им до 6 - 7 месец , когато и достигат почти нормалните си размери т.е на възрастни кучета .
Публикувано: 09 June 2010 - 02:00 PM
Бочко , много са сладки бебоците,,,,но разгледах снимките на
мама ........ами и тя е била страхотно сладко бебе
Кармен аз съм на същото мнение като Ками и от опит ми се струва,че растат интензивно до разгонването. После само наливат. Ми тя ще си остане дребничка Кари
според мен ,защото Сиси на 6 месеца май беше по-едра Но довечера ще отворя тефтера Аз всички ваксини, обезпаразитявания и мерки теглилки ......всичко си записвам.Кари и Сиси много си приличат ....като сестрички са
А не е ли още с
тудено горе на Безбожките езера?Трябва да ти кажа ,,,че страшно много ти завиждам и съм готова на размяна Море-Планина.......Сега като взема отпуск ще се качим
,но първо да видя дали ще има свободни стаи в хотелите в Добринище ,,,ако ли не ще помагаш
,ако е удобно разбира се.
Кармен аз съм на същото мнение като Ками и от опит ми се струва,че растат интензивно до разгонването. После само наливат. Ми тя ще си остане дребничка Кари
А не е ли още с

Вход

Горе
Цитиране +