Страхотни сте момичета, благодаря Ви много за топлото посрещане

.
Благодаря Ви за пожеланията, всички пинчовци да са ни здравички и да ни радват много.
Аз никога не съм гледала куче и всичко това ми е толкова - хем невероятно, хем интересно. Дъщеря ми ни постави ултиматум за рождения ден - искала или куче, или братче

. Е вече има. Много мъничко го взехме нашето сладурче, даже още няма първа ваксинка, разбрали сме се за събота с ветеринаря да я водя да й я постави. След това ще съм малко по-спокойна.
Днес следобяд излизах за час, два да пазарувам, да взема каката от детска. Прибираме се и влизаме у дома на пръсти (може да е минирано), влизаме и какво да видим - миличката пишкала, акала на точното място

. Като ни видя на вратата, като се хвърли и заподскача, скимти от щастие, върти доволно опашлето, даже и прилайва. Е голямо щастие беше, ама се нагушкахме едно хубаво.
lilinceto6 - И аз не мога да съм строга, даже забелязвам, че не се й карам, докато на детето често се случва. Като ме погледне с тоя поглед невинен и нищо не разбиращ и всичко ми минава. За сметка на това съм много инатлив човек и през 20 минутки я водя на нейното си вц. Мисля, че бързо ще свикне, дала съм й 2 седмици, като едната вече изтича. После тръгвам на работа и ако не свикне у дома ще е - не си го и представям.
galka43 - ще пиша на лични, относно моделите на дрешките. Сръчна съм и се надявам да се справя

.