Мини Пинчер
Публикувано: 30 November 2010 - 02:45 PM
Да се присъединим и ние към веселата компания на пинчовците. Аз съм Ива, от София. Нашият пинчоподобен сладур се казва Майки и е на 1 година и 1 месец. Отдавна се канехме да си вземем пинчер, но мъж ми не обичаше в къщи да има животни /а сега умира за него и навсякъде разправя, че нашето куче е най-хубавото/ . След 20 години успях да го превъзпитам, с помощта на момчетата ни и сега в къщи има и куче и коте
Голяма веселба пада.
Засега това, ето и снимки
Публикувано: 30 November 2010 - 03:41 PM
И Арчи е голям сладур. Не знам дали всички пинчовци са големи глезанковци или само нашия Майки е такъв.
Сутрин не ме пуска да ходя на работа. Да си стоя в къщи при него
Тръгна ли да си обувам обувките, знае че ще излизам и се започва една отчаяна борба да ме дърпа обратно навътре /за ръкави, крачоли/. Въпреки, че в къщи почти винаги има хора и котката естествено.
Миличкият ми, но няма друг избор. Като на малките деца му казвам, че мама трябва да изкара парички за кокалче
Публикувано: 30 November 2010 - 04:42 PM
Публикувано: 30 November 2010 - 05:45 PM
Майки и Арчи са невероятни красавци
Иначе и ние сме добре. Бри все не се е налудувала, вчера я сложих на спалнята за малко - е няма такова щастие. То се премята, търкаля, подскача - голямо веселие падна. Много енергия има милата, а няма у дома как да я изразходва. Чакаме с нетърпение да дойде края на месеца, за да почнем да излизаме. Ще трябва и някаква дебела удобна дрешка да купя, моля за препоръки каква точно да е. Мъчих се вчера едно пуловерче да й облека, щеше да ме преяде - ръмжи, оголва зъби и аз се отказах. По едно време без дрешка не я оставях, сега от 2,3 дни не я обличам и вече не ги понася (а толкова много й наплетох
Относно поканата, ние сме много навити, но сме още малки. За следваща среща ни пишете в списъка
Публикувано: 30 November 2010 - 06:10 PM
Но видя, че му е топличко и сега като взема пуловерчето и сам тича и си муши главичката да го обличам. Иначе съм си му ушила якенце от полар и шушляк за навън. Дори и ботушки. Няма как иначе. Вета каза, че без дреха навън не бива. И твоята сладурана ще свикне.
Публикувано: 30 November 2010 - 07:27 PM
По повод дрешките. Арчи не обича да се облича, ръмжи, зъби се... Но в дъждовно време и като е студено просто няма как да излезе без дрешка. Вече няколко пъти ми е боледувал, защото се разхождахме малко по- дълго на дъжд... НЕ я обличай във вас, за да не се изнежи. С времето ще свикне с нея на разходка.
Публикувано: 01 December 2010 - 10:25 AM
Ще купим и нашийник и нагръдник, така ще разбера с кое ще й е по-удобно. Мисля даже да заведа и Бри в магазаина, за да мерим на място и всичко да е точно. И якенце ще купим, близо до нас отвориха голям зоо-магазин и вчера гледах, че и дрешки са заредили. С плетките съм вече на ти
ivas - искам да те помоля, ако имаш възможност да ми изпратиш на лични някоя снимка на якенцето, шушляка и ботушките. Може да взема идея от теб и да ушия и аз нещо, а и материал имам много (събрала съм доста умалели якенца от дъщеричката
Поздрави.
Публикувано: 01 December 2010 - 11:22 AM
Публикувано: 01 December 2010 - 12:42 PM
Публикувано: 01 December 2010 - 02:05 PM
trenertg, в 30 November 2010 - 03:47 PM, написа:
С радост ще дойдем. Само от колко ще е, защото аз съм а уроци до 2.30 и ако е по време на заниманията ще трябва да пропуснем с Арчи...
Публикувано: 02 December 2010 - 11:34 AM
ivas, в 01 December 2010 - 10:27 AM, написа:
Благодаря ти, мила
За спането на кучо в нашите легла съм много против. Все пак е животно, може да се изпусне, а и не е много хигиенично. Нашата мъница много обича да тича върху спалнята, но това го позволявам само за няколко минутки и то в мое присъствие, иначе си има креватче.
Публикувано: 02 December 2010 - 11:46 AM
Публикувано: 02 December 2010 - 12:08 PM
Остана ми малко свободно време и веднага влизам във форума,за да Ви споделя нещо ново за нашето мъниче.От около една седмица пие страшно много вода и се замислих,че може би гранулките му идват много солени.Освен това вече от няколко души чувам,че гранулите като храна не били най-доброто,защото се отразявали доста зле след време на бъбреците на кучетата.По-добре било да се готви храната.Аз съм така да се каже начинаеща,защото това ни е първо куче.Ако някой може да сподели нещо по темата,ще се радвам.Може би трябва да спомена ,че кученцето е на 2мес. и половина.Иначе има огромен апетит,постоянно е гладен.
Поздрави и успешен ден на всички
Ето и малко снимки на нашият красавец:
Публикувано: 02 December 2010 - 01:04 PM
А на нашия кучо давам гранули Роял канин, но най-обича месце от домашна кокошка и зайче
Поздрави на всички
Публикувано: 02 December 2010 - 03:50 PM
Публикувано: 02 December 2010 - 03:54 PM
Първо да
И аз доста четох за гранулите калко били вредни за бъбриците, колко некачествени били и т.н. ,но какво да направя като нямам селскостопански двор с кокошарник и аз искам домашна кокошка но увииииии
Мисля,че доста важно е храненето на кученцето ,защото то и кремвирш ще яде ако му дам ,но като ги знам тия салами колко са качествени и аз не ги обичам ,а да тровя животинчето ли?
Желая ви успех
Публикувано: 02 December 2010 - 03:56 PM
Публикувано: 02 December 2010 - 03:56 PM
Malibu, в 02 December 2010 - 11:13 PM, написа:
Остана ми малко свободно време и веднага влизам във форума,за да Ви споделя нещо ново за нашето мъниче.От около една седмица пие страшно много вода и се замислих,че може би гранулките му идват много солени.Освен това вече от няколко души чувам,че гранулите като храна не били най-доброто,защото се отразявали доста зле след време на бъбреците на кучетата.По-добре било да се готви храната.Аз съм така да се каже начинаеща,защото това ни е първо куче.Ако някой може да сподели нещо по темата,ще се радвам.Може би трябва да спомена ,че кученцето е на 2мес. и половина.Иначе има огромен апетит,постоянно е гладен.
Поздрави и успешен ден на всички
Ето и малко снимки на нашият красавец:
а как се казва красавеца? страхотен е

Вход

Горе
Цитиране +