Мини Пинчер
Публикувано: 27 December 2010 - 12:00 AM
Честита Коледа. Арчи е голям красавец :) направо ми пълни душата като го гледам, какво и останалите пинчовци. А аз ви пиша относно един голяям проблем. От месец и нещо си се гледкаме с моята Рая, ноо още го има роблема с лошото хапане. Тя Хапе много болезнено, имам ранички даже по ръцете, и понякога се засилва да ме ухапе по лицето (направи ми дупчици по устната, по бузата ме одраска), понякога върви след нас и почва да си забива зъбките в краката ни. То хубаво си играе, но не мога да го отуча, защото вече доста боли. Не мога да разбера ако така си играе поне да го отуча да хапе толкова силно. Като захапе, дори и да му казвам НЕ пак не пуска. Моля дайте ми съвет как да го подобря, да избегнем силното хапане.Хапе ме все едно съм кокалче за гризкане Не признава играчките, гони си пръстите. Трябва ли да му се карам, да го удрям ли леко през муцунката когато ме захапе силно... не знам как е редно. Жал ми е да го ударя, но каквото и да правя не спира да хапе зверски силно.
Публикувано: 27 December 2010 - 12:23 AM
Zorinka, в 26 December 2010 - 11:05 PM, написа:
Честита Коледа. Арчи е голям красавец :) направо ми пълни душата като го гледам, какво и останалите пинчовци. А аз ви пиша относно един голяям проблем. От месец и нещо си се гледкаме с моята Рая, ноо още го има роблема с лошото хапане. Тя Хапе много болезнено, имам ранички даже по ръцете, и понякога се засилва да ме ухапе по лицето (направи ми дупчици по устната, по бузата ме одраска), понякога върви след нас и почва да си забива зъбките в краката ни. То хубаво си играе, но не мога да го отуча, защото вече доста боли. Не мога да разбера ако така си играе поне да го отуча да хапе толкова силно. Като захапе, дори и да му казвам НЕ пак не пуска. Моля дайте ми съвет как да го подобря, да избегнем силното хапане.Хапе ме все едно съм кокалче за гризкане Не признава играчките, гони си пръстите. Трябва ли да му се карам, да го удрям ли леко през муцунката когато ме захапе силно... не знам как е редно. Жал ми е да го ударя, но каквото и да правя не спира да хапе зверски силно.
А на каква възраст е звярът?
Публикувано: 27 December 2010 - 01:04 AM
Ам и че то е бебче още , няма как да не ви хапе.Макси и той беше така до 5 - 6 месец , така ще е докато му растат зъбките.
А за това че те е охапал по устната - не си единствената.И мен ме беше охапал като беше на 4 месеца и сега имам белег.Но вече ме хапе само на игра а по злобно като го озлобявам.
А за това че те е охапал по устната - не си единствената.И мен ме беше охапал като беше на 4 месеца и сега имам белег.Но вече ме хапе само на игра а по злобно като го озлобявам.
Публикувано: 27 December 2010 - 01:13 AM
Много ти благодаря juli4ka за бързия отговор. Надявам се да е от зъбките тогава и да няма това желание за силното хапане след като смени зъбките. Иначе на мен не ми остана белег, веднага го намазах с едни мехлемчета. А това с удрянето по муцунката не трябва да се прилага нали, защото доста хора ми казват като захапе силно го удари по муцунката леко. Правилно ли е?
Публикувано: 27 December 2010 - 01:27 AM
Ами опасна хитруша е - има памперс в кухнята и в моята стая, където съм аз там ще ходи за да получи лакомство и похвала. А когато ни няма в къщи навсякъде прави тея пакости само не и на памперса. Крие ни чехлите, вилнее с чорапите, но това са нормални неща :) Голяма любопитка е и няма страх от нищо, играе си с метлата, прахосмукачката- забавни са и, а и самата тя е прахосмукачка, всичко обира от земята :D Когато сядаме на масата първите 5 минути си проси лакомство, но ние твърдо не и даваме и то от масата, тогава се ядосва и почва да ни гризе по краката и да ни дърпа зверски по крачолите, следва наказание... и такам :) А твоят Макси прави ли белички?
Публикувано: 27 December 2010 - 10:12 AM
започнете да ги учите по лека лека , пинчерите са невероятни кучета
Julia - чихопинчер
My link -видео
Кимон -1ви урок 3месеца
Кимон на почти 5 месеца
Julia - чихопинчер
My link -видео
Кимон -1ви урок 3месеца
Кимон на почти 5 месеца
Публикувано: 05 January 2011 - 07:25 AM
Имам голям проблем,моля ви за помощ!
Тъй като баща ми иска кучето да се подари на някой а аз неискам мама и аз решихме че ще е най добре да помоля някой от вас да ми помогне.
Ако имате възможност ми пишете.Искам помощ само за 2 месеца докато се оправят нещата.
Моля ви помогнете ми ...
Тъй като баща ми иска кучето да се подари на някой а аз неискам мама и аз решихме че ще е най добре да помоля някой от вас да ми помогне.
Ако имате възможност ми пишете.Искам помощ само за 2 месеца докато се оправят нещата.
Моля ви помогнете ми ...