Мини Пинчер
Публикувано: 27 December 2010 - 01:13 AM
Много ти благодаря juli4ka за бързия отговор. Надявам се да е от зъбките тогава и да няма това желание за силното хапане след като смени зъбките. Иначе на мен не ми остана белег, веднага го намазах с едни мехлемчета. А това с удрянето по муцунката не трябва да се прилага нали, защото доста хора ми казват като захапе силно го удари по муцунката леко. Правилно ли е?
Публикувано: 27 December 2010 - 01:27 AM
Ами опасна хитруша е - има памперс в кухнята и в моята стая, където съм аз там ще ходи за да получи лакомство и похвала. А когато ни няма в къщи навсякъде прави тея пакости само не и на памперса. Крие ни чехлите, вилнее с чорапите, но това са нормални неща :) Голяма любопитка е и няма страх от нищо, играе си с метлата, прахосмукачката- забавни са и, а и самата тя е прахосмукачка, всичко обира от земята :D Когато сядаме на масата първите 5 минути си проси лакомство, но ние твърдо не и даваме и то от масата, тогава се ядосва и почва да ни гризе по краката и да ни дърпа зверски по крачолите, следва наказание... и такам :) А твоят Макси прави ли белички?
Публикувано: 27 December 2010 - 10:12 AM
започнете да ги учите по лека лека , пинчерите са невероятни кучета
Julia - чихопинчер
My link -видео
Кимон -1ви урок 3месеца
Кимон на почти 5 месеца
Julia - чихопинчер
My link -видео
Кимон -1ви урок 3месеца
Кимон на почти 5 месеца
Публикувано: 05 January 2011 - 07:25 AM
Имам голям проблем,моля ви за помощ!
Тъй като баща ми иска кучето да се подари на някой а аз неискам мама и аз решихме че ще е най добре да помоля някой от вас да ми помогне.
Ако имате възможност ми пишете.Искам помощ само за 2 месеца докато се оправят нещата.
Моля ви помогнете ми ...
Тъй като баща ми иска кучето да се подари на някой а аз неискам мама и аз решихме че ще е най добре да помоля някой от вас да ми помогне.
Ако имате възможност ми пишете.Искам помощ само за 2 месеца докато се оправят нещата.
Моля ви помогнете ми ...
Публикувано: 06 January 2011 - 05:23 PM
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала. Бях в командировка, после празници, отпуск и чак сега намерих време.
За много години!!!
Здраве, щастие, късмет и много успехи на всички, а за кучовците да са ни здравички и мнооого послушни.
Eliciq - от мен добре дошла, Лари е прекрасен младеж
.
Сега да се отчета, Бри е добре - не слуша, но това не е от значение
. Започнахме да излизаме навън, но определено не й е много по вкуса ледената разходка. Максимум 5,10 минутки и вече иска да се прибираме на топличко. Още не се е научила напълно да пишка където трябва, понякога се справя, но не винаги. Иначе е малко дяволче, много инатливо и енергично. За Нова година направихме и първата баня, със специален шампоан за бебета - учуди ме, че беше много спокойна и много й хареса във водата. Стоя мирно през цялото време, а след подсушаването заспа блаженно. И ушичките изправихме вече почти напълно, само малко връхчетата се веят
.В последните дни забелязвам, че козинката около тила, под ушичките й много се е сгъстила и е някак много по-лъскава, пораснал е и по голям пух по гърдичките. Гръбчето е все още с редичка козинка, чак на места кожичката прозира. Във връзка с окосмяването имам един, може би малко странен въпрос: Точно в областта на тила и раменцата се появиха множество чисто бели косъмчета, цели кичурчета
. Така напръв поглед не се забелязват, но като я погаля се открояват много на черната й козинка. Мислех си на 3 месеца, а да старее. Знам ли? Ако имате някаква идея от какво е, ще съм благодарна за отговор.
Май всичко написах накратко
. Качвам и няколко последни снимчици, за да ни видите колко сме големи
.
Поздрави от мен.
Отдавна не съм писала. Бях в командировка, после празници, отпуск и чак сега намерих време.
За много години!!!
Здраве, щастие, късмет и много успехи на всички, а за кучовците да са ни здравички и мнооого послушни.
Eliciq - от мен добре дошла, Лари е прекрасен младеж
Сега да се отчета, Бри е добре - не слуша, но това не е от значение
Май всичко написах накратко
Поздрави от мен.
Публикувано: 06 January 2011 - 10:06 PM
juli4ka, в 05 January 2011 - 06:30 AM, написа:
Имам голям проблем,моля ви за помощ!
Моля ви помогнете ми ...
Моля ви помогнете ми ...
Мога да ти помогна,но само за два месеца.Но пък аз съм на доста голямо разстояние.Не знам дали ще се съгласиш,а кучето сигурно го гледате вътре и това е проблем.Бих искала да помогна,но незнам ти дали ще се съгласиш,

Вход

Горе
Цитиране +

Надявам се Арчито да няма нищо против последната снимка.