Мини Пинчер
Публикувано: 05 January 2011 - 07:25 AM
Имам голям проблем,моля ви за помощ!
Тъй като баща ми иска кучето да се подари на някой а аз неискам мама и аз решихме че ще е най добре да помоля някой от вас да ми помогне.
Ако имате възможност ми пишете.Искам помощ само за 2 месеца докато се оправят нещата.
Моля ви помогнете ми ...
Тъй като баща ми иска кучето да се подари на някой а аз неискам мама и аз решихме че ще е най добре да помоля някой от вас да ми помогне.
Ако имате възможност ми пишете.Искам помощ само за 2 месеца докато се оправят нещата.
Моля ви помогнете ми ...
Публикувано: 06 January 2011 - 05:23 PM
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала. Бях в командировка, после празници, отпуск и чак сега намерих време.
За много години!!!
Здраве, щастие, късмет и много успехи на всички, а за кучовците да са ни здравички и мнооого послушни.
Eliciq - от мен добре дошла, Лари е прекрасен младеж
.
Сега да се отчета, Бри е добре - не слуша, но това не е от значение
. Започнахме да излизаме навън, но определено не й е много по вкуса ледената разходка. Максимум 5,10 минутки и вече иска да се прибираме на топличко. Още не се е научила напълно да пишка където трябва, понякога се справя, но не винаги. Иначе е малко дяволче, много инатливо и енергично. За Нова година направихме и първата баня, със специален шампоан за бебета - учуди ме, че беше много спокойна и много й хареса във водата. Стоя мирно през цялото време, а след подсушаването заспа блаженно. И ушичките изправихме вече почти напълно, само малко връхчетата се веят
.В последните дни забелязвам, че козинката около тила, под ушичките й много се е сгъстила и е някак много по-лъскава, пораснал е и по голям пух по гърдичките. Гръбчето е все още с редичка козинка, чак на места кожичката прозира. Във връзка с окосмяването имам един, може би малко странен въпрос: Точно в областта на тила и раменцата се появиха множество чисто бели косъмчета, цели кичурчета
. Така напръв поглед не се забелязват, но като я погаля се открояват много на черната й козинка. Мислех си на 3 месеца, а да старее. Знам ли? Ако имате някаква идея от какво е, ще съм благодарна за отговор.
Май всичко написах накратко
. Качвам и няколко последни снимчици, за да ни видите колко сме големи
.
Поздрави от мен.
Отдавна не съм писала. Бях в командировка, после празници, отпуск и чак сега намерих време.
За много години!!!
Здраве, щастие, късмет и много успехи на всички, а за кучовците да са ни здравички и мнооого послушни.
Eliciq - от мен добре дошла, Лари е прекрасен младеж
Сега да се отчета, Бри е добре - не слуша, но това не е от значение
Май всичко написах накратко
Поздрави от мен.
Публикувано: 06 January 2011 - 10:06 PM
juli4ka, в 05 January 2011 - 06:30 AM, написа:
Имам голям проблем,моля ви за помощ!
Моля ви помогнете ми ...
Моля ви помогнете ми ...
Мога да ти помогна,но само за два месеца.Но пък аз съм на доста голямо разстояние.Не знам дали ще се съгласиш,а кучето сигурно го гледате вътре и това е проблем.Бих искала да помогна,но незнам ти дали ще се съгласиш,
Публикувано: 09 January 2011 - 06:53 PM
За много годинииии!
Как изкараха пинчовците празниците? Ние посрещнахме новата година на Стара Загора с Турбо и Айра. Голям купон!
Преди това обаче имахме премеждия. Бруно и Турбо влязоха в пререкание, в следствие на което Турбо беше с изхвръкнало око. Много неприятна гледка. Двама вета го гледаха и двамата реагираха така - "Фффффф, какво е станало?" И не можаха да го оправят. ДОбре, че имаме приятел, който също е вет и се намеси бързо и адекватно и окото на Турбо сега си е на мястото и всичко му е наред!
Ето малко снимки от нова година!
Тук сме в ресторанта на хотела.

На разходка из парка на Минералните бани.

Резиденцията им в хотелската стая!
Тук сме в ресторанта на хотела.
На разходка из парка на Минералните бани.
Резиденцията им в хотелската стая!
Публикувано: 10 January 2011 - 02:36 PM
За много години!
Арчито беше на гости на баба ми, защото не си бяхме вкъщи, но като цяло е слушал...
Добре че на Турбо му няма нищо вече. Арчи досега е имал само едно сериозно сбиване с котката и се отърва само с драскотина по носа.
Аз се поспамя в темата с малко снимки от вчерашната ни разходка. :)

Арчито беше на гости на баба ми, защото не си бяхме вкъщи, но като цяло е слушал...
Добре че на Турбо му няма нищо вече. Арчи досега е имал само едно сериозно сбиване с котката и се отърва само с драскотина по носа.
Аз се поспамя в темата с малко снимки от вчерашната ни разходка. :)

Публикувано: 10 January 2011 - 04:26 PM
Ааааа, ще паднаа!
Облечените кучета атакуват!
Арчито е много елегантен с този син ... костюм!
Публикувано: 12 January 2011 - 06:43 PM
Хееей здравеййте ... С някой може и да се помним .. но надали .. :)
Писала съм много отдавна в тематаа ... но сее1
Аз имам 2 пинчера .. Татко и син .. Бащата е Арчи .. аа "малкия"' Чарли .. Въпреки че Малкия е по голям от баща си хаха
етоо малко снимчици иии се надявам да подновим темаата :)
P.S. с синьото е Чарли .. другия Арчи :)
Писала съм много отдавна в тематаа ... но сее1
Аз имам 2 пинчера .. Татко и син .. Бащата е Арчи .. аа "малкия"' Чарли .. Въпреки че Малкия е по голям от баща си хаха
етоо малко снимчици иии се надявам да подновим темаата :)
P.S. с синьото е Чарли .. другия Арчи :)

Вход

Горе
Цитиране +

Надявам се Арчито да няма нищо против последната снимка.