Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала. Бях в командировка, после празници, отпуск и чак сега намерих време.
За много години!!!
Здраве, щастие, късмет и много успехи на всички, а за кучовците да са ни здравички и мнооого послушни.
Eliciq - от мен добре дошла, Лари е прекрасен младеж

.
Сега да се отчета, Бри е добре - не слуша, но това не е от значение

. Започнахме да излизаме навън, но определено не й е много по вкуса ледената разходка. Максимум 5,10 минутки и вече иска да се прибираме на топличко. Още не се е научила напълно да пишка където трябва, понякога се справя, но не винаги. Иначе е малко дяволче, много инатливо и енергично. За Нова година направихме и първата баня, със специален шампоан за бебета - учуди ме, че беше много спокойна и много й хареса във водата. Стоя мирно през цялото време, а след подсушаването заспа блаженно. И ушичките изправихме вече почти напълно, само малко връхчетата се веят

.В последните дни забелязвам, че козинката около тила, под ушичките й много се е сгъстила и е някак много по-лъскава, пораснал е и по голям пух по гърдичките. Гръбчето е все още с редичка козинка, чак на места кожичката прозира. Във връзка с окосмяването имам един, може би малко странен въпрос: Точно в областта на тила и раменцата се появиха множество чисто бели косъмчета, цели кичурчета

. Така напръв поглед не се забелязват, но като я погаля се открояват много на черната й козинка. Мислех си на 3 месеца, а да старее. Знам ли? Ако имате някаква идея от какво е, ще съм благодарна за отговор.
Май всичко написах накратко

. Качвам и няколко последни снимчици, за да ни видите колко сме големи

.
Поздрави от мен.