Мини Пинчер
Публикувано: 06 February 2011 - 06:33 PM
Арчи, аз бих те посъветвала да се възползваш от ситуацията и да отстраните пръстчетата. Раничките, които ще останат ще са съвсем мънички и бързо ще заздравеят. Може би, по-бързо от раната от кастрацията...
Няма как куче да няма нищо общо с кинологията. Кинологията е наука за КУЧЕТАТА! Колкото до това, трябва, или не, да се режат разни части от тялото на кучето, котката и въобще на някое животно, това е решение на стопанина, до толкова, доколкото не е забранено със закон - морален или правен! Така, както на вас ще ви извадят мъдреца, който расте на криво и ви боли, така и на кучето могат да му бъдат отстранени ненужните пръсти. Тук не става дума за гъзария, а за здравето на кучето. По същата логика можете да пуснете женското си куче да се разхожда некастрирано и да разчиташ, че тя е дребна и няма да забременее от едро куче, защото примерно, то няма да може да "уцели мястото"!
Публикувано: 06 February 2011 - 07:13 PM
Публикувано: 06 February 2011 - 07:27 PM
Публикувано: 07 February 2011 - 02:27 AM
Пинчерка, предполагаема възраст - 5 години. Bлуждаеше объркана и уплашена пред магазин за акумулатори на околовръстното шосе, преди светофара с Бистришко шосе /днес/ на 06.02.2011г. Нашият доброволец си изпати с гризната ръка, но кученцето сега е на сигурно място. Моля да разпространите по другите страници и стени на приятели. Търсят се собствениците. Кученцето е прибрано, няма чип, няма нашийник, само дрешка, която умишлено не показваме - може тя да стане някакъв вид доказателство, ако се появят собственици, които да покажат снимки.
Ако познаете тази малка, сладка душица, уведомете собствениците, че кучето им е намерено.
Публикувано: 08 February 2011 - 06:21 PM
Camellia, в 06 February 2011 - 03:38 PM, написа:
И аз мисля по този начин , нашия Бруно е е на две години и половина и вече два пъти му се обръщат тези пръсти , доста го боля и доста кръв изтече , не сме ги махали , но това започне да се случва често може би ще е по- добре да се махнат , а за задните пръсти на Арчи стана ясно че често му се закачат тук и там , така, че аз съм ЗА това да бъдат отстранени.
Публикувано: 09 February 2011 - 04:04 PM
Отдавна не съм писала, но сега един въпрос ми се върти в главата. Каква смесица са нашите мъници?
Специално за мен няма ама абсолютно никакво значение . Нашето гардже си е най-хубаво и не знам какво бих правила без него.
Но….. имам една съседка, която е всезнаеща и разбираща. Още когато го взехме започна да го заглежда да види, колко брадавички има, за да разбере дали е чиста порода. След това започна да разправя, че е смес от пинчер и чихуа хуа. А днес, когато ги срещнала на разходка отсякла, че е чисто чихуа хуа. Имам чувството /тъй като си няма друга работа/, че цял ден седи пред компютъра и се рови из нета да разбере какво е кучето ни. Та, ако има някой да ни светне по въпроса!
Като гледам снимките на другите кучовци повечето приличат на моя сладур.
Ето ви снимки. На 1 година и 3 месеца е и тежи 3.100 кг.
Публикувано: 10 February 2011 - 11:36 AM
Публикувано: 10 February 2011 - 06:01 PM
Публикувано: 11 February 2011 - 08:14 AM
нови сме във форума и решихме да Ви представим нашата малка луда "жабка". Казва се Рая и е на година и 8 месеца. Много е дива и игрива, но е много страхлива, страх я е дори от кучета по малки от нея. Проявява големи претенции към хапването, но не и к ъм чорапите. Намираме се в София,ж.к. Младост и бихме се радвали на компания в разходките през по-топлите дни.
Публикувано: 11 February 2011 - 11:25 AM
Диър_биър, Рая е страхотна! Добре дошли! А розовото явно е нейният цвят!
Публикувано: 11 February 2011 - 11:53 AM
Camellia, в 11 February 2011 - 10:30 AM, написа:
Диър_биър, Рая е страхотна! Добре дошли! А розовото явно е нейният цвят!
Майтапя се де!
А Рая е сладка душичка! Дано само ви радва!
Хубав ден на всички от нас с Майки!
Публикувано: 12 February 2011 - 11:34 PM
darkhrista, в 12 February 2011 - 07:23 PM, написа:
Нищо не предполага!
Публикувано: 13 February 2011 - 10:10 PM
Не съм влизала от доста време, но с интерес прочетох мненията за пръстчетата на Арчито. Все още не бързаме с кастрацията и не сме говорили с вета ни по този въпрос, но решихме да ги отсраним, защото не ми се ще да стане някоя злополука с тях. Четох за тези пръсти в една книга за кучето и там препоръчват отсраняването им също. Скоро ще ви зарадваме с нови снимчици. :))
Публикувано: 14 February 2011 - 04:44 PM
От три месеца си имам едно невероятно сладурче, което намерих изхвърлено до кофа за боклук. Валеше проливен дъжд и милото се беше сгушило под един счупен чадър...Взех си го и го кръстих Лъки (скоро след това добавих и Лучано, защото се оказа, че освен "късметлия" е и голям гангстер! :- ) )...
Докторът ми твърди, че не е чист пинчер / смята, че даже има повече от чихуа), но мен това ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, защото Лъки е моето най-добро приятелче! Това,което ме интересува обаче е установяването на точната му възраст / за да изчисля храната, която трябва да му давам, тъй като прочетох, че е важно диетата им да се спазва стриктно/...
Публикувано: 14 February 2011 - 11:01 PM

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 14 February 2011 - 11:46 PM

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 14 February 2011 - 11:46 PM

Gandalf

Вход

Горе
Цитиране +