Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1165 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 May 2006 - 08:08 PM

bl)Анче, ами аз като гледам Арчи-той е досущ като моя Чоко,а ти казваш че е чи хуа bl)
А иначе за сватосването...ти обясни на Рокси да задържи мераците до лятото може да дойдем на морето и да стане свадбата.. w) от цялата банда моя Чоко е най-дребен 1.8кг ама може да отслабне l) щом трябва да е 1.4кг ......l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1166 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 29 May 2006 - 10:47 PM

b) ми той Чочко има много добър вид .Не е кат моя чипс. Как го караш да яде? Да не би да го гушиш? b)
Ама на онази снимка е много готин и има супер гадже.
Понеже не мога да покажа снимките тука ще пусна нови в албума.
Пък тя мойта Роксана като е дебЕла е 1650 г. Е, колко съм доволна тогава ако знаеш. Пък твоят Чочко наистина прилича на чихуахуа. То има голяма мешаница в кръвта на тези дребните ,но е по-добре така заради израждането на гените. Пинчерите имат много по-малък стоп и тясна глава. Аз не съм виждала родителите на моя ,но го взех за чи хуа хуа. Само дето са му кръцнали опашока. Предишната ми Лиляна беше с естествено къса опашка.
Да са живи ,здрави и много весели мъниците на всички. super best

#1167 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 08:34 AM

Цитат

Кети    при вас има ли померани?

Има за сега само едно померанче w)
Anche, аз сега видях,че си ме питала - на колко е моята Аби oleeee
На 2 месеца и 5 дена, 1.500кг. Майка й е 3кг. а таткото е 3.200кг. Има си кътници и хрупа гранули, крака, маси, столове и т.н. 1super

#1168 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 08:48 AM

Цитат

l) l) l) Кети ми то си е направо луд купон l) l) Ама снимай я де...тая глезорана да се посмеем и ние l)
Чочко сигурно пак ще си почива на високо... oo върху дивана,то от тия момичета няма спасение...

Аха, как позна? Отново сме горе на дивана и по честичко на двора d) сега поне е топло.
И аз много трудно я снимам ouu Хубава снимка щеше да излезе, когато вися на пердето b) ама как - тя да квичи и да се мъчи, пък аз да я снимам bash или докато се дави в паничката с вода oleeee

#1169 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 02:34 PM

l) Кети,ами тогава снимай тебе...как се bl) след всяка беля......
User's Signature

Качена снимка

#1170 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 02:44 PM

Цитат

b) ми той Чочко има много добър вид .Не е кат моя чипс. Как го караш да яде? Да не би да го гушиш? b)
Ама на онази снимка е много готин и има супер гадже.

b) Ами това с яденето е цяла одисея...... (love) Сервирам му поне 3 вида ядене,пилешко,телешко,дробчета,език,сърца...и т.н.- и той като не иска му натърквам в устата,той плюе-аз тъпча.. oleeee ../само да не ме чуят......че ще ме разтропосат пак.....шегувам се/и накрая като не иска нищо-нахрана кучето на двора l) l) l) И става така че покрай Чоко ,,/от неговите остатъци/ който е едвам 2 кг.- храня и голямото куче-30 кг. dribble dribble

А на снимката по горе е не с гадже ами с Чафи-на Лина,и той е момченце,ама може да си организираме и гей парти drink поради липса на момиченца.........
User's Signature

Качена снимка

#1171 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 03:01 PM

Kато ме види с фотоапарата ептен Лудва d) ако го докопа някой ден...
oleeee
Качена снимка
От днес се пробваме с панделките - чудо, дърпа се сеедно ще й чупя сорово яйце на главата b)

Качена снимка
И накрая да я похваля. Нямаме си порода, ама се учим на стойка
b)
Качена снимка

#1172 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 03:08 PM

bravoS Най-после го хвана този бонбон да го снимаш!!! bravoS bravoS ГОЛЯМ СЛАДУРРРРР w) w) w) Направо сме влюбени!!Ама Кети не е чесно,все си намираш такива сладури а при нас нямаааа s) такива!!Да ти е жива и здрава!!И много целувки от мене!!! w) w)
User's Signature

Качена снимка

#1173 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 08:11 PM

лелее кети искам да я цункам тая муцунка, много е сладка, да ти е жива и здрава, нагушкай я, ще видиш, че вече всичко ще е наред, и въпреки че Бека винаги ще ти липсва, в Аби ще намериш частица от нея, има същата закачлива усмивка като нея w) s) w)

#1174 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 09:32 PM

Кети много е сладка да я нагушкаш и нацелуваш и от мен наистина ама нещо и от Бека ти си пази апарата че ще чакаме още снимки на нейните пакости .Нашата Сара нещо ми прави номера и не иска да яде гранули .На обяд си откраднала половин парче кренвирш от масата малкия син си правил пица отишъл до микровълновата и като се обърнал нито кренвирша бил на масата нито Сара я имало в кухнята bl) Напляскал я но тя се облизвала доволно насреща му dribble вече го била излапала .Иначе яде краставица морков мляко даже онзи ден яде и риба тон но пусти и гранули много им се мръщи как хубаво си ги ядеше сега направо е жива мъка да се нахраним ходя и я моля гранулка по гранулка да хапне .Не знам дали е от жегите ходих и и взех Роял канин за особено капризни кучета същата работа стои и гранулата по цял ден в купичката а тя само я обикаля .Онзи ден не искаше да яде и пиле с ориз хапна с голяма мъка пилето а ориза така и си остана .

#1175 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 30 May 2006 - 09:37 PM

Кети , супер е сладураната. Щом е амо на 2,5м значи те чакат много весели моменти покрай смяната на зъбките. Да ти е жива и здрава палавницата.
Тя ще изправя ли ушите или трябва да са клепнали?
Лина , извинявам се че ви оприличих на момиченце ама е многонежен твоят сладур.

#1176 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 May 2006 - 08:14 AM

Отговорно и сериозно казвам-Ай си я довела при нас ай сме я гепили тая маймунка палава.Голем купон ще е у вас---Чочко напълно се е шашнал от лудории b) b)
Анче ти да не ги продаваш тия сладури--иначе не знам кво ша я правиш тая група от дребосъци .
Меела нищо не казва за разбойника Чоки--не си ли го виждала скоро s)
Анче --в моя се е вселил цял полк запасняци-нема нищо нежно и миличко. b) b) b)

#1177 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 08:31 AM

Благодарим за комплиментите r)
Гушкам, цункам и нареждам: от Лина, от Чоко-ан, от МееЛа, от Катрина, от Анчето и т.н. oleeee докато ми се изприщи устата 1super
Анче, не знам дали ще изправи ушите, но ако ги изправи ще прилича на космато слонче dribble то от кръстоските може да се очаква всичко.
Гале, те кучетата като децата лесно свикват и помнят хубавите неща, но почти винаги се оказват вредни за тях s) И Чочо докато беше болен без да искаме го научихме да му подаваме от масата - ама като ме беше страх да не умре от глад oleeee после по-малко редувах кренвирш, гранула и като откаже гранулата спирах и кренвирша, а той продължаваше да се овърта покрай мен, докато разбра, че двете неща вървят заедно r) Намалих кренвирша до нула 1super сега сме само на гранули. Не е хубаво рязко да сменяте менюто.
MeeLa, не ми го побира ума, как така свикнахме с Беки за 5 месеца s) толкова много ни липсва (love) Милата Аби се оказа с две имена, често се обръщаме към нея с името Беки worthy и тя d) и на Аби и на Беки (love)

#1178 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 08:43 AM

Цитат

Отговорно и сериозно казвам-Ай си я довела при нас ай сме я гепили тая маймунка палава.Голем купон ще е у вас---Чочко напълно се е шашнал от лудории b) b)

Ама купона е за нея. Чочко и децата са горе на дивана или бягат в детската да се крият от тази лудетина oleeee
Когато Аби се изпишка някъде и Чочко започва да киха и да фучи недоволно bl)
и аз на майтап го попитах - Кво бе Чочко? И ти правеше така когато беше бебе b)
А той ме води до пишото и скимти да го почистя,
Така, че Чочко става за помошник на бебегледачки b)
Лина, с нетърпение очаквам да и минат ваксините и да дойдем в Ракитово victoryVVV

#1179 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 08:49 AM

Ех вие пак сте добре само ядат от масата мъниците..а моя неще да пие вода от никъде другаде освен от мойта чаша... oleeee
Постоянно се опитва да ми подражава...после нека някой да ми каже че не са умни :))) Сега като седна на масата, слагам една чашка вода за мен и една за него.Като си легнем една чашка за него на столчето до спалнята да си пие през ноща и сме доволни и щастливи w)
Аз много исках да научим Майлс да се храни само от неговата купичка, но когато беше вече на 6 месеца заминахме в Добрич и то там с възпитанието...дядо му го научи на вредните навици и тъй като азбрах че няма да изляза наглава с тях просто му отпуснах края w) Най-интересното че до този момент не беше му и хрумвало че ние като седнем да ядем и той може да дойде до нас и да проси, но ... като му го показаха бързо се научи :)))
User's Signature

Качена снимка

#1180 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 08:53 AM

Цитат

Цитат

сега както ходим по цял ден в южен парк и направо ми писна от редовните подмятания че не го храним  a)

b) Katrina, аз съм им намерила цаката на тези хора r)
Нося си в чантата едно парче салам (щото за гранулите казват: Пробвай със салам, стига си го мъчила с тези гранули)- подавам им го и казвам, ако го нахраниш ще ти дам и 10 лева b)
Гледат ме като изтървани, а Чочко даже не го и подушва 1super
Та на следваща среща само се подсмихват b)

Страхотни емоции си имаш с малката Аби w) дано все да е така и все да са хубави - е вярно че ти е трудно, но пък си е забвано :) Мерси за съвета, ще пробвам и аз със саламче :) - хич не го обичаме l)
User's Signature

Качена снимка

#1181 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 31 May 2006 - 05:35 PM

Цитат

Анче ти да не ги продаваш тия сладури--иначе не знам кво ша я правиш тая група от дребосъци .
Анче --в моя се е вселил  цял полк запасняци-нема нищо нежно и миличко. b)  b)  b)

Да Лина, наистина ги развъждам. Дребните още не съм заплождала ,но иам други кучки ,които не са мои. Даже ако имате мъници ,които да продавате може да ми кажете ,защото аз търся . Сега като съм в майчински трябва да се занимавам и с надомна работа, няма как.
Ау, ама как само го определяш твоят сладур-не вервам. Тои е толкова миличък на вид , чеее сигурно малко преувеличаваш. b)
Ти да видиш моите какво чудо са... направо като петглава ламя
Като излязат и ако видят комшийският ротвайлер ииии става страшно.Хич не мога да ги надвикам. А той ,като вдигне главата, обърне весело уши назад и направо ще си счупи опашката от мятане. Те моите не признават такава игра и го искат в купичката си веднага. dribble
Аз и кавказката я заплождам ама нещо не уцелвам мъжкар.Единият дебел едвам се надига и нищо не направи , другият пък се оказа ,че вече му натежали годинките и краката не го удържаха и докато се пробвам с тях и момента минава. Сега си диря хубав мъж за нея.
Сериозно ,ако имате кутрета и искате да ги продавате ми се обадете.
И понеже няма ден на домашният любимец аз включвам моите към утрешният празник. И желая на всички много здрави ,весели ,умни и влюбени във вас любимци. Нека да са ви спътници много години и да изживеете прекрасни моменти с тях. w) w) w)

#1182 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 06:45 PM

bl) Боже,Анче на мене от тая"надомна работа"направо ми настръхва косата... bl) всички казват ,че е много рискована бременноста на тези мъници.....а ти как се решаваш - незнам.Аз изпитвам страх само при мисълта че може да родят в къщи,да им се случи нещо,нещо да се усложни... и т.н. oleeee По-лесно е да намериш на мъжа ти още една работа за повече пари,или любовник да плаща сметките l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1183 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 June 2006 - 12:11 AM

Наистина бременността им е рискована. Аз досега не съм израждала от мини пинчерите. Питя ми е раждала два пъти , но тя не е от дребните. Иначе аз винаги съветвам другите да не си заплождат малките пинчерки и ги предупреждавам за рисковете. И аз още се чудя и понеже не е дошъл момента ми е лесно ,но незнам дали ще го направя накрая. Може и да си остана просто с много любимки. Спокойно ,не съм печалбарка, както сигурно си мислиш.
А за любовника , хем малко спя и пак не остава време да си помисля за такъв. А мъжлето си ми е добричко и трябва да си отварям очите bl)
Сигурно вече ме намразихте s) и ви се иска bash .

#1184 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 07:55 AM

хора здравейте
и аз имам едно прекрасно маниче ( на година и 6 месеца е ама карай ) пак е манинко :РР
сега ше ви го покажа :))))) w) w)

MOD:Като остовим настрана факта, че постът ти е написан забележително неграмотно - колко време трябва да бъдеш в този форум, за да разбереш, че не бива да се качват снимки по-широки от 500 пиксела?

Прикачени файлове

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема