Мини Пинчер
Публикувано: 29 May 2006 - 08:08 PM
А иначе за сватосването...ти обясни на Рокси да задържи мераците до лятото може да дойдем на морето и да стане свадбата.. w) от цялата банда моя Чоко е най-дребен 1.8кг ама може да отслабне l) щом трябва да е 1.4кг ......l) l)

Публикувано: 29 May 2006 - 10:47 PM
Ама на онази снимка е много готин и има супер гадже.
Понеже не мога да покажа снимките тука ще пусна нови в албума.
Пък тя мойта Роксана като е дебЕла е 1650 г. Е, колко съм доволна тогава ако знаеш. Пък твоят Чочко наистина прилича на чихуахуа. То има голяма мешаница в кръвта на тези дребните ,но е по-добре така заради израждането на гените. Пинчерите имат много по-малък стоп и тясна глава. Аз не съм виждала родителите на моя ,но го взех за чи хуа хуа. Само дето са му кръцнали опашока. Предишната ми Лиляна беше с естествено къса опашка.
Да са живи ,здрави и много весели мъниците на всички. super best
Публикувано: 30 May 2006 - 08:34 AM
Цитат
Има за сега само едно померанче w)
Anche, аз сега видях,че си ме питала - на колко е моята Аби oleeee
На 2 месеца и 5 дена, 1.500кг. Майка й е 3кг. а таткото е 3.200кг. Има си кътници и хрупа гранули, крака, маси, столове и т.н. 1super
Публикувано: 30 May 2006 - 08:48 AM
Цитат
Чочко сигурно пак ще си почива на високо... oo върху дивана,то от тия момичета няма спасение...
Аха, как позна? Отново сме горе на дивана и по честичко на двора d) сега поне е топло.
И аз много трудно я снимам ouu Хубава снимка щеше да излезе, когато вися на пердето b) ама как - тя да квичи и да се мъчи, пък аз да я снимам bash или докато се дави в паничката с вода oleeee
Публикувано: 30 May 2006 - 02:44 PM
Цитат
Ама на онази снимка е много готин и има супер гадже.
b) Ами това с яденето е цяла одисея...... (love) Сервирам му поне 3 вида ядене,пилешко,телешко,дробчета,език,сърца...и т.н.- и той като не иска му натърквам в устата,той плюе-аз тъпча.. oleeee ../само да не ме чуят......че ще ме разтропосат пак.....шегувам се/и накрая като не иска нищо-нахрана кучето на двора l) l) l) И става така че покрай Чоко ,,/от неговите остатъци/ който е едвам 2 кг.- храня и голямото куче-30 кг. dribble dribble
А на снимката по горе е не с гадже ами с Чафи-на Лина,и той е момченце,ама може да си организираме и гей парти drink поради липса на момиченца.........

Публикувано: 30 May 2006 - 03:08 PM

Публикувано: 30 May 2006 - 08:11 PM
Публикувано: 30 May 2006 - 09:32 PM
Публикувано: 30 May 2006 - 09:37 PM
Тя ще изправя ли ушите или трябва да са клепнали?
Лина , извинявам се че ви оприличих на момиченце ама е многонежен твоят сладур.
Публикувано: 31 May 2006 - 08:14 AM
Анче ти да не ги продаваш тия сладури--иначе не знам кво ша я правиш тая група от дребосъци .
Меела нищо не казва за разбойника Чоки--не си ли го виждала скоро s)
Анче --в моя се е вселил цял полк запасняци-нема нищо нежно и миличко. b) b) b)
Публикувано: 31 May 2006 - 08:31 AM
Гушкам, цункам и нареждам: от Лина, от Чоко-ан, от МееЛа, от Катрина, от Анчето и т.н. oleeee докато ми се изприщи устата 1super
Анче, не знам дали ще изправи ушите, но ако ги изправи ще прилича на космато слонче dribble то от кръстоските може да се очаква всичко.
Гале, те кучетата като децата лесно свикват и помнят хубавите неща, но почти винаги се оказват вредни за тях s) И Чочо докато беше болен без да искаме го научихме да му подаваме от масата - ама като ме беше страх да не умре от глад oleeee после по-малко редувах кренвирш, гранула и като откаже гранулата спирах и кренвирша, а той продължаваше да се овърта покрай мен, докато разбра, че двете неща вървят заедно r) Намалих кренвирша до нула 1super сега сме само на гранули. Не е хубаво рязко да сменяте менюто.
MeeLa, не ми го побира ума, как така свикнахме с Беки за 5 месеца s) толкова много ни липсва (love) Милата Аби се оказа с две имена, често се обръщаме към нея с името Беки worthy и тя d) и на Аби и на Беки (love)
Публикувано: 31 May 2006 - 08:43 AM
Цитат
Ама купона е за нея. Чочко и децата са горе на дивана или бягат в детската да се крият от тази лудетина oleeee
Когато Аби се изпишка някъде и Чочко започва да киха и да фучи недоволно bl)
и аз на майтап го попитах - Кво бе Чочко? И ти правеше така когато беше бебе b)
А той ме води до пишото и скимти да го почистя,
Така, че Чочко става за помошник на бебегледачки b)
Лина, с нетърпение очаквам да и минат ваксините и да дойдем в Ракитово victoryVVV
Публикувано: 31 May 2006 - 08:49 AM
Постоянно се опитва да ми подражава...после нека някой да ми каже че не са умни :))) Сега като седна на масата, слагам една чашка вода за мен и една за него.Като си легнем една чашка за него на столчето до спалнята да си пие през ноща и сме доволни и щастливи w)
Аз много исках да научим Майлс да се храни само от неговата купичка, но когато беше вече на 6 месеца заминахме в Добрич и то там с възпитанието...дядо му го научи на вредните навици и тъй като азбрах че няма да изляза наглава с тях просто му отпуснах края w) Най-интересното че до този момент не беше му и хрумвало че ние като седнем да ядем и той може да дойде до нас и да проси, но ... като му го показаха бързо се научи :)))
Публикувано: 31 May 2006 - 08:53 AM
Цитат
Цитат
сега както ходим по цял ден в южен парк и направо ми писна от редовните подмятания че не го храним a)
b) Katrina, аз съм им намерила цаката на тези хора r)
Нося си в чантата едно парче салам (щото за гранулите казват: Пробвай със салам, стига си го мъчила с тези гранули)- подавам им го и казвам, ако го нахраниш ще ти дам и 10 лева b)
Гледат ме като изтървани, а Чочко даже не го и подушва 1super
Та на следваща среща само се подсмихват b)
Страхотни емоции си имаш с малката Аби w) дано все да е така и все да са хубави - е вярно че ти е трудно, но пък си е забвано :) Мерси за съвета, ще пробвам и аз със саламче :) - хич не го обичаме l)
Публикувано: 31 May 2006 - 05:35 PM
Цитат
Анче --в моя се е вселил цял полк запасняци-нема нищо нежно и миличко. b) b) b)
Да Лина, наистина ги развъждам. Дребните още не съм заплождала ,но иам други кучки ,които не са мои. Даже ако имате мъници ,които да продавате може да ми кажете ,защото аз търся . Сега като съм в майчински трябва да се занимавам и с надомна работа, няма как.
Ау, ама как само го определяш твоят сладур-не вервам. Тои е толкова миличък на вид , чеее сигурно малко преувеличаваш. b)
Ти да видиш моите какво чудо са... направо като петглава ламя
Като излязат и ако видят комшийският ротвайлер ииии става страшно.Хич не мога да ги надвикам. А той ,като вдигне главата, обърне весело уши назад и направо ще си счупи опашката от мятане. Те моите не признават такава игра и го искат в купичката си веднага. dribble
Аз и кавказката я заплождам ама нещо не уцелвам мъжкар.Единият дебел едвам се надига и нищо не направи , другият пък се оказа ,че вече му натежали годинките и краката не го удържаха и докато се пробвам с тях и момента минава. Сега си диря хубав мъж за нея.
Сериозно ,ако имате кутрета и искате да ги продавате ми се обадете.
И понеже няма ден на домашният любимец аз включвам моите към утрешният празник. И желая на всички много здрави ,весели ,умни и влюбени във вас любимци. Нека да са ви спътници много години и да изживеете прекрасни моменти с тях. w) w) w)
Публикувано: 31 May 2006 - 06:45 PM

Публикувано: 01 June 2006 - 12:11 AM
А за любовника , хем малко спя и пак не остава време да си помисля за такъв. А мъжлето си ми е добричко и трябва да си отварям очите bl)
Сигурно вече ме намразихте s) и ви се иска bash .
Публикувано: 01 June 2006 - 07:55 AM
и аз имам едно прекрасно маниче ( на година и 6 месеца е ама карай ) пак е манинко :РР
сега ше ви го покажа :))))) w) w)
MOD:Като остовим настрана факта, че постът ти е написан забележително неграмотно - колко време трябва да бъдеш в този форум, за да разбереш, че не бива да се качват снимки по-широки от 500 пиксела?
Прикачени файлове
-
post_29_1149141315.jpg (49.99K)
Брой сваляния: 209