И ние можем да се включим в срещата, само времето да се постопли
За хриптенете, не съм забелязала Бри да прави подобни неща, но понякога като лае силно и се напряга издава странен свистящ звук (предполагам че е нещо подобно).
Зъбките ги наблюдавам всеки ден - вчера през деня е паднал 1 преден горен, а другите като ги пипам имам чувство, че се държат на венеца (клатят се всички). Проблем ще са ни явно долните кучешки - 2-та нови и 2-та стари са на една една височина, като последните не помръдват. Много се надявам сами да паднат, да не се налага да се вадят с упойка.
Как процедирате с извеждането? Четох из нетя, че кучетата които не се извеждат редовно могат да придобият проблеми в поведението. Нашата сутрин не мога да я измъкна от нас - до вратата се справяме и после не иска да помръдне (само като я лъхне студеният въздух в коридора и застива на едно място и започва жално да скимти). Имам чувство, че докато не се затопли времето ще се сбогуваме със сутрешната разходка. Иначе като се прибера от работа гледам да я изведа поне за 10 минутки, но определено излизането навън не й харесва. Иначе с тоалетната вече нямаме никакви проблеми - от седмица, две си върши нуждите където трябва. Имам чувство, че гледам котка, а не куче
Забравих да благодаря на всички включили се с мнение по нашия наболял въпрос със зъбките.

Вход

Горе
Цитиране +