Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • 588
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11691 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 05 April 2011 - 04:43 PM

Ето 2 снимки на Мони и Имаги :)
Няма такива подскокливци и немирници - Мони се беше загледал в Маути - Ловеца на Елени / кабинетното коте как лови гълъб и успях да го щракна...
Качена снимка

А Имаги ,като по голяма позира - от другата неделя отново е на училище вече като ветеран ще учи бебета кучета :)

Качена снимка

Качена снимка

#11692 Потребителят е офлайн   zahoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2011 - 10:15 PM

Истински мини пинчери !!!

#11693 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2011 - 11:21 PM

Здравейте от мен и от моя малък Мърфи,имам го от 2 седмици и днес бяхме на втора ваксина,но има нещо,което ме тревожи....мъника е на 4 месеца а тежи 480 гр. а и незнам какво е всъщност кученцето ми,но много си го обичам....макар че пишка навсякъде :ab_041: .Вета казва че е слабичко,но пък се храни добре,дадохме му лекарство за вътрешни паразити и нищо не изнвърли,храня го с Еукануба.Другото което ме тревожи е това,че постоянно спи,играе си само с мен и мъжа ми,а му взехме различни играчки....е не им убръща внимание дори и това че все му ги показвам не помага.Ако някой помни как е изглеждало кученцето му на 4 месеца моля да сподели с мен основателни ли са моите притеснения,аз изчетох цялата тема и не видях някой с моите притеснения.Благодаря предварително.А ето го и моето щастие:Прикачена снимкаПрикачена снимка

#11694 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2011 - 11:28 PM

Здравейте от мен и от моя малък Мърфи,имам го от 2 седмици и днес бяхме на втора ваксина,но има нещо,което ме тревожи....мъника е на 4 месеца а тежи 480 гр. а и незнам какво е всъщност кученцето ми,но много си го обичам....макар че пишка навсякъде :ab_041: .Вета казва че е слабичко,но пък се храни добре,дадохме му лекарство за вътрешни паразити и нищо не изнвърли,храня го с Еукануба.Другото което ме тревожи е това,че постоянно спи,играе си само с мен и мъжа ми,а му взехме различни играчки....е не им убръща внимание дори и това че все му ги показвам не помага.Ако някой помни как е изглеждало кученцето му на 4 месеца моля да сподели с мен основателни ли са моите притеснения,аз изчетох цялата тема и не видях някой с моите притеснения.Благодаря предварително.А ето го и моето щастие:Прикачена снимкаПрикачена снимка

#11695 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2011 - 11:35 PM

Здравейте от мен и от моя малък Мърфи,имам го от 2 седмици и днес бяхме на втора ваксина,но има нещо,което ме тревожи....мъника е на 4 месеца а тежи 480 гр. а и незнам какво е всъщност кученцето ми,но много си го обичам....макар че пишка навсякъде :ab_041: .Вета казва че е слабичко,но пък се храни добре,дадохме му лекарство за вътрешни паразити и нищо не изнвърли,храня го с Еукануба.Другото което ме тревожи е това,че постоянно спи,играе си само с мен и мъжа ми,а му взехме различни играчки....е не им убръща внимание дори и това че все му ги показвам не помага.Ако някой помни как е изглеждало кученцето му на 4 месеца моля да сподели с мен основателни ли са моите притеснения,аз изчетох цялата тема и не видях някой с моите притеснения.Благодаря предварително.А ето го и моето щастие:Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#11696 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 12:45 AM

Най- вероятно кученцето е по малко на възраст,втората ваксина се слага на около 2 месеца. Често се случва при така наречените мини пинчери да има джуджета. Иначе е голямо сладурче....Да Ви е живо и здраво!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#11697 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 07:11 AM

Кученцето ти е мелез. Няма си порода, но тук на тези кръстоски им викаме пинчер, нищо, че нямат нищо общо с истинският Пинчер. :ab_041: И за възрастта са ви излъгали, защото кучето е на не повече от 60 дни. :rc_036: Слагайте ваксините и му се радвайте.. :dog:

#11698 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 10:07 AM

Показване на мнениетоpinchera, в 07 April 2011 - 08:53 AM, написа:

супер е както казаха в българиа им викат супер мини пинчер не е породисто тук ги смесваме за да изкараме колкото се може по дребно куче за да е като бежу в ръцете на собственика си няма начин да е на 60 дена както казва колегата колкото е по малко толкова е по ценно.....моя мъжкар е руски той териер и тежи 1,3-1,4 кг на близо 2 години е

Страхотно е...:) кученцето....А относно моето наистина е на 4 месеца,то пристигна от Чехия на месец и след това беше в един магазин,собственика на магазина не искаше да ми го даде толкова малко и го гледаше той,даде ми го преди 2 седмици.А за ваксините вета на маника иска да му ги слага във възможно ной-крайния срок,защото е много дребничко.Но самото кученце е в България от 3 месеца.Приятен ден на всички.

#11699 Потребителят е офлайн   ivas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 April 2011 - 10:27 AM

Здравей Lidka87,
кученцето ти е много красиво :wub: , да ти е живо и здраво!
Щом се храни добре не се притеснявай, че тежи толкова малко, може би е от по-дребничките кученца. А за това, че не иска да си играе предполагам, че ако е самичко скучае, а играчките може би не са му интересни. Ние имаме и котка, и ако знаеш каква лудница е у нас… :dog: Отделяйте му повече внимание, играйте си с него и не се тревожи!
User's Signature

Качена снимка

#11700 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 10:32 AM

Много благодаря за съветите,относно храната вета ми каза да му давам от тази,защото не искаше да му слага ваксината.А пеленка имаме от както сме в къщи,но я ползва само от време на време иначе на плочките си ходи,сега даже е с 2 пелени,беше си харесал едно местенце аз и там му сложих пелена сега ходи до нея:)Питах вета за калций каза,че няма нужда.И да ти кажа аз му вярвам,защото преди този скъпоценен кучо имах мини йоркширче и се грижеше много добре за него.

#11701 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 10:45 AM

Показване на мнениетоivas, в 07 April 2011 - 10:27 AM, написа:

Здравей Lidka87,
кученцето ти е много красиво :wub: , да ти е живо и здраво!
Щом се храни добре не се притеснявай, че тежи толкова малко, може би е от по-дребничките кученца. А за това, че не иска да си играе предполагам, че ако е самичко скучае, а играчките може би не са му интересни. Ние имаме и котка, и ако знаеш каква лудница е у нас… :dog: Отделяйте му повече внимание, играйте си с него и не се тревожи!

Радвам се,че ви харесва моето щастие.Във вас със сигурност е голяма веселба :ab_041: А относно вниманието аз като сам вкъщи не го оставям много да мързелува играем си много,но той си играе с ръцете и с чехлите ми,аз му давам играчките,но все едно не ги вижда :ab_041: Иначе като се пребера знам че чехлите ми са в леглото му а колко е смешен като си ги превлачва.....те са 3пъте колкото него :ab_041:

#11702 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 03:58 PM

Кученцето ти е бонбон ,не се притеснявай за килограми те му,моята принцеска е на почти 2 год.
но е само 1 килограм.В най дебелия си период кача по около 80 грама и пак ги сваля.Кученцата
много си приличат наистина все едно са от едни родители.

#11703 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 04:09 PM

Тук сме си колкото сме в момента

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#11704 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 06:19 PM

Баскервилското куче! :db_046: :ud_009:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка - Не съм ли ангелче? :ab_041:

Качена снимка

Качена снимка Дай ми кокалаа! :eg_033:

Качена снимка

#11705 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 06:22 PM

Много ви благодаря на всички.....успокоихте ме
diva-d4 кученцето ти е страхоно :wub:

#11706 Потребителят е офлайн   doi4i_n Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2011 - 06:25 PM

Здравейте на всички!
От отдавна не съм писъл в темата, но я чета редовно.

Честно казана не можах да се сдържа за някои от нещата които е написал колегата "pinchera", има в предвид това - "ако питаш мен му давай по обикновенна храна защото от силната храна може да го увредиш пък и израстват по едри като се тъпчат с ненужни протеини кучето не е слабо не го зори да яде зорлен че ще му раздуеш коремчето.....не забравяи да му даваш калций за да му окрепнат костите и хрущялите"
Първо държа да отбележа, че не иискам да влизам в спорове с който и да е било, просто изказвам мнението си!
Изказването на цитирания по-горе колега за мен е присъщо само за един така наречен "борсаджия за животни", които целят само колкото се може кученцето да е по-малко, за да могат да изкарат по - голяма печалба от него.

Към "Lidka87" кученцето ви е много хубаво. Храните на Еукануба, както и на Пурина са едни от най-добрите предлагани в България, хранете си кученцето само с тях и всичко ще е наред, няма да има нужда от допълнителни кации и друго каквото и да е било, няма да го увредите, няма да му се раздуе коремчето, нито пък ще израсне по-едро и т.н.
Казвам всичко това от личен опит с моето кученце вече 2 години и половина.
Моята кучка беше на тази възраст със същите размери (килограми) като вашето кученце, а сега тежи 1200 гр.

Моята кучка "Дейзи" всъщност е сестричка по бащина линия с кучката на "diva-d4".

Ето и една снимка да ви се покажем как изглеждаме, снимката е от февруари 2011 г.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#11707 Потребителят е офлайн   georgia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 01:52 PM

И аз съм на мнение, че кученцето трябва да се храни с висок клас храна. Още повече, че специално нашите са дребни и не излиза кой знае колко скъпо. Не съм съгласна само, че Пурина са добри, поне не колкото Юкануба и Роял Канин. А нашето прасенце обича всичко, което не е в купичката му. Дори, въпреки че съм поддръжних на храненето само с кучешка храна, ми се налага да и давам и каквото аз ям, стига да е без сол и подправки.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#11708 Потребителят е офлайн   Lidka87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 10:32 AM

Моето сладурче пък яде само гранули и кашкавал.Варих му ориз с месо не яде,давах му морков и той не му хареса.Относно Роял Канина и вета и в зоомагазина ми казаха,че е по солен,препоръчват ми Еукануба или Проплан.
И накрая да ви се похваля,ние от три дни установихме,че можем да лаем и сега го правим постоянно :ab_041:

#11709 Потребителят е офлайн   georgia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 01:37 PM

Браво на кученцето! Сега се подгответе за оплаквания от съседите, поне моите се оплакваха, че бебка лае през нощта. Поне вече си имате аларма, която ще ви изветява за всяко посещение във входа :ab_041:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#11710 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2011 - 12:46 PM

По повод спора за храната изкам само да кажа ,че всеки трябва да си гледа и храни кученцето както го чувства ,защото то е член на семейството ,и невярвам някой от вас да изка да се храни с боклуци :zz_020: и да очаква да бъде щастлив.Тогава давайте на вашите бебета най доброто и вкусно меню за тях,те сами ще ви покажат кое им е любимо и кое не ,но аз лично ги храня с Роял Канин и определено им харесва,но най много обичат чисто месце така че :С ЛЮБОВ се хранете и се забавлявай те!
На нашата поу сестричка Дейзи целувки,а на Арчи да внимава с кокала и страшно много го харесваме.Целувки за всички душички мънички.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • 588
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни