Здравейте на всички!
От отдавна не съм писъл в темата, но я чета редовно.
Честно казана не можах да се сдържа за някои от нещата които е написал колегата
"pinchera", има в предвид това - "ако питаш мен му давай по обикновенна храна защото от силната храна може да го увредиш пък и израстват по едри като се тъпчат с ненужни протеини кучето не е слабо не го зори да яде зорлен че ще му раздуеш коремчето.....не забравяи да му даваш калций за да му окрепнат костите и хрущялите"
Първо държа да отбележа, че не иискам да влизам в спорове с който и да е било, просто изказвам мнението си!
Изказването на цитирания по-горе колега за мен е присъщо само за един така наречен "борсаджия за животни", които целят само колкото се може кученцето да е по-малко, за да могат да изкарат по - голяма печалба от него.
Към
"Lidka87" кученцето ви е много хубаво. Храните на Еукануба, както и на Пурина са едни от най-добрите предлагани в България, хранете си кученцето само с тях и всичко ще е наред, няма да има нужда от допълнителни кации и друго каквото и да е било, няма да го увредите, няма да му се раздуе коремчето, нито пък ще израсне по-едро и т.н.
Казвам всичко това от личен опит с моето кученце вече 2 години и половина.
Моята кучка беше на тази възраст със същите размери (килограми) като вашето кученце, а сега тежи 1200 гр.
Моята кучка "Дейзи" всъщност е сестричка по бащина линия с кучката на
"diva-d4".
Ето и една снимка да ви се покажем как изглеждаме, снимката е от февруари 2011 г.